Jaksaa, jaksaa

Laura loves

Olen unohtanut puffata tuoreinta Trendiä, jossa on juttuni liikuntamotivaation löytämisestä - ja ennen kaikkea sen ylläpitämisestä. Lähinnä suosittelisin juttua itselleni, koska vaihdoin kuntosalia kuun alussa ja olen käynyt sporttailemassa nyt öööööööö kahdesti. Kun liikunnan kadottaa elämästään, sen omaksuminen takaisin on ihan helvetillinen homma. Kuten juttuun haastattelemani ekspertit vahvistivat, kyse on rutiinin istuttamisesta elämään, eikä sellainen ole koskaan aivan yksinkertaista, vaan vie kuukausia. Siihen asti pitää jaksaa huijaamalla itseään konstilla millä hyvänsä.

Ja kun nyt en jaksa huijata, jaksan hädin tuskin hengittää. Hemoglobiinini keikkuu jossain 115 kieppeillä, eli on normitasooni nähden surkea. Ei varmaan siis riitä, että ostaa ne rautatabletit -- niitä pitäisi kai syödäkin. Olen luovuttanut. Huomaan ajattelevani koko ajan, että synnytykseen on 8 viikkoa, sen jälkeen sitten. Ihan turha edes aloittaa nyt. Ja tottahan se on, että mitään hikiliikuntavaihdetta en enää saa silmään. Se tsäänssi meni, tällä hetkellä se olisi keholle liian kova shokki. Pitäisi silti himmailuliikkua, mutta kun en koskaan ole osannut sitä lajiketta. En rauhaisaa salitreeniä, en pelkkiä lempeitä kehonhuoltotunteja. En, vaikka tiedän, että olo olisi niiden kanssa eksponentiaalisesti parempi. En ole koskaan ollut näin raihnainen.

 

Kas, mikä valitusvirsi. Unohtakaa tämä marina ja ostakaa lehti ja inspiroitukaa, te oman kehonne kuningattaret, ei-tiineet! Liityn seuraanne jumppasalin takariviin viimeistään vuodenvaihteessa. Jaksaa, jaksaa.

 

kuva: we heart it

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Jutun tiistaiseksi-vertaus oli kyllä aikamoisen hieno, nappiin meni!

laurafree
Laura loves

Hyvä, jos osui! Tällä hetkellä en pääse edes tiistaiseksi-ajatuksella kylläkään sporttailuun kiinni, jo on perkele.

Vierailija2 (Ei varmistettu)

Täysin samaa mieltä ensimmäisen vierailijan kanssa!

Hosuli
Hömppäblogi

Jes, kiitti vinkistä, pitääpä käydä ostamassa Trendi. Oon just saanu aloitettua säännöllisen salilla käymisen, mutta lisämotivaatio ei ole koskaan pahitteeksi.

Eppuli (Ei varmistettu)

Palasin maantaina lähes vuoden kestäneen sairasloman jälkeen liikunnan pariin. Ajattelin aloittaa kevyesti sairasloman aiheuttajan, 4kk pojan kanssa vauvajumpassa. Kuolema ei koskaan ole ollut lähempänä. Millä ihme konstilla saan itseni suostuteltua sinne ensi viikolla? Lehtiostoksille siis...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.