Matkamuistoja mussukoille

Laura loves

Tajusin viikonloppuna Vilnassa jotakin ihanaa: saan olla äiti, joka tuo työmatkalta tuliaisia! (Ja se, joka hipsii pinnasängyn viereen yöllä silittämään uinuvaa poskea, kuin elokuvissa ikään!) Tuliaisostosten on tietysti tarkoitus hiljentää kylmän uraohjusvanhemman kiljuva omatunto ja kompensoida lapsensa hylkäämistä tavaralla. No sori vaan, muttaei se mitään, koska tuliaisshoppailu on niin kivaaaaa!

Homma lähti sen verran liettualaisesta lapasesta, että ostin lapasten ja pipon lisäksi Sulolle pienen jalkapallon ja maatuskapalapelin. Sitten tajusin, että saan ostaa tuliaiset myös Sulon hoitokavereille Otsolle, Edithille ja Johnille. Kolmikko hyörii meillä hoitajan kanssa kuitenkin päivittäin. Eikä sekään riittänyt.

Koska olen koko lailla täydellinen hoitokaverin äiti, piilotin koottavan puupöllön, jättikokoiset pelikortit ja soman cupcake-posliinirasian pitkin kotiamme ja kirjoitin lapulle kolme arvoitusta, joiden avulla aarteet löytyivät.

Tulisi jo seuraava työmatka, että pääsisi taas ideoimaan tuliaisia!

 

Ps. Taka-alalla näette avotakkamaisen asetelman. Vekkulassa säilytellään arvokkaan puuhellan päällä homehtuvia pizzalaatikoita, hylättyä viinitonkkaa, hajonnutta Teema-mukia, löyhkääviä säilykepurkkeja & sen sellaista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.