Lahjaluukku 8

Laura loves

Julia Cameron: Tie luovuuteen

Hinta: Noin 8 € (pokkari)

Kenelle: Ystävälle, joka haluaisi kirjoittaa/laulaasoittaa/näytellä/maalata/muuten vaan irrotella, mutta jaarittelee, kuinka "emmäosaa emmäkehtaa"

Unohdetaan se, että teoksen kannessa näkyy olevan kakkakasa ja että ystäväni Laurin mielestä tämän kirjan nimen pitäisi "Tie luovuuteen" sijasta olla "Tie hulluuteen". Hän on nimittäin nähnyt lähipiirinsä voimakkaat reaktiot tähän teokseen. Tie luovuteen on 12-viikkoinen kurssi, jonka aikana kokeillaan kaikenlaista mahtavaa ja heitetään itsekriittiset aatokset roskikseen. Ryhdytään niiksi taiteilijoiksi, joiksi aina ollaan haluttu - ja uskalletaan ylipäätään kutsua itseä taiteilijaksi.

Älä takerru Julia Cameronin new age -vivahteisiin, vaan heittäydy reippaasti mukaan ja tee tehtävät kuin kiltti koululainen. Lupaan, että kirjan lukijan elämä ei ole 12 viikon jälkeen ihan samanlaista. Aamusivuista ja taiteilijatreffeistä voi hyvinkin tulla pysyvä osa elämää.

Myös muut Cameronin teokset ovat inspiroivia, mutta tämä on kovin klassikko.

Ja hei: Julia on ollut naimisissa Martin Scorcesen kanssa. Ei se nyt ihan idiootti voi olla.

Kommentit

Iisa

Erityisesti kirjoittamisesta haaveiliville vielä lisäsuositus Cameronilta (sulle Laura varmasti tuttu), eli Tyhjän paperin nautinto (Like). Aamusivut seikkailevat sielläkin. Kirja on auttanut ainakin mua kirjoitusjumissa.

Kiitti näistä mainioista lahjavinkeistä! Ovat seurannassa.

Eevakaikkimitäjne. (Ei varmistettu)

Tiiän mitä ostan itselleni joululahjaksi. Sekä sun että Iisan vinkit! T: epäluova ja jumissa

laurafree
Laura loves

Ei saa sit nauraa, se on aika heviä kamaa. Kirjoittamisorientoituneille Tyhjän paperin nautinto on tosiaan ihan ässä! En voi olla suosittelematta myöskään Kultasuonta ja englanniksi toimii Walking in this world, jossa painotetaan kävelymeditaation merkitystä... Eevahan tosin on tainnut löytää meditatiivisen kävelyn ihan ilman kirjaa! On se neuvokas...

zirinna (Ei varmistettu)

Mä ostan tän itelleni joululahjaks. Oon nimittäin "emmä-osaa-emmä-kehtaa-mitä-muut-ihmiset-sit-ajattelis"-ihminen. Kiitos vinkistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.