Parsan uusi pari

Ladataan...
Laura loves

En voi aloittaa lauseella "Parsasesonki on taas alkamassa!" Se on vähän kuin aloittaisi fraasilla "Jo muinaiset roomalaiset..."

Aloitetaan siis pirtsakasti lukijaa aktivoivalla kysymyksellä, tv-shoppimaisesti! (Oletko sinäkin kyllästynyt hyllyvään keskivartaloosi? Tilaa tärinävyö niinku olis jo!) Nyt lähtee: Oletko sinäkin varma siitä, että olet kokeillut kaikki maapallon variaatiot parsaruoista? Kaipaatko parsakeittiöösi uusia tuulia?

Kas, samoin. Yksi sana, se kauneimpien joukkoon kuuluva: mascarpone. (Saa lausua yliampuvan italialaisesti. Maskarp-poo-neeee!) Sen sekaan tiraus laatubalsamicoa, ja maun mukaan suolaa ja pippuria. Kohtuuton köntsä keitettyin tai grillattuin parsain päälle. Avot!



 

Huom! En minä tätä keksinyt, vaan luottolehteni Kodin kuvalehti. Sieltä on Elvi Ristan kuvakin. Mutta sama se kuka keksi. Nyt vedetääääään sitä parsaaaaa!

Share

Kommentit

annemi

Parsa-aika on kyllä vuoden parasta aikaa. Kiitos mascarpone-vinkistä, laitetaan ehdottomasti kokeiluun :)

Panu (Ei varmistettu)

Mulla meni yli 30 vuotta ennen kuin tajusin että on sellaisia asioita kuin bliniviikot tai parsa-aika. Mämmikauden kyllä tunsin. Parsa on hyvää. Kivasti parsa-aika alkoi samaan aikaan kun suppilovahverot loppuivat. Parsakeskustelut tosin tuppaavat pyörimään virtsan ympärillä.

Kahjona kahviin

Kiitosta vinkistä. Tämä täytyykin laittaa korvan taakse. Ei ehkä siis kuitenkaan mascarponea. Korvan taakse siis.

Kommentoi

Ladataan...