Lahjaluukku 17

Laura loves

Lottokuponki

Hinta: 5€ (halvemmallakin saa)

Kenelle: Miljoonien arvoiselle muruselle

Postilaatikosta löytyi eilen salaperäinen kirjekuori. Se sisälsi kauniin mustavalkoisen valokuvan, kaunokirjoituksella raapustetun kortin ja lottokupongin. Kortti kertoi, että kyseessä on yhdistetty syntymäpäivä- ja joululahja. Mikä ovelinta: kimppaloton toinen kuponki on lahjan lähettäjällä. Kohtalomme on nyt kiedottu yhteen: jos voitamme, voitamme yhdessä. Jos häviämme, häviämme yhdessä. Mikäs sen lähentävämpää!

Lottokuponki on jännittävä paperinpala, elämys itsessään. Ruksita riemulla monta riviä, niin lahjan saajasta alkaa tuntua, että päävoiton kohdalle osuminen on itse asiassa hyvinkin todennäköistä. Siltä minusta nimittäin tuntuu! Enää 12 tuntia! Sitten olen miljonääri!

Jos voittoa ei rapsahda (eihän se nyt ole mahdollista, mutta noin niinku hypoteettisesti), olet tukenut Veikkauksen kautta arvokkaita kohteita. Win-win!Kuponkiakin kivampaa oli kuitenkin se, että tämä ihminen muisti minua. Olemme yhteydessä vain vuositasolla, mutta ei kulu viikkoakaan, etten ajattelisi tätä tyyppiä lämmöllä - vietin sitten eläkepäiväni omalla saarellani Karibialla tai en.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.