Hyytävän jännittävä pöytäsaaga

Laura loves

Kaikkia varmaan kiinnostaa ns. ihavvitusti miten pöytärulettimme on edennyt. Eikö vaan. Eikö vaan! Mitä, ei? Sama se, it's my palsta & I'll pöytätarinoin if I want to!

Alvar Aallon pyöreä pienokainen saapui. Se solahti keittiöön. Nyt keittiö näyttää hassulta, kun keskellä on pieni pöytä ja ympärillä tilaa touhuta. Tajusin, että tarvitaan alle huoneen kokoon kursiva matto. Ai mutta, se on jo eri tarina. (Johon liittyvät Pappelinan muovikuteista kudotut mattoset.) Huusin Huuto.netistä saman tien kaksi Aallon 66-tuolia (istuin punaista linoleumia). Haussa lisää, jos niitä kävelee vastaan. Osto/myyntiliikkeen 165 euroa en niistä kyllä pulita. Nämä huusin hintaan 70 ee per kappale. Ilmaisia suorastaan!

Mutta matoista ja tuoleista takaisin pöytiin! Järkälemäinen Norden roudattiin olohuoneeseen. Siellä se ei näytä enää mammutilta, vaan ihan sopusuhtaiselta. Kuvausta varten ei suoritettu siistimistä tai stailausta. Kuten näkyy. Voi kun tuo pinnatuolikin oisi kuuliaisesti pöydän luona eikä seilaamassa ja sooloilemassa. Nyt näyttää, että tuossa välissä on ahdasta. Siinä ei ole ollenkaan ahdasta. Lelulaatikkokin on siinä, eikä siis yleensä ole. Huomioitteko, miten hermostunut olen siitä, että olen tehnyt tilavasta olkkaristamme ahtaan loukon...

Kommentit

J

Jei! Hieno o. Mut nyt sit kuva myös siitä keittiöstä!

laurafree
Laura loves

Eiku se on nyt ihan karsee, kun ei oo mitään mattoo. Matto tulee vasta juhannuksena! Venaa vielä jokunen viikko! Ehkä juuri ja juuri kestät tätä jännitystä?

Hosuli
Hömppäblogi

Hyvältä näyttää!

Vierailija (Ei varmistettu)

en malta odottaa, että kohta saan jauhaa sun kanssa tästä neljä päivää. <33
kaisu

Hosuli
Hömppäblogi

Niin ja piti vielä sanomani, että oon kans erikoistunut ei stailausta -henkiseen sisustuskuvaukseen (http://hosuli.blogspot.fi/2012/05/matkalaukku-yopoytana.html). Miksi jätit nuo kuvaan, kyseli puoliso. Nooooo kun se on aitoa eli en jaksanu feikata.

Emma

Toihan sopii ku nenä silmään eiku nappi otsaan tai siis HYVIN! Tunnustan että olin aluks vähän skeptinen järjestelyn suhteen, mut hei, en mäkään voi ihan aina olla oikeassa.

Sallikki (Ei varmistettu)

Ihanaa nähdä sun koti (ja ylipäätään jonkun joskus) stailaamattomana. Näyttää kodikkaalta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.