Päivän asu, por favor!

Laura loves

Olin esittelemässä teille tyylikkään mustavalkoista päivän asua. Vaan kuinkas sitten kävikään? Noi kengäthän on aivan harmaat.

No, huomioon ottaen että kyseessä on pari Henkkamaukan reilun kympin hintaisia valkoisia pitsitossuja, joilla on kahlattu koko kesä niin mudassa ja metsissä kuin city-olosuhteissakin, annan tämän halpispopoille anteeksi. Ihanat ne ovat olleet ja ovat yhä. Mutta kai niitä vois vähän puunata. Luultavasti puunausoperaatio koituisi tosin tossusten kohtaloksi, joten voipi olla, että näillä mennään kenkien hamaan loppuun saakka.


Muuta raportoitavaa ei matkapäiväkirjalle tänään ole. Dia tres oli sangen tapahtumaköyhä. Avopuolisoni, tuo zen-mestari joka löytää aina kaikesta sen kauniin ja parhaan puolen, totesi toki saman tien, että just tätä me kaikki tarvittiin. Koleaa sadepäivää, jonka vietimme kämpässämme klo 15.20. asti. Silloinkin kipitimme vain puoli kilometriä kamalalle, kaoottiselle Placa Espanyalle ja Las Arenasiin, entiselle härkätaisteluareenalle, josta on nyt taiottu säihkyvän kiiltävä kauppakeskus. Söimme pikapestopastaa, joimme vettä ja kolaa ja kahvit, ostimme Sulolle merirosvotarroja, ihastelimme kaupunkia tuuliselta kattotasanteelta (hienot näkymät kyllä, joskin korkeanpaikankammoiselle tuli lievä paniikki, jota hoidin puristamalla lastenrattaita maanisesti).

Paluumatkalla sää alkoi kirkastua ja pysähdyimme leikkipuistoon sekoilemaan hetkeksi. Marketista haimme paahtoleipää, juustoa, olutta ja tomaatteja. Tällaisia nuukailupäiviä tarvitaan aina toisinaan, jotta muina päivinä on varaa syödä huoletta ulkona. Taloudellisesti päivä oli siis kannattava. Ja varmaan henkisestikin, kun vain pääsisin tuon sydänkäpyseni zen-leveleille. Ei ole kiirettä. Joka päivä ei tartte suorittaa.

 

Huomenna näen miltei vuosikymmenen tauon jälkeen Mies van der Rohen paviljongin, joka on maailman kaunein paikka (ei vastaväitteitä, por favor). Ei huono. Sekin sijaitsee tuossa ihan vieressä, Placa Espanyan kupeessa. (Asuntomme sijainti on osoittautunut aivan erinomaiseksi -- paremmaksi kuin olisin voinut ennalta kuvitella. Alun perin etsin meille kämppää Graciasta tai Bornista, koska ne tuntuivat trendikkäämmiltä ja kiinnostavimmilta. Täydellinen huonejako ajoi meidät tänne, mutta sattuma oli kerrassaan onnekas. Poble Sec on aivan nerokas alue!)

 

Hyvää yötä!

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Söpö :)

heta margareta
Viinillä

Tossuille kannattaa kokeilla 1:10-20 kloori-vesi -liuoksessa liottamista perusteellisen suihkuttelun jälkeen.. Vastaavalla tavalla olen saanut pelastettua värjäytyneitä pellavaliinoja ja muita herkempiä matskuja, jotka eivät kestäisi hankausta tai rajua myllytystä pesukoneessa..

anninini (Ei varmistettu)

Hei!

Asiasta kukkaruukkuun. onko sinulla aikomusta vaihtaa bannerikuvaasi joskus uudempaan? vanha bannerikuva ei tee sinulle oikeutta. vaaleus kunniaan ;)

laurafree
Laura loves

Kerrassaan validi pyyntö! Olen sitä usein kyllä miettinyt, mutta kun en osaa tehdä tommosta bännerii! Kaisu teki tän ekan. Ja minkä kuvan siihen sitten laittaa. Kääk. Mutta ois tosiaan jo aika. Omat lapsenikin vain vaivoin tunnistavat tuosta kuvasta.

Kaveri heitti mielestäni vastaavat henkkapopot ihan pokkana vaan pesukoneeseen punaviinitapaturman jälkeen, ei käynyt kuinkaan ja puhtaaksi tulivat!

Ja ääääääää, Barcelona-kateus!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.