Pai pai, Puutarhakatu!

Laura loves

Vanhaa asuntoamme ei ole vieläkään myyty. Silti se on tavallaan hyvästelty, kun valtaosa kamoista on jo täällä Vekkulassa. Pahimman pakkauksen ja roudaamisen hoitivat Aleksi ja tomerat toverit. En voi ylistää heitä koskaan tarpeeksi: en mitään niin vihaa kuin muuttokantamista ja -säätämistä. (Mutta jonkun tarttee katsos vahtia lapsukaista, eh-he-he. Se olin sitten minä.)

Tänään käytiin tyhjentämässä kylppärin kaappeja vanhassa kodissa. Oli niin käsittämättömän outoa nähdä se miltei tyhjänä. Se koti oli neljän vuoden ajan niin rakas - ja tulee aina olemaan. Siinä kodissa tutustuin ja kotiuduin Turkuun.

Samat romut ovat täällä uudessa kodissa, mutta ei se ole sama. Juuri niitä seiniä ja lattioita tulee ikävä, vaikka Vekkula on sydämen valittu. Will miss you, buddy. Puutarhakatu forever.

Kommentit

Annukkaaa (Ei varmistettu)

Saispa asua Turussa, niin ostettais heti Puutarhakatu-koti.

laurafree
Laura loves

Kyllä täällä saa asua. Se asetus on kumottu jo aikaa sitten :D Tervetuloa takaisin! Tuplalaatua puoleen hintaan!

Toimitus
Toimitus

Toimituskin päätti heittää heipat Puutarhakadulle ja vinkata jutustasi täällä. Onnea uuteen kotiin!

Annukkaaa (Ei varmistettu)

Kuuluttivatko Brinkkalan parvekkeelta joulurauhan julistamisen yhteydessä? Hyvä.

Luin muuten, että hyllyssäsi on "Läpsikirja" ja hilpeennyin. Mietin silti pitkään, että miksi kirjoitusvirhe. Itse olisin toki tehnyt siitä "Läpsi-kirjan". Sitten luin oikein. Ja nyt kun oikein ajattelen, niin ehkä "läpsi" ei ole itsessään mikään käsite. Mutta olisihan se nyt hienompi kuin "Läpsimiskirja".

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.