Pöytä on katettu

Ladataan...
Laura loves

Viikonloppuvieraat ovat suosikkijuttu.

Ne tuovat leivoksia. (Eivätkö aleksanterit olleet jo lapsena jokaisen suosikkleivosi hemaisevan kuorrutusvärin johdosta?)

Ne herättävät kehossa kokkisotamaisia reaktioita: minähän improvisoin pätevän brunssin, vaikka jääkaapissa on vain ryynimakkaraa, mozzarellapallo, pari ylikypsää tomaattia ja tuliaisbaklavaa. Ja muutama kananmunakin: Sanna opetti oikeaoppisen over-easy -munan paistamisen! Salaisuus on vesitilkassa!

Kaunis kattaus, parempi mieli - margariini Oivariini-rasiasta Tasaraita-mukiin ja näin. Tropicanakin olisi pitänyt kaataa kannuun rumasta purkista, my bad!

Kiitos, Sanna ja Heikki. Hei hei!

 

Ps. Tuliko kaikille nyt selväksi, että minulla on Tuokio-kaadin kahvimaitoa varten?

Share

Kommentit

J

Kannukateus! Haluaisin tota sarjaa KAIKEN.

Ja noi leivokset. Uskomattoman kauniita voi hyvänen aika!

Emma

Kaatimet, ooo! Tekevät arjesta juhlaa, aamiaisesta aina vähän fiinimmän. Mulla on jatkuvassa etsinnässä yhden hengen kahviannoksiin sopiva kaadin, semmoinen jokin pieni ja hemaiseva. Nyt mulla on käytössä metallinen desimitta, siinä on luonnetta. Mutta mistä oikea? 

Se on sitä arjen luksusta, kaatimet ja muut. Ei maksa kuin vaivaa :)

Mä muuten pidän eniten bebe-leivoksista, mutta ei nuo aleksanteritkaan jää huonoksi kakkoseksi.

Hosuli
Hömppäblogi

Kyllä, ihana kaadin ja brunssi!

Kommentoi

Ladataan...