Paluu siniselle laguunille

Laura loves

Kun taas ollaan täällä pelaavien wlanien maassa, jaettakoon pari kuvaa Gotlannista. Vassokuu: raskauden turvottamat jalat laguunissa, kahvilalöytö karulta lammassaarelta, tervantuoksuisia veneitä meren äärellä, korillinen juuri nostettua luomuparsaa (rouskis, rouskis, mullat veks ja nassuun), minä ja Kaisu kallioilla.

Juttua Mondossa saatte odottaa tovin, mutta se on sen arvoinen. Monta mansikkapaikkaa paljastettavana! Voin suositella tuota taivaallista saarta ihan kenelle tahansa.

Kommentit

Ihania kuvia ja kaipuu päästä Gotlantiin iski tietenkin välittömästi! En ole siellä ollut, mutta sinnepä siis menen (muun muassa, lista ei ole lyhyt).

Tykkään blogistasi ihan tositositosi paljon! Tapasi kirjoittaa ja kertoa arjestasi on niin aitoa ja samalla ainutlaatuista.

Terkuin portsalainen +40  Lottis (Saako näin vanha tänne kommentoida, toivottavasti saa!)

annemi

Upeita kuvia, olen kuullut että Gotlanti on ihana matkakohde ja tämä vain vahvisti mielikuvaa :) ehkä ensi kesänä sitten sinne...

anna-liisa (Ei varmistettu)

Olen seurannut joitakin blogeja, ihan hauskaa. Nyt ollessani muutaman vk:n sairauslomalla saamatta tehdä oikein mitään eksyin eilisenä sadepäivänä sivuillesi ja...VAU! Joka ikisen postauksen luettuani (siinä se eilinen menikin mukavasti) olen nyt ihan koukussa, muutaman kerran nauroin ääneen (repesin, kuten te nuoret kai ilmaisisitte)(mitä ei kovin herkästi tapahdu), niin aitoa, hersyvää, tekstiä.
Älä ikinä lopeta tämän blogin pitämistä!
Ja jahka saan taas luvan treenata, saatan esittäytyä Elixiassa....(tai en tiedä, onko se jotenkin vaivaannuttavaa?)

laurafree
Laura loves

Oho, ihania kommentteja täällä! Kiitokset!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.