Kolmas pyörä

Laura loves

Olipa kerran minä ja Lily. Ja sitten hassu maailmankaikkeus, joka toi syliin mahdollisuuden syrjähyppyyn, eli blogata vähän spesifimmin aiheesta nimeltä perhepyöräily. Minä lähdin mukaan ja laitan pesueeni pian laatikkoon. Arkiseikkailua voi seurata mainion Tavarafillarin sivuilla, uudessa Kolmas pyörä -blogissani. Se palvelee eritoten niitä, jotka ovat miettineet laatikkopyörän hankkimista, mutta luvassa on paljon muutakin kuin fillarinörtteilyä: ainakin söpöjä kuvia söpöistä lapsista sekä epäsöpöjä kuvia epäsöpöistä kauppakasseista. Joita minun ei tarvitse enää koskaan kantaa. Hallelujaa.

Matka alkaa huomenna, maanantaina aamukahdeksalta. Tervetuloa mukaan!

 

Kuvan juna ei liity tapaukseen. Tämä matka tehdään ekologisesti reisivoimin.

 

Ps. Ah, ja taas takinkäännön paikka! Mihinkään markkinointiyhteistyöhommiin en sitten varmasti kyllä lähde, ehen...

Pps. Laura Loves jatkaa elämäänsä ihan normaaliin malliin. En minä pyöräfriikeille aio korostaa, että nuo kuvan kokia kokeneet ballerinat ovat muuten MiuMiun iih iik iih.

Kommentit

Hampaat irvessä

Mua kiinnostaa, miten Turussa pärjää tuollaisella, kun on niin mäkistä. Sähköavusteiseen mulla ei ole kyllä varaa. Onko sulla testissä sellainen?

Noo (Ei varmistettu)

Huh, olen niiiin kateellinen tavarapyörästä! Komee on, mut niin on hintakin. Mutta ihastelen kauppareissujanne ehdottomasti.

laurafree
Laura loves

Pyörää ei ole vielä. Minut tuntien valitsen sähköavusteisen ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.