Puolialaston kokki

Laura loves

Kymmenen litraa maissikeittoa keitetty (tämän ihanan lohtukeiton resepti pitää joskus jakaa, vauvanruokaa aikuisille, parasta!). Kolme feta-pinaattipiirakkaa leipaistu. Hippileiri, olemme valmiit. Älkää kertoko osallistujille eli syöjille, että apukokki oli koko prosessin ajan munasillaan... Vaikka hipeille se olisi kai täysin ookoo.

Kovasti viime vuonna julistin viipyväni tänä vuonna leirillä pidempään, mutta niin vain olemme taas sumplineet aikataulumme sellaiseksi, että ehdimme paikalle tasan vuorokaudeksi. Ehkä ensi vuonna sitten... Tai sitten sosiaalisuusasteeni nyt vain on sellainen, että ajatus pidemmästä viipymisestä tuntuu aina liian ahdistavalta -- vaikkei sitä sitten paikan päällä koskaan olekaan.

Jostain sieltä maaseudun syrämestä ajetaan huomenna Hämeenlinnaan, jossa taas lauantaina juhlitaan Sulon 2-vuotissynttäreitä sukulaisten ja kummien kera. 40 leivosta tilattu, yksi piirakkasavotta vielä edessä.

Kesäretkeily & joka yö eri yöpaikka = parasta.

 

Ps. Blurrattu versio heikkohermoisille lukijoille, silvuplee! Taas on pedofiliaa kitketty maailmasta urakalla.

Kommentit

tiukkapipoinen_nipottaja (Ei varmistettu)

mm...lapsesi hoodit pistävät silmään? tämä siis vain pakollinen verkko-vaanii-pedofiilejä/haluaako-apukokki-itsestään-kuvia-verkkoon-jossa-pippeli-näkyy/apua-alastomuutta! kommentti...

Itsekin  ajattelin kuvan nähdessäni, että eikö olisi voinut jollain peittää.
Söpöähän se on siellä omassa kotialbumissa, mutta ei netissä irtaitten setien ja tätien nähtävänä!
 

Riikka - Hunajaista (Ei varmistettu)

Lauantaina Ämyyn juhlimaan Suloa tietysti! :) Toki se on takuuvarma sadepäivä.

Vierailija (Ei varmistettu)

En söisi keittiössäsi valmistettua ruokaa, kun lapsi istuu paljaalla paskalävellään pöydällä. Yök.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hah hah, onpa tiukkapipoista nipottamista joiltain lukijoiltasi... :) ei voi kun ihmetellä ihmisten ahdasmielisyyttä välillä.
Hauska apukokki sulla!

tiukkapipoinen_nipottaja (Ei varmistettu)

^ itselleni on ainakin todella tärkeää ihmisen oikeus omaan kehoonsa ja sen julkisuuteen (kotialbumit on todellakin ihan fine, mutta hei netti?), sekä ihan perustylsä turvallisuus. Kuinka moni laittaisi esimerkiksi puolisostaan alastonkuvan verkkoon, jossa kyseessä olisi vaikka uiminen, sohvalla röhnöttely tai nukkuminen? Miksi lasten oikeutta oman kehon julkisuuteen ei kunnioiteta?

laurafree
Laura loves

Oho, Laura loves goes vauvapalsta. Mä en oo koskaan päässyt tähän pedofiilikelkkaan ja lapsen seksualisointiin mukaan, joten en tajunnut että tästäkin voi syntyä joku kalabaliikki. Musta pienten vauvojen ja taaperoiden nakuilukuvat on täysin luonnollisia ja ongelmattomia. Tokihan moni ei laita lapsestaan ollenkaan kuvia nettiin, mutta en ole tätä koulukuntaa, Sulo päättäköön aikanaan itse. Voin kyllä mielenrauhanne vuoksi blurrata pienet pallerot kunhan pääsen koneelle. Nyt olen kännykän & persläpikeittokattilan :D kaa on the road. Palautteenne on vastaanotettu :D Ja Riikka, joooo! Sadeasut päälle ja Ämyssä nähdään!

Kannattaa lukea Vaiennettu Anna-kirja, avaa hyvin silmiä lasten seksuaalisestariistosta.
 

Ansuli (Ei varmistettu)

Sulo ei voi enää päättää haluaako nakukuvansa nettiin... Meni jo! Kuvaa ei saa enää takaisin. Missä on lapsen oikeus yksityisyynesä?

laurafree
Laura loves

Tuuliviiri, lupaan tutustua.

Ansuli, en vieläkään näe kuvassa mitään omituista tai epäilyttävää, joten en ole poistamassa sitä. Ellei Sulo aikanaan sitä pyydä. Tässä blogissa on aiemminkin esiintynyt esim. uimakuvia Sulosta, joskaan niistä ei ole nostettu minkäänlaista haloota.

Pippeligate 2012!

iity-
Puolivahingossa

Ihan pakko avautua tästä pippelikohusta. 

Oon sitä mieltä, että vaikka nykypäivänä onkin niin sairasta porukkaa, kuin irstaat aikuiset, jotka saattaa innostua pienten kuvista - en aio alistua/polvistua niiden edessä, eikä tartte muidenkaan. Faktahan on se, että kaikki lapset on kehitykseltään samanlaisia siihen tiettyyn pisteeseen asti, niin minkä ihmeen takia vanhempien täytyy kokea syyllisyyttä pikkusten nakuilusta?
Satuin ruokakaupassa törmäämään pariskuntaan, joiden (noin) 3-vuotias ei suostunut pitään vaatteita päällään ja siitä nousi sitten hirvee show. Äiti kauhisteli miehelleen kovaan ääneen, melkein itku kurkussa kuinka nyt joku Pertti 58v. saattaa nähdä ja innostua ja lopputuloksena pariskunta päätti lähteä ilman ostoksia.
Teki mieli huutaa, ettei teidän tehtävä ole hävetä vaan nimenomaan sen Pertin.

Nakukuvat on mun mielestä ok, se mua pistää suututtaan, että eletään pedofiilien ehdoilla kuvia blogiin lisätessä.

laurafree
Laura loves

Joo, sepä munkin linja on ollut. En aio jatkossakaan elää pedofiilien ehdoilla, vaikka nyt tein ton tyylikkään retouchauksen tuohon kuvaan :D

Kyllähän pedofiili nyt voi runkata vaikka täysipukeisen lapsen kuvan kanssa, en usko että se on niin olennaista, näkyykö siinä fotossa pippelin kulma vai ei (oletan, että heillä on jo tieto, miltä moinen näyttää), enkä minä sen perusteella ole julkaisematta lapseni kuvia. Niinku en ole rajoittamassa taaperon nakuiluakaan, jos se sitä haluaa tehdä -- siinä ei saa eikä pidä olla mitään tuomittavaa tai häpeiltävää. Lapselle alastomuudessa ei ole mitään seksuaalista -- eikä lapsen alastomuudessa 99.9% aikuisistakaan.

Miras (Ei varmistettu)

Siistein apukokki ikinä! Miksi hitossa yksi kommentoijista ei söisi tämän keittiö tuotoksia, eihän se peppu siellä kattilassa ole!
Minä ainakin söisin:)
Ihailen tapaasi kirjoittaa niin maan vietävästi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.