Huone 622

Laura loves

Se aika kuukaudesta.

Ei, ei se. (Minulla ei ole enää sitä aikaa kuukaudesta. Avainsana: hormonikierukka. Älkääkä tulko esittämään alle hormonipropagandaa. Minulle tämä kama sopii mainiosti!) Vaan siis se aika: hotelliretriitti!

Koska olen kärsinyt viime kuukaudet taas horjahtelevasta psyykestä, joka manifestoituu yöllisinä paniikkikohtauksina nukkuessani yksin, olen hieman rukannut hotelliretriitin sääntöjä: mukaan saa ottaa seuralaisen, mutta vain sellaisen, jonka kanssa voi olla täysin kotonaan, röhnöttäen ja rennosti. Kukapa tähän tehtävään sopisi paremmin kuin paras ystäväni Terhi, jonka kanssa olen jakanut elämääni jo 20 vuotta -- pienistä Take That -faneista saakka. Erityisen ihanaa oli tarjota yö hiljaisessa kammiossa henkilölle, jota kummipoikani tällä hetkellä herättelee öisin tunnin välein. I feel you, sister.

Mutta ennen kuin nukkua tuhistiin, tehtiin muutakin. Juotiin olutta ja kuohuviiniä. Syötiin Juttutuvassa lohikeittoa, savuahventa ja maksaa. Otettiin Emmi mukaan pälinärinkiin ja tilitettiin ihmeellisistä kiemuroista, jotka kuuluvat tunne-elämän piiriin.

 

Testissä oli tällä kertaa Scandic Paasi Siltasaaressa. Ei noussut ihan suosikki-Scandicikseni: ihanasta tehoseinästä (mä niin maalaan raidallisen seinän kotiin!) huolimatta huoneen yleissävy oli aivan liian synkkä (en tykkää sedulahenkisistä, tummasieluisista hotlahuoneista, vaan freesiydestä, jopa koivuviiluilusta!), mikä teki huoneesta myös ahtaamman oloisen. Sinänsä hotellin sportti- ja sirkusteema ovat hauskoja ja esimerkiksi aula tosi onnistunut ja innostava. Lisäksi hotlan sijainti on huippu eikä aamiaisessakaan ollut mitään valittamista, joskin sekin tarjoillaan päivänvalottomassa, holvimaisessa kellariraflassa.


Tänään Helsinki-viikonlopun piti jatkua pizzaillalla ystävien kera, mutta perheeni ei päässytkään lähtemään perääni. Sen sijaan neljättä päivää mahataudissa kärvistelevä esikoinen veti minut maitojunalla kotiin. So not. Lähetin Aleksin Jukka Ässän keikalle ja korkkasin kaljan. Nyt menen sänkyyn lukemaan Kjell Westötä. Ihanaa iltaa joka iikalle!

Kommentit

Mondeeni (Ei varmistettu) http://mondeeni.blogspot.fi

Hehee, täällä ollaan toisin päin hotellilomalla, Helsingistä Turkuun siis. Tässä tanssiesitysvinkkaus turkulaisille: http://mondeeni.blogspot.fi/2014/02/liiketta-metsastamassa.html

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt mä sen viimein tajusin: sä näytät Emma Stonelta! (Tähän postaukseen nyt mitenkään liittymättä)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.