Lahjaluukku 22

Laura loves

Ystävyyslappuset

Hinta: 0 €

Kenelle: Tärkeille ihmisille

Nyt kuulolle: joulun rakastetuin ja liikuttavin lahja on tämä! Tällaista iloa ei voi lahjoittaa, vaikka budjetti olisi miljoonaluokkaa. Lahjan saaja vetistelee taatusti - ja sinä myös, sillä tämä on vastavuoroinen lahja.

Kerää ympärillesi yksi ihana tai monta ihanaa. Kirjoita paperilappuselle, miksi juuri tuo ihminen on ihana (jos teitä on kokonain ryhmä, käytte vuorotellen jokaisen läpi: ensin kirjoitetaan Tiivitaavista, sitten Liisasta, sitten Pirkosta, ja silleen). Mitä hän on tuonut elämääsi. Mistä olet kiitollinen hänelle juuri tänä vuonna. Mikä on lempimuistosi teistä kahdesta. Mitä toivot teidän kahden tulevaisuudelta.

Olemme harrastaneet tätä Helsingin tyttökerhomme kanssa, ja kahtena vuonna olemme raapustaneet lappuset myös Turun ihanien tyttösten kanssa. Ei ole ihmeellisempää kuin saada syliinsä keko lappusia, joissa kerrotaan, mitä hyvää sinussa on. Vaikka ihmiset ovat läheisiä ja tuttuja, sitä ei koskaan oikein osaa arvata, että jaa tuota juttua se minussa ihailee, häh! Laput voi kirjoittaa nimettömästi, jos riipustatte joukolla. Se tuo jännyyttä peliin!

Niin tai näin, tuloksena on suloinen mieli kaikille. Paras joulu. Tämän voi tehdä muuten aattona perheen ja sukulaisten keskenkin -- mutta korosta niille keski-ikäisille, että tarkoitus ei siis ole tilittää jymypaljastuksia tai kaivella hampaankoloja, vaan ladata laput täyteen pelkkää hunajaa. Keskitytään hyvään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.