Räsymatot ikkunoihin

Laura loves

Kaisu kertoi minulle käsittämättömän salaisuuden: pressikortilla saa Marimekosta 20 prossaa alennusta. Aina. Kaikesta normaalihintaisesta. Ammattikunnan fantastisia, perustelemattomia etuja piti hyödyntää saman tien: 12 metriä Räsymattoa, kiitos. Kun nyt huumaavien kangaspakkojen keskellä oltiin, tuli tilattua samalla Sulolle päiväpeitto. Siinä on kuosina niiiin soma ja herkku Pikkujätski.

Voisin muuttaa Marimekon kangashyllyille. Lääh. Nyt odotellaan ihanuuksia ompelijalta.

 

kuvat: Kaisu Jouppi

Kommentit

Joanna Palmén
Rönsy

Mitäääh! Tuo herättää ristiriitaisia tunteita, nimittäin kaikki mitä olen vuosien aikana ostanut Marimekosta täyteen hintaan, kaivanut lompakosta pankkikortin samalla hipaisten viereistä pressikorttia, voi eiiiii...

Mutta suurkiitos kuitenkin paljastuksesta, kai se on parempi myöhään kuin.

laurafree
Laura loves

Kaisu sanoi, ettei tätä saa kertoa kellekään, jotta muut ei saa sitä etua :D Nyt se antaa mulle lättyyn. Nii-in! Siis ei jumalauta, olen menettänyt varmaan noin 30000000000 euroa tän tietämättömyyden johdosta. Toisaalta Marimekon myyjä itsekin pyöritteli silmiään ja luuli minun keksineen koko alen itse, mutta niin vain ohjeistus löytyi jonkin kansion uumenista. Sain kyllä tuta, että alennus oli liikkeen mielestä ihan pepusta, mutta sou not. Voi kyllä myös olla, että tää alennus on uusi juttu.

Mitäs Palménille laitetaan 12 metrin verran?

Joanna Palmén
Rönsy

Okei, eli pitää paitsi tietää myös kehdata vaatia ansaittuja etujaan.

Laitetaan 12 metriä astioita, lastenvaatteita ja laukkuja, kiitos.

Kuulun näemmä ihan väärään liittoon.

kaisu

laura. sä olet sitten. ai että.

facebookin puolella käydään keskustelua siitä, että tämä on marimekon oma juttu, ei liiton. eli siksi ei ole tietoa missään. heille on tärkeää jotta pressi on tyytyväinen ja todella uskon, että jos joku tästä hyötyy niin marimekko. 

20% on vielä aika paljon. (sanoin tämän lauseen lauralle su-ma aikana varmaan satakuuskyt kertaa.)

susa

SIIS MITÄ, SAAKO, KAIKESTAKO, MITÄ?! miesystäväni lähtee JUST NYT mekko-ostoksille. tai sit rupeen ite juurnalistiks. eihän mikään tunnu enää kalliilta kun alella saa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.