Lahjaluukku 10

Laura loves

Lettukestit

Hinta: Noin 10 € (luomuna)

Kenelle: Herkkusuulle

 

Letut ovat parasta maailmassa. Se, että joku paistaa letut puolestasi ja syöpöttelee niitä kanssasi, on silkkaa hyvyyttä. Olen antanut lettukestit lahjaksi monasti, eikä kukaan ole valittanut.

Kirjoita lahjakorttiin kauneimmalla kaunokirjoituksellasi Lettukestit. Jotta lahaj ei jäisi kauniiksi ajatukseksi, kirjoita lahjakorttiin sen voimassaolo: vaikkapa 3 kuukautta tai puoli vuotta. Avot.

Voit toki kasata myös hienon korillisen täynnä tarpeellisia tarvikkeita. Tai sitten vain kääräiset paperiin pussillisen jauhoja ja purkillisen hilloa: ne säilyvät, toisin kuin munat ja maidot. Ne tuot mukanasi, kun lahjan saaja ilmoittaa kesteille otollisen ajan. Jos olet oikein kiltti, voit hoitaa tiskaamisenkin lettuonnekkaan puolesta.

Kiitosten ja halausten lisäksi saat kasan lettuja ja hyvää juoruseuraa: what's not to like!

 

Vinkki: pysyttele aivan tavallisissa letuissa äläkä ala sooloilemaan. Siitä ei ilostu kukaan. Nimim. Pilasin taannoin sunnuntaini epätoivoisella kookos-pinaattilettukokeilulla.

Kommentit

Anja (Ei varmistettu)

Olen koukussa sun lahjalistaan! Haluan sekä antaa että saada kaiken näistä! paitsi ehkä lapsenhoitoa en toivoa kuin antavani.

laurafree
Laura loves

Muistakin antaa!

Hillon lisäksi kannattaa kokeilla lettuja sitruunalla ja sokerilla - taivaallinen makuyhdistelmä.

laurafree
Laura loves

Jooooo! Aivan totta. Vaahterasiirappiakaan en käy kieltämään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kardemummaa taikinaan! Ei voi mokata mut nannaa on!

Ja multakin kiitokset lahjaluukuista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.