Linssikeiju & mekkokeiju

Laura loves

Miten Kaisu sen tekee? Kerta kerran jälkeen ihmettelen, miten kuvaaja osaa poimia tilanteesta kuin tilanteesta kauneuden. Niin kuin vaikka naapurikiskasta noudetusta pizzaillallisesta ja naisesta, joka kurkottaa kokislaseja hyllystä. Ehdotin myös lautasia, mutta Kaisu sanoi, että laatikosta syödään.

Kuvan mekostani taas on kittäminen Riikkaa. Kerroin täällä jo aikaisemmin, että neitonen on tunnettu siitä, että tekee urakalla löytöjä muille. "Aattelin, että tää sopis sulle..." Tämä dianevonvurstenperi taisi olla alun perin tarkoitettu Riikalle itselleen, mutta ei istunut muodoillensa - joillain ihmisillä on sen verran rintoja, että rintsikat ovat välttämättömät, mutta minulle ei tällaista ole suotu.

Sou not, kostuin siitä mekon verran. Näin villiä kukertavankikertävää afrikkameetsnewrave-kuosia en koskaan olisi poiminut rekiltä itse, mutta ihanahan tää on! Ja maailman mukavin löysismekko. Vaihtarina Riikka sai Net-A-Porterin alesta tilatut satiinishortsit, jotka puolestaan eivät istuneet ollenkaan itselleni. Kaikki voittivat.

Kommentit

LinaS
iivents

Onpas tosiaan harmoninen kuva pizzasta. :)

l2 (Ei varmistettu)

Pitikin kommentoida sen jälkeen, ku tulitte kadulla vastaan, et olipa hieno mekko. En kyllä nyt enää ees muista, oliks se sit kuitenkaan toi sama. Mut hieno se. Ja toi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.