Mr. Draper will see you now

Laura loves

Hangoittelin puolitahattomasti tätäkin addiktiota vastaan: en hypännyt Mad Men -kelkkaan muiden mukana, vaan tulin hämäläiseen tahtiin pari vuotta perässä. Mutta kun hurahdin, hurahdin täysin. Sarjaa tankatessa se täyttää koko pään. Saa haaveilemaan vain kynähameista, vodkatujauksista ja vodkatujausten maistamisesta Don Draperin huulilta samalla, kun tämä kiskoo kynähamettasi määrätietoisesti ylös. Tai alas. Riippuu fantasiasta. Niitä on nimittäin enemmän kuin yksi. Anteeksi, mistä olinkaan puhumassa?

Niin, Mad Menista, en ainoastaan Jon Hammin mielipuolisesta vetovoimasta. Niin loistokas, niin koukuttava. Niin kipeä, niin koskettava, niin kepeä, niin kupliva. Niin tyylikäs, niin kaunis. Niin pinnallinen ja niin syvä. Niin virheetön, täydellinen, sliipattu. Ja niin täysin rikottu, murskattu, sairas ja fucked-up. Joka karaktääri, joka kohtaus ja joka käänne. Täydellistä ajankuvaa ja täydellistä ihmiskuvaa. Täysin sidottu aikaan eikä yhtään sidottu aikaan. Samaistuttava ja kauhistuttava. Ihan vaan kaikkea. Elämäni sarjojen top kolmosessa. Ja kenen vain sen katsoneen. (Eikö? Eikö?)

Eikö?)

Pointtina oli, että tänään, tänään, tänään ne alkavat, Mad Menin seitsemännen - ja viimeisen - kauden viimeiset jaksot. Löydät ne Ruutu+:sta. Jos joku spoilaa käänteitä minulle tulevina viikkoina Amerikan ajassa, en vastaa teoistani. Teitä on varoitettu.

Kommentit

laurafree
Laura loves

Jaa niin! Ei, se on musablogi. Ei kilpaile tämän kanssa ollenkaan.

Helmi K
sivulauseita

Kyllä, oi kyllä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin täydellinen luonnehdinta sarjasta (ja donista, aah!) että en voi kuin nyökyttää.

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Kyllä!

Mh (Ei varmistettu)

Sama homma. Myöhässä, ja niin koukussa. Ja menossa kakkoskauden alussa joten spoilausvaara on ilmeisen suuri. ulkona liikkuminen ahdistaa.

marile

Kyllä. Olen yrittänyt miettiä sarjojen kaikkien aikojen Top Kolmosta. Tällä hetkellä se näyttää tältä (ei paremmuusjärjestyksessä): 1. Twin Peaks 2. Six Feet Under 3. Mad Men. 

laurafree
Laura loves

Ei. 1) Villi Pohjola 2) Mad Men 3) Sinkkuelämää / Gilmoren tytöt 

Helmi K
sivulauseita

Ei. 1) Sopranos 2) The Wire 3) Mullan alla / Mad Men

marile

Bubbling under: Breaking bad, Freaks and Geeks, Wire.

Helmi K
sivulauseita

Bubbling under: West Wing, Vallan linnake, Girls.

marile

Älä tee tätä mulle! VIHAAN GILMOREN TYYTÖJÄ!   Painajaisissani tyttöporukka katsoo Gilmoren tyttöjä ja viljelee leivonnaisiin  ja syömiseen liittyviä mietelauseita: "There's always time for cake", "Keep calm and eat a cookie", "Real women have curves"... Aargh!

marile

Ja tämähän oli siis suunnattu Lauralle, joka on salannut multa Gilmore-hulluutensa.

Helmi K
sivulauseita

Ahahahaaa, tajusin kyl. Ja siis mäkään en voi sietää sitä. Siis Gilmoren tyttöjä, Laura on oikein jees.

laurafree
Laura loves

Ahhahahaa, meillä on Gilmoren tytöt -kerhokin! Siis joo, kun se on aivan suunnattoman ärsyttävä. Mutta kun se on samaan aikaan niin ihana. Sellanen kohtumainen turvasarja. Mutta siis unohdin Wiren. Se nyt kyllä sysää Sinkkiksen ja Gilmiksen helvettiin.

marile

Turvasarjan konseptin ymmärrän kyllä hyvin. Sinkkuelämää on mulle sellanen. Katsoin melkein kaikki kaudet läpi infernaalisessa influenssassa pari viikkoa sitten ja se oli ainoa asia, joka piti mut järjissäni.

Ann. (Ei varmistettu)

Mari tervetuloa vaan Gilmore -kerhoon! :D Jos mietelauseita alkaa kuulua niin ovessa on samantien mun muotoinen reikä, mutta kyllä siellä niitä sydän- ja verisuonitauteja hankitaan ahkerasti!

1. Wire 2. Gilmore 3. West Wing / 1. Parenthood 2. Buffy 3. Sopranos. Twin Peak ja Mad Med on mahtavii, mut ei pääse listoille.

epu (Ei varmistettu)

Kyllä. Kyllä. KYLLÄ!!!

ike (Ei varmistettu)

Televisiohistorian eroottisin kohtaus on se, kun (ehkä vitoskaudella) Don tulee töistä kotiin ja Megan on sille suuttunut ja siivoaa alusvaatteissaan. Ei helvetti. Siis mikään ei voi olla kuumempaa. Tekis mieli vaan riisuutua alasti sitä katsoessa ja jynkyttää jotain sohvatyynyä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.