Pehmoiset suosikit

Laura loves

Olen muuttanut. Uusi osoitteeni on: Arelalizzan huivi. Kashmirkatu 100. Juu, tämän unelman sisältä en lipsahda enää koskaan ulos viluiseen, kovaan maailmaan.

Vietin taannoin humalluttavan (sekä kuvaannollisesti että konkreettisesti) viikonlopun Tampereella. Majoituimme ystävien tyhjässä kämpässä Kalevassa (vai Tammelassa?), eikä kukaan varoittanut minua Arelalizzan jumalaisen kauniin kivijalkamyymälän sijainnista. Siinähän se pönötti, koko ajan suhaamallamme reitillä! K-Marketin muovikassi kourassa talsin sisään ja kiskaisin hyllystä ikiajat himoitsemani, täydellisen harmaan jättihuivin. Myyjä varmaan luuli, että melko kalliita impulssiostoksia tuo hullu nainen tekee -- mutta olin siis kuolannut kyseistä tuotetta jo vähintään vuoden. Nyt se on omani. Mikä rakkaustarina.

Ja sitten tuo pipo! Äitini neulontasormet syyhyävät jatkuvalla syötöllä, mutta maman ideat ovat lopussa. "Eti mulle joku kiva neuleblogi! Linkkaa joku malli! Mä teen! Mä teen!" se jankuttaa alvariinsa. Tokkiinsa piti linkata Evitan hoiviin muuttaneen Muita ihania -ihanuuden suuntaan ja tilata pipo.

Ensin tuli liian pieni, joka meni Sulolle. Seuraavalla viikolla tuli sopiva, ja nyt ollaan jälkikasvun kanssa nolosti sointuviksi stailatut. Avot.

 

Ps. Kuka tunnistaa oksettavanroosat verhot? Kyllä, VR:n vanhan pikajunan somistustahan ne. Matkasin pehmosuosikit yllä Helsinkiin hurvittelemaan - ja luonnollisesti unohdin kummatkin majapaikkaani. Mutta se on jo eri tarina.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Uuuuuu, ihana!

vilppumaan erika eli Vierailija :) (Ei varmistettu) http://ihmeitavilppumaassa.blogspot.fi/

Sitä on oltu huudeilla! Mitä ilmeisimmin Tammelaa tai peräti Etu-Kalevaa ootte mittailleet :) Arelalizza ON liian ihana, haaveilen niiden jätti-villatakista, toistaiseksi tyydyn neulomaan pääsemättä tietenkään samanlaiseen lopputulemaan. Mutta oon neulonu myös tuon pipon, sekä jälkikasvuille että vähän muokaten itelle. Mulla on kai jotenkin oudon iso pää, kun se Tiinan versio ei mahu :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.