Lyllertävä tulppaani

Laura loves

Koska heitän raskaana terveellisen syömisen periaatteet romukoppaan heti, kun olen pissannut tikkuun kaksi viivaa, en enää mahdu mihinkään vaatteistani - eikä raskaus ole edes puolivälissä. Tässä tilanteessa tervejärkinen ihminen ostaa Gina Tricot'n tyhjäksi pitkistä trikootopeista eikä upota eurojaan ylihintaisiin äitiysvaatteisiin. Siis tervejärkinen.

Astetta pimeämpi "otetaan tästä nyt kaikki irti, en suinkaan pukeudu mihinkään mitä ei kaupitella minulle termeillä mama/maternity" -persoonallisuustyyppi (lue: minä) googlaa sormensa kipeiksi, että mistä saa hianoja äitiysvaatteita! Niitähän ei nimittäin saa juuri mistään. Jostain syystä kuvitellaan, että raskautunut nainen tahtoo pukeutua kuin viisikymppinen tätsy, ihmeellisiin lörpäkkeisiin, bootcut-farkkuihin ja suuriin romanttisiin kukkiin.

Joku kiva vinkkasi ASOSin äitiysosastosta. Minähän pidän tavallisesti pikakierrostakin ASOSilla syrjähyppynä vakirakastajaani Net-A-Porteria kohtaan, mutta kun NAPilla ei huomioida tiineitä otuksia, sallin ASOS-haksahduksen. Ensisekunnit hykertelin riemuissani. Hienoja hepeniä kyllä, kaukaa katsottuna, mutta lähemmällä klikkauksella oli erittäin vaikea löytää mitään, mikä ei olisi 100% polyester. En halua viettää kesääni hikoillen halvannäköisessä tekokuidussa. Mutta löytyi sieltä pari aarrettakin.

Niistä ihanimman puen tänään erään pienen pojan 4-vuotisjuhliin. Romanttinen kukkaviritelmähän tämäkin on, mutta herkullisempaa sorttia. Ja mikä armollinen tulppaanileikkaus. Nyt niitä hääkutsuja tänne, en minä tällä osaa koko kesää maitokaupassa käydä.

Ps. En aio hylätä äitiysvaatteita varsottuani jälkeläistäni ulos. Äitiysvaatteiden mitoitukset ja leikkaukset ovat omenavartaloisen unelmien täyttymys! Suosittelen muillekin omenoille!

Kommentit

Tuulee tuulee

Onpas tosi nätti malli! Voisin tosiaan käyttää hyvin itsekin, vaikka vauvoja ei oo näköpiirissä, heh! Semmoisiin vaatteisiin lienee kyllä järkeä laittaa ne raskausajan rahansa. :)

AA, joka ei jaksa kirjautua (Ei varmistettu)

"--- googlaa sormensa kipeiksi, että mistä saa hianoja äitiysvaatteita! Niitähän ei nimittäin saa juuri mistään. Jostain syystä kuvitellaan, että raskautunut nainen tahtoo pukeutua kuin viisikymppinen tätsy, ihmeellisiin lörpäkkeisiin, bootcut-farkkuihin ja suuriin romanttisiin kukkiin."

No älä! Oon havahtunut kiroilemasta ääneen erään suositun ruotsalaisen vaateketjun mama-osastolla, koska kaikki on paitsi rumaa myös huonolaatuista. ROMANTILLISIA hepeneitä eli valkoisia, empire-leikattuja trikoosäkkejä, jotka näyttävät lähinnä harrastelijateatterin "Kesäyön uni" -tulkinnan puvustukselta. Läpinäkyviä (ihanaa, tissit tulee muutenkin läpi joka paidasta), valmiiksi nyppyisiä ja nuhjaantuneita. Housuissa on glitteriä(!) tai vain silmiäsärkevät kulutukset. Väriskaala on valkoisesta beessiin (ihan kaikkialla). Rypytykset ja röyhelöt – ihan kuin haluaisi ehdoin tahdoin lisätä massan tuntua ylävartaloonsa... Voisin jatkaa ikuisuuksiin.

Asosta oon harkinnut kans, mut oon toistaiseksi sulkenut selaimen ostamatta. Hääkutsuja jos alkaa tippua, niin sit!

Ja siis tärkein: ootpa soma ja ihana mekko.

Mindeka
Ma-material Girl

"Ja siis tärkein: ootpa soma ja ihana mekko."

Veit sanat suustani AA,joka ei jaksa kirjautua !

Mä huomasin eilen pukeutuvani edelleen samalla tavalla, kuin viime kesänä (+21kg raskaana), koska nimenomaan tyhjensin kaikkien kauppojen isot koot äitiysvaatteikseni, enkä vieläkään ole saanut "pienennettyä niitä helposti ja nopeasti", jota ostaessani hoin.... Pukeudun siis säkkeihin. Kiva. :D

AA, joka ei jaksa kirjautua (Ei varmistettu)

Ja siis yritin korjata, että olet toki soma ja ihana mutta et mekko, vaan siinä kohtaa Lily otti kaatui.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.