Rakkaus

Laura loves

Aleksi on rakkaus. Koska hän toivoo esiintyvänsä tällä palstalla vain etunimellään, ilman kasvoja, joudun länttäämäänn kuvahaasteeseen vain hänen profiilinsa. Ainakin minulle pelkkä 27. kerroksessa kuvattu profiili kertoo, että kyseessä on kaunis mies, joka ei ole urpo tai macho, vaan viksu ja herkkis. Hänessä on silti juuri sopivasti merikarhua (aina silloin, kun vihkoon kirjataan viidennen ohi lipuneen rahtilaivan tunnistustietoja, ehkä vähän liikaakin).

Kuva on minilomalta Tallinnassa joskus seurustelumme ensimmäisenä vuonna. Se oli niitä kuukausia, kun vielä pyörittelee päässään, että mitäköhän se teki sen entisen tyttiksen kaa ollessaan täällä (toki tämä kysymys lausutaan myös ääneen parin punkkulasillisen jälkeen) ja että tykkääköhän toi musta vielä ensi kesänä.

Kyllä se taitaa tykätä, vaikken sitä kovin helpoksi ole tämän kuluneen vauvavuoden aikana tehnytkään. En tohdi käyttää kliseisiä kielikuvia vaippavuoren alle hautautuvasta parisuhteesta, mutta meidän kohdallamme jotain sen tyyppistä on kyllä käynyt. Rakkautta kyllä on, mutta niin on turhautumista, tolkutonta väsymystä, vauvaan tuhlattua hellyyttä (ei sillä, että vauvan helliminen ei olisi suotavaa, mutta jos kaiken fyysisen kapasiteettinsa omistaa pienokaiselle, se on toisinaan puolisolta pois) ja muitakin vähemmän kivoja juttuja. Onneksi Aleksi jaksaa tsempata, kun minä märisen kadonneesta intohimosta & sähköisestä suhteesta. Piltti-purkkien pohjalla häämöttää entistä täydellisempi rakkaus. Pakko siihen on uskoa itsekin.

Tämä rakkaus on ihana.

 

Päivä 1: Omakuva
Päivä 2: Suosikkitavara
Päivä 3: Perheenjäsen
Päivä 4: Harrastus

Päivä 5: Vanha kuva
Päivä 6: Teema “vihreä”
Päivä 7: Kuva jota en koskaan julkaissut
Päivä 8: Suosikkikuva
Päivä 9: Päivän asu

Päivä 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Päivä 11: Hullua
Päivä 12: Arkeni

Päivä 13: Teema “valo”
Päivä 14: Talvikuva
Päivä 15: Rakkaus
Päivä 16: Mustavalkoinen omakuva
Päivä 17: Hetki
Päivä 18: Tunteet
Päivä 19: Täällä minä asun
Päivä 20: Teema “erilaiset”
Päivä 21: Kun olin pieni
Päivä 22: Tästä olen riippuvainen
Päivä 23: Kesäkuva
Päivä 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Päivä 25: Kaikessa kiireessä
Päivä 26: Tämä naurattaa aina
Päivä 27: Teema ”kaksi”
Päivä 28: Sää
Päivä 29: Uusin kuva minusta
Päivä 30: Valinnainen kuva

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Niisk, Laura. Ihana postaus!

Anna Karhubear

Tämä postaus on ihana. Ja rakkaus.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.