Päiväuniexpress

Laura loves

Anteeksi nyt vaan, mutta olen todella hyvä suunnittelemaan reissuaikatauluja niin niillä kuuluisilla lapsen ehdoilla kuin äidin mielenterveyden ehdoillakin. Tämän totesin taas mainion, täyteen pakatun Helsingin-reissumme päätteeksi. Valitsin suorastaan täydelliset bussivuorot Sulon päiväuniaikojen kannalta. Ja oman Olivian-lukemiseni kannalta. Leppoisaa.

Herättyään jossain Paimion kohdalla (Paimio on tässä yhteydessä symbolinen termi varsinaissuomalaiselle maaseutupitäjälle, en tiedä ollenkaan, kulkeeko Hki-Tku -reitti sen halki) Sulo katsahti ulos mansikkapelloille ja totesi tyynesti: "Lentokoneessa." Kerroin, että olemme itse asiassa bussissa. Tajusin, ettemme ole koskaan aiemmin matkanneet pitkän matkan bussilla ja junallakin vain muutaman kerran, joten laaja, liikennevälineestä avautuva maisema tosiaan taitaa symboloida Sulolle lentokonematkustamista. (Mietin, montako kertaa tuo taapero on jo lentänyt. Lopetin tusinan kohdalla, koska kuvittelen olevani lentomatkailuvastainen hippi.)

Nyt alkakoon uusi aika. Äiti-lapsi-helsinkihupireissujen bussimatkailukausi. On ihanaa antaa lapsen isällekin lahjaksi omaa aikaa, kun itse saan sitä esimerkiksi työmatkojen kautta paljon reilummalla kädellä. Kaikki voittaa.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

sitten tästä hauskaa tuleekin kun on vauva toisessa kainalossa ja päiväunet nukutaan eri aikaan. :D -kaisu the NEGA.

laurafree
Laura loves

En aio koskaan matkustaa kahden lapsen kanssa mihinkään, ikinäkoskaanikinä.

Paitti että oon kyllä päiväunivelho ja mitä luultavimmin saan rakennettua systeemin, jossa ne nyt vaan nukkuvat kaksi tuntia samaan aikaan jokaikinen päivä. Tällee julkisesti nyt lupasin tän.

Vierailija (Ei varmistettu)

siis sulohan oli aika kakkapäävauva. joten jo se, että olit hirttää itsesi ja kaikki läheisesi ensimmäisen vuoden aikana takaa helpon ja ihanan kakkosvauvan. ja ne päikkärit ja kaikki vaan lutviutuu täydellisesti. lupaan. hei ompas ikävä. moi. -kaisu the POSITIIVINEN

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.