Ny rillataan!

Laura loves

Luonnonkukkakimppuja, iltakynttilöitä & törkeästi rillattavaa eli suloista juhannusta kaikille säädyille! (Juhannuksen kutsuminen jussiksi = verrattavissa pahempiinkin ihmisoikeusrikkomuksiin. Älkää. Enää koskaan.)

Meillä on edessä eka juhannus ikiomalla mökillä. Seuraksi saadaan viisi kivaa ihmistä ja kuulemma burgeriaineksia & kakkuja. Meillä on pannusiikaa, miltei kilo halloumia & kolme kiloa uutta perunaa. Jälkkäriksi rilliin laitetaan suklaatäytteisiä banaaneita sekä persikoita, jotka näytetään hunajamascarponen kanssa (kiitos eilinen Hesarin ruokatorstai, josta saa aina parhaat viime hetken vinkit!).

Kommentit

AnniE. (Ei varmistettu)

Huu, mäkin bongasin viime tipassa mascarponepersikat ostoslistalle ja niitä tehtiinkin sitten molempina päivinä, hyviä olivat!

Ja ei oo totta toi edellinen postaus! Mä oon ihan samanlainen, kaiken mahdollisen ja mahdottomankin pelkääjä. Ja sehän ei tosiaan rauhoita, että sanotaan "että ei näissä yleensä ole mistään vakavemmasta kysymys", mun ajatuskulku menee niin että alan huutaa pääni sisällä että "MUTTA ENTÄ JOS MINÄ OLENKIN SE POIKKEUS!". Aika helppoa nähdä se yhteys siihen talviajan liukastumispelkoon...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.