"Kirjanpitopäivä"

Laura loves

Jossain tuolla alla (en viitsi linkata, ettei ala masentaa liiaksi) visioin tästä viikosta Unelmien Työviikkoa. Tänään piti olla värikkäiden klemmarien ja raikkaiden mappien KIRJANPITOPÄIVÄ.

Kerropa meille, laurafree, miten pidit kirjaa tänään!

No, aluksi juutuin puoleksi tunniksi lastenhoitajan kanssa kahvikupin ääreen.

Sitten menin teettämään silmiini tuuheat räpsyttimet.

Sitten menin kirjastoon syömään lempisämpyläni, ruispalojen väliin kyhätyn tomaatti-mozzarella-viritelmän.

Kipsutin työhuoneelle editoimaan toimitussihteerin raatelemaa Vilna-juttua. Muokkasin, muokkasin ja muokkasin. Etsin tietoa KGB:n kiduttamien vankien määrästä ja ties mistä muusta. Kello oli 14:55. Muistin sopineeni treffit kolmeksi.

Juoksin Voltaireen kauniin vauvamahaisen ystävän luo ja söin matkalla lounaani (33 grammaa Punnitse & säästä'n sitruunasuolamanteleita). Join Voltairessa cafe au lait'n ja juoksin tuntia myöhemmin hakemaan lastani hoidosta.

Valmistin pahaa seesamilohta huonosta kalasta ja riitelin herhiläisen vimmalla avopuolisoni kanssa. Painoin teatraalisesti otsaani kämmeniäni vasten ja huokailin itkuisena.

Päivän saldo: nolla klemmaria, nolla kirjanpidollista toimenpidettä, hemmetisti raivoa & turhautuneisuutta & huonoa omatuntoa & stressiä.

Eimennyniinkuströ--

joo.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikesta päätellen marraskuu on täällä. Tämä voisi olla juttusi: https://www.facebook.com/event.php?eid=176580002430309

jennilina
auringon noustessa

Juuh, ei mennyt niin kuin Strömsössä, meni niin kuin elämässä.

Minulla on edelleen mielessä kesäinen avautumisesi kirjoista ja chick litistä, muistan myös kuinka nyökyttelin juttua lukiessa ja olin aiheesta niin samaa mieltä kuin olla voi. Tästä vedin sitten johtopäätöksen, että ehkäpä olemme samoilla linjoilla kirjojen suhteen ja niinpä ajattelin kysyä, että osaisitko suositella vauva - ja raskauskirjaa? Jotain joka ei ihan menisi jenkkimussutukseksi eikä ääripään hippeilyksi, mutta olisi kuitenkin sitä mieltä vaikka että kestovaipat on jees... Itse ulkosuomalaisena en kirjakauppaan pääse opuksia katselemaan ja nykyisen kotimaan tarjonta on erittäin suppea. K

Hosuli
Hömppäblogi

Oi joi, meni tosiaan niin kuin (ainakin mun) elämässä yleensä. Mutta ajatus oli hyvä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.