Kotona!

Laura loves

Olen dramaattinen luonne, joten kotiinpaluu kahden viikon lomalta on minulle vavisuttava kokemus. (Ei sillä, paluu viikonloppureissultakin tuntuu jossain - mutta ei sentään näin voimallisesti.)

Vekkula, Vekkula! Oma koti! Omat kamat! Kuuliaisesti kotiin palaavat kissat! (Aleksin veli suoriutui hoitotehtävistään erinomaisesti ja voitti aremmankin kollipojan luottamuksen.)

Villasukkakeli! Eka kakluunilämmitys! Mieletön pinkka postia! Uusien öljy- ja balsamicoputelien järkkäily työtason nurkkaan! Sulon lelut! 

Tultiin myöhään yöllä ja koko pesueen unirytmi meni päin honkia. Ei olla koskaan aiemmin nukuttu kolmisin puoli yhteentoista. Nyt on tokkurapäänsärky. Kahvilitra auttanee. Jatkan muikeilua tukka pystyssä & aamutakki yllä maailman rakkaimmissa neliöissä, palataan!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

aina kun palaa lentomatkalta kotiin, kannattaa muistaa, että on kasvattanut ihan hirveesti hiilijalanjälkeään ja mennä kipinkapin nettipankkiin maksamaan vapaaehtoinen lentovero. minä teen sen maan ystäville, entä sinä? t nonna

laurafree
Laura loves

No niin, nonna siellä skarppina. Varmaan sitten Maan ystäville niin. Varmaan voin vähentää vuokatalon takuurahoista, varmaankin, eikös vaan, niin?

Vierailija (Ei varmistettu)

kyllä voit, pääasia että 10% lentolippujen hinnasta menee kenialaisiin lehmänlantakäyttöisiin uuneihin.että silleen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.