Mansikka menee salaattiin

Laura loves

Tilasin luomupiiristä viisi kiloa luomumansikkaa. Pakastin ne, enkä raaski käyttää vielä. Sen sijaan ostan ei-luomua myrkkymansikkaa joka päivä tuokkosen verran. Se ei koskaan ole suunnitelmani, mutta kun ne marjakojut ovat niin kutsuvia!

Ja koska muuttokuormasta ei vieläkään ole löytynyt ainoaa paistinpannuamme, joudumme syömään joka ilta joko jotakin kattilaruokaa (ei keittoa helteellä, kiitos) tai jotain, mikä valmistuu noin vaan kulhoon. Noin vaan kulhoon, kiitos. Paistinpannuttomuus+mansikkapsykoosi = mansikkasalaattia joka ilta. Eikä siihen kyllästy.

Sotke nämä keskenään: rapeaa salaattia + ainakin puoli litraa mansikoita + ainakin 150 g juustoa (halloumi, mozzarella, vuohenjuusto toimivat ainakin) + pari kourallista pähkinöitä + puolikas kurkku kuutioina. Suosikkiöljyä (saksanpähkinäöljyä meillä viime päivinä) + balsamicosiirappia.

Se on siinä. Se on parasta.

Muuttokuorma on nielaissut myös sen hiivatin tikun, jota tarvitsen kuvien purkamiseen! Etsitäänpä aiia iloksenne kuvapankista mansikan kuva. Tossa noin.

Kommentit

Muija

Tästä seurauksena tänään halloumiversio, nam. Balsamicosiirappia tein Pastanjauhajien ohjeella.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.