Lahjaluukku 24

Laura loves

Havuja, perkele!

Hinta: 0 €

Kenelle: Sille, jolle unohdit hankkia lahjan

Voi kuule, se on liian myöhäistä nyt. Repäise jostain havu. Ei kuusimetsää lähellä? Oksa. Ihan mikä tahansa risu käy. Ripusta havuun/risuun mitä tahansa. Ihan mitä tahansa. Hiuslenksu, joku killutin. Koru, jota vihaat! Narunpätkä. Runoile jotain rakkauden tai ystävyyden oksasta, minikuusesta, ihan mitä tahansa. Peli on jo menetetty.

Kommentit

susa

ei peli oo menetetty. voi vedota aina internet-tilaamisen tuskalliseen vaikeuteen, joulupostin hitauteen ja muihin syihin, joihin ei vaan voi vaikuttaa. pitkä piinaava odotus postilaatikon edessä: "EI, EI SE TULLUT TÄNÄÄN?!? MIKSEI SE TULLUT TÄNÄÄNKÄÄN?!? EN ENÄÄ KOSKAAN TILAA MITÄÄN INTERNETISTÄ"

täytyy vaan enää pitää huolta et joulupyhien jälkeen muistaa käydä ostamassa sen puuttuvan lahjan. ja et se näyttää siltä kuin sen oiskin tilannut netistä.

laurafree
Laura loves

Minullehan AVOMIEHENI teki tämän viime vuonna (se yhä väittää et se on joku tuote jonka toimitus sit kokonaan peruuntuikin) ja vuoden oon ny oottanut korvaavaa lahjaa SAATANA. Tänään paree tulla hyvät paketit tai lähden hankeen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.