Lahjaluukku 21

Laura loves

Nixonin Time Teller P -rannekello

Hinta: 46 € (nyt Net-A-Porterin alessa! Norm. 92 €) + 15 € postikulut (ei ehdi ihan jouluksi)

Kenelle: Hyvälle ihmiselle, joka osaa vielä arvostaa vanhoja kunnon rannekelloja

Olen kontrollifriikki, joka haluaa tietää koko ajan, mitä kello on. En ole mikään hetkessä elävä hippi, vaikka kuinka haluaisin. En pärjäisi päivääkään ilman rannekelloa.

No, liioittelen vain hiukan: jouduin taannoin pärjäämään kaksi päivää ilman rannekelloa, kun luulin jättäneeni sen kuntokeskuksen pukukoppiin - onneksi se löytyi jumppakassin pohjalta. Ne pari päivää vilkuilin parin minuutin välein rusketusraitaa ranteessa. En ymmärrä ihmisiä, jotka kuikuilevat kellonaikaa kännykästä - niin työlästä ja jotenkin epäluotettavaa. Kellon kuuluu olla minussa kiinni, aina mukana, aina.

Hankin vitivalkoisen Nixonin Time Tellerin joskus puolisentoista vuotta sitten, Suloa odottaessani. Ihmiset ihastelevat sitä usein. Hieno kello! Vastaukseni kuuluu aina: "Joo, muuten hyvä kello, mutta ei siitä kyllä nää yhtään, mitä kello on." Semmonen pikkuvika. Valkoinen kellotaulu, valkoiset viisarit on tosi huono kombo vähänkään hämärässä. Sulon vauva-aikoina halusin tarkkailla imetysvälejä ja heräilyitä yöllä ja se oli sula mahdottomuus.

Net-A-Porterin alessa on nyt tämä musta versio. Voi olla, että sitä on helpompi tapittaa - tai sitten sekin on tarkoitettu lähinnä päivänvalossa tsekkailtavaksi. Onneksi valtaosa ihmisistä saa nukkua öisin, eikä heidän tarvitse katsella silloin kelloa. Osta tämä siis omaksesi - tai siis öö jollekin läheiselle. Tyylikäs on, sopii kaiken kanssa.

Maksaa yleensä satasen, nyt kivat 50% alennusta. Klik.

Kommentit

Myös kiva kello on tämä! Netistä voi tilata siihen kellotauluja ja rannekkeita erikseen, mahtavaa! Värivalikoimaakin on ties miten paljon, Skannossa ei tosin montaakaan vielä tarjolla. Rannekelloon tottuu todella nopeasti ja ilman sitä on hankala olla, ja joka päivä tykkään kellostani enemmän! :) Pimeässä loistavien viisareiden johdosta ajan näkee myös yöllä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.