Makkosen meikkipussi

Laura loves

Minä en tiiä meikeistä mittään, mutta olen tänään saanut oppia mestarilta: seurattuani kosketusetäisyydeltä hra Michael Monroen meikkaamista ainakin puolen tunnin verran olen täysin kompetentti sumusilmien loihtija!

Tai niin ainakin luulisin. Lisäksi osaan kertoa lukijakunnalleni (teitä on muuten nykyään hämmentävän monta sataa, olen aika otettu - uskallan vihdoin puhua lukijakunnasta enkä vain Terhistä ja Emmasta), että parhaat meikkivoiteet ovat MACin (tai sitten naamiaiskauppa Punanaamion).

Toisin sanoen takana inspaava työpäivä. Kosketukset kotiäititodellisuuden rajojen ulkopuolelle antavat virtaa. Vaikea tosin puhua virrasta hengattuaan tunteja Monroen kanssa: miehessä on enemmän virtaa kuin espressosammiossa. Hää häärää minuutissa enemmän kuin minä kuukaudessa. Sympaattinen, mahtava, rento ja lämmin kummituseläin jättisilmillä. Arvostan!

Lisäksi arvostan aina työparejani eli valokuvaajia entistä enemmän, kun näen heidät antautumassa hommalleen. Pääsen harvoin studiokuvauksiin mukaan - siksi ne lumoavat aina. Meikkauspöydät klassisilla lamppurivikehyksillä, tuulikoneet, taustakankaat, loputtomat valaisusäädöt ja kuvattavan tsemppaukset. Enmävaanosais.

Ilolla siis istuin studion portailla ja odottelin. Ja tuossa se muuten on, ooh! Makkosen meikkipussi! Kabukisivellinkin!

 

Jutusta lisää lähempänä sen ilmestymistä. Haastattelu ei ole tylsä, voin ilolla luvata. Pulppuilevat jututettavat, journalistin unelma.

Kommentit

auroora (Ei varmistettu)

Toinen toimittaja komppaa: Kyllä, Monroe on ihana: Vilpitön ja sympaattinen. Musiikkipitoiseen radiohaastatteluun saatiin mahtumaan myös yhteiskunnallisia mielipiteitä ("ydinvoima on perseestä") ja huuliharppusoolo. Lisäksi ennen kuvan ottoa meikkipussista sudittiin enemmän kajalia silmiin kuin minä käytän vuodessa. ROCK AND ROLL MÄ SANON!
Ja kiitos Laura Lilyn kivoimmasta palstasta!

laurafree
Laura loves

Oi ihana auroooora, kiitos! Lilyn kivoin, no ei ny sentäs.

Mutta Monroen ihanuudesta samaa mieltä! Sitä sen meikkausta on kyllä ehostusvammaisen ihana katsoa. Oo.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.