Piposota

Laura loves

Yhtä (jätetään nimi mainitsematta, mutta se saattaa rimmata sanan "kaura" kanssa) ei pitäisi päästää henkkamaukkaan -- tulee aina ostettua jotain totaalisen urpoa, kuten teinix-glitterpipo. (Tuo minttuneule taas on parasta ikinä ja roikkunut ylläni jo viikkotolkulla.)

Sitä paitsi yhden tulisi ymmärtää, että lapset ovat harakoita: kaikki kimaltava muistuttaa heitä merirosvojen jalokiviaarteesta ja aiheuttaa suunnatonta omistushalua. Niinpä timanttipiposta (kuten päähine nyt taloudessamme tunnetaan) kinastellaan päivittäin. Onpa se pari kertaa kiskottu päästänikin esimerkiksi bussissa. Se on Sulon suosikki - ja minun suosikkini. Hopean hohde sopii kallolle kuin kallolle.

Sota siis jatkuu. Timantinhimoisin voittakoon.

 

Ps. Tiesittekö muuten, että lähes 3-vuotiaan ja lähes 33-vuotiaan päät ovat suht samankokoiset? Friikkiä shittiä.

Kommentit

Tee (Ei varmistettu)

No, lähes. Revin 3-vuotiaani kangaspipon hassuttelemalla. "Kato äiti ottaa sun pipon...näin...kato äiti hakee ompelukoneen".

laurafree
Laura loves

:D Okei, ehkä se on enemmänkin niin päin, että aikuisten pipot ovat suht sopivia myös 3 veelle? Älkää siis sittenkään kokeilko toisin päin. Minä ainakaan en osaa ommella..

W/ love from me 2 you

Tuli vaan mieleen, että ton edellisen postauksen kampauksen (oon edelleen niistä suosituksista sen viinilasillisen velkaa) kanssa sun pääsi olisi kyllä isompi kuin Sulon...hehee!

laurafree
Laura loves

Ja sen kampauksen päälle ei mikään maailman pipo venyisi.. Mielikuva hieman hihityttää.

Viinilasilliset kehiin pian! Voin jopa maksaa omani, haluaisin nähdä nassusi :)

W/ love from me 2 you

Nyt sit hihittelen sitä mielikuvaa! Sais olla pirusti glitteriä siinä pipossa..

Laitan sulle viestiä ihan privaatisti!

9-kuiselle ostettu ruotsalaisvalmisteinen (tai no ei kai se siellä oo valmistettu mutta no suunniteltu ainakin) raitapipo sopii yllättävän hyvin liki 32-vuotiaalle lenkillä yllättäneen viluviiman taltuttajaksi. Ei, en vienyt nukkuvan lapsen päästä pipoa, oli jäänyt taskuuni. Epäilen tämän äitiysbisneksen kutistaneen aivoni ja sitämyöten myös pääni.

Minna H (Ei varmistettu)

Tiesin - meillä 7-vuotiaan pää on jo isompi kuin lähes 33-vuotiaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.