Lily on ykkönen

Laura loves

Uudistunut Lily on raikas ja kaunis. Pidän.

Vuosi sitten tuttavani Kati veti oikean johtopäätöksen: tuo muija on tarpeeksi nettikoukussa aloittaakseen oman Lily-palstan. Hän kutsui minut Lilyn lanseerausbileisiin Kiasmaan ja niinhän siinä kävi: palsta oli pystyssä seuraavana päivänä. Lilysta on tullut osa arkea ja juhlaa - siis sitä niin kutsuttua elämää.

Tänään juhlistetaan samassa paikassa Lilyn ykkössynttäreitä. Toivon hyvää hiukopalaa, kuohuvaa juomaa & nättejä naisia. Enköhän niitä saa. Kainaloonkin saan parhaan ystävän. Tämä ystävänpäivä on jännä ja hyvä!

Kommentit

Jaana a (Ei varmistettu)

Vauhdikasta vuosipäivää! Blogisi on oma suosikkini, voisin lukea vaikka kirjan verran näitä turinoitasi. Toivottavasti jatkat vielä piiiiiiitkään!

Anna Karhubear

Kivaa kun pääsit mukaan Laura! Oon sun fani.

laurafree
Laura loves

Kiitos, jaana a! Ihana ystävänpäiväviesti!

Oli kiva tavata, Anna! Fanitus on molemminpuolista.

Anna
Ai niin!

Mitä helvettiä, olit sä siellä :D Miks en nähny. Pöh ja höh. 

Hertta
Lilou's Crush

Mä en kestä, miksei me tavattu! Mutta yhdyn hehkutukseen, ihana Lily :)

laurafree
Laura loves

Istuin tavoilleni uskollisena perimmäisessä pöydässä piilossa aina silloin, kun en hakenut lisää kevätkääryleitä. En ole ainoa antisosiaalinen: samassa pöydässä piilottelivat myös neidit minimalen ja virpisalmi :D

Mutta öö tavataan toiste, hih!

Hertta
Lilou's Crush

Haha, juu, ainakin sitten kevätkäärylesantsijonossa, siellä tämäkin kahdesti :) Mutta kiva kun olit, vaikka ei nähtykään. Jaetaan nyt ainakin yhteinen muisto kääryleistä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.