Potut, pirtelöt & silkkiin puettu pupu

Laura loves

Perjantaipiknik sai tällä viikolla helsinkiläismausteita, kun Emmi saapui sitä sulostuttamaan. Lupasin tarjota banaani-mansikkasmoothieta, mutta jouduin lopulta lähettämään vieraalle tekstarin: "Unohdin itse mansikat, tuo sä ne!" Hyvät, perinteiset maitorahka-kauramaito-bansku-mansku-väännöt tuli. (En ole vielä haksahtanut viherpirtelöihin kuten koko muu maailma.)

Emmi pulputti pääkaupungin juorut, sitten puitiin, hoettiin "Ei voi olla totta!" ja paahduttiin.

Ja keitettiin suven ekat uudet perunat! Ne nautittiin pelkän voin kanssa, tietty.

Mainio iltapäivä ja ihana nainen. Jollei Emmin silkkipaitakokoelmasta ole vielä tehty kahvipöytäkirjaa, niin tarvetta olisi. Ja jollei Emmi vielä tänä vuonnakaan perusta poskipunakoulua, niin purskahdan itkuun.

Kommentit

Maarit K.
Pitäisi imuroida

kivannakonen on tuo emmin silkkipusero ja perunat ne vasta hyvalta nayttavatkin! voin haistaa uuden perunan tuoksun sieraimissani. Kateellisena taalta hyiselta saarelta.. ;) sa myoskin kirjoitat kivasti! :) kivaa.

laurafree
Laura loves

Kiitos kivasta kommentista, kivakiva! Emmin puserot ovat kateutta herättävän kivoja - samaan aikaan superkauniita ja supermukavan näköisiä, aina! Ja miten sen iho voi olla helteelläkin aina täysin matta? Ei voi tajuta.

Ja uudet perunat, no niitä nyt voisi ylistää loppuvuoden. Voin syödä niitä loputtomasti, 30 kappaletta ei tunnu missään.. In your face, karppaajat.

Meenkin vaklaamaan sun palstaa saman tien!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä ihanan Emmin ihanat silkkipaidat ovat peräisin?

(Ei varmistettu)

Ai kauhee, tässähän ihan punastuu! (Vinkki poskipunakouluun haikaileville.) Silkkipuserot on lähes kaikki kirppikseltä, hietsun torilta suurin osa. Sinne vaan penkomaan. Ja kiitos itselles parhaasta pulinaseurasta, ihana Laura! - Emmi

Anna
Ai niin!

Poskipunakoulun tarpeessa oleva ilmottautuu. Kerran on ammattimeikkaaja taikonu minulle poskipäät jostain. Se on siis mahdollista!

laurafree
Laura loves

Hei Emmi, meitä on jo kaksi. Eikö se jo riitä? Maksamme kovat lukukausimaksut. Montakohan vuotta ton taidon oppimiseen menisi? Ehkä kolme? Montakohan lähiopetuspäivää kuussa? Verkko-opintoina ei varmaan ainakaan voi suorittaa..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.