Ripsiunelma vai räpsypainajainen?

Laura loves

Onko kukaan muu koukussa CityDealiin? Olin aluksi että mitävittutääon ja sitä mieltä olen pitkälti yhä, mutta olen silti haksahtanut muun muassa seuraaviin diileihin: merkkiaurinkolasit. Tukanleikkuu (ei muistella sitä). Juustokakku. Synttäripurjehdus Aleksille (se oli kyllä napakymppi). Nyt menee pimeeksi: ripsienpidennys. Tai mikä se termi onkaan. Se jokuripsijoku. Mää tilasin semmosen! Ei jumalauta! Se on edessä sitten viikon kuluttua. Pitänee treffata kaikki rakkaat siis seitsemän päivän kuluessa, kun joku suostuu vielä puhumaan minulle.

Joku tuttu olisi voinut klikkaushetkellä muistuttaa minua siitä, kun ajattelin topakasti, että voihan niitä rakennekynsiä kokeilla ja sitten tunsin oloni pari viikkoa korppikotkaksi, kunnes aloin omin voimin repiä rakennekynsiä irti... Hyvin muuten onnistui, kaik läksivä! Ihan turhaa rahastusta poistattaa ne ammattilaisella, heh.

Mutta tämä oli siis teaser. Kaikkien aikojen ripsifiasko eittämättä edessä lauantaina 24.9. Palaako salongista huumaava viettelijätär vai - huomattavasti todennäköisemmin - joku Kellopeliappelsiinin avustaja-castingista kotiin käännytetty? Pysykää kanavalla.

Kuva: Weheartit

Kommentit

Lilli (Ei varmistettu)

Ha! Listasi on naurettavan lyhyt. On tuskin asiaa, jota CityDeal ei olisi minulle vielä onnistunut myymään. On ratsastettu, joogattu, kuntosaleiltu, bouldroitu ja jorattu tanssia jos jonkinlaista. On syöty sushia, kiinalaista, intialaista, libanonilaista, italialaista. On käyty urheiluhierojalla ja itämaisessa rentoutushoidossa, manikyyrissa, pedikyyrissä ja kasvohoidossa. Kumma juttu, mutta moniakaan em. asioista en ollut tullut kokeilleeksi koskaan aiemmin, ja muutoinkin olen shoppailijana varsin maltillinen ellen suorastaan saamaton. Mutta pitäähän sitä nyt ostaa, kun halvalla ja ennen muuta helpolla saa - näkemättä edes surffailun vaivaa. Vastikään mietin ihan vakavasti, kenelle voisin ostaa lahjaksi kolmen kerran autonpesusarjan, mutten lopulta keksinyt lähipiiristäni ketään, jolla olisi auto.

Ja räpsyripset, luonnollisestikin kokeiltu on. Omasta mielestäni muistutin metriräpsyissäni erehdyttävästi mansikkia (siis en todellakaan bambia, vaan lehmää). Poikaystävä lohdutti sanomalla, että oikein ovat söötit, mutta jostain syystä se ei pystynyt katsomaan silmiin ja peittämään leveää virnettään. Ripsiin kuitenkin tottui liiankin nopeasti, ja päädyin huollattamaan ne jopa kahdesti. Neljän-viiden viikon jälkeen näky on kohtuullisen koominen, kun vaalea juurikasvu alkaa kasvaa ja alati harvenevat karvat sojottavat surullisesti mikä minnekin. Ja ammattilaisellehan poistosta ei tietenkään kannata maksaa, kun rypsiöljykin on keksitty. Muutaman tunnin tuhraamisen, ähräämisen, hieromisen ja lopulta nyppimisen jälkeen viimeinenkin irtokarva oli poistettu - ja melkoinen osa omastakin, aiempaa töpömmästä ripsistöstä siinä samassa. Onnea ja menestystä omaan projektiisi! ;-)

VierailijaEiffel (Ei varmistettu)

Heissan! Onnea räpsyripsiin! Mulla on ollu puoli vuotta ja oon koukussa. Ihanaa herätä aamulla inhimillisen näköisenä (olen mallia "kalvakka suomalainen, jonka silmät ovat jossain piilossa"), ihanaa kun ei tarvi meikata aamulla kuin silmänaluset piiloon ja ihana kun ei tarvi miettiä leviääkö ripsari. Ja kaikenlaiset rajausten piirtämiset oon lopettanu, en ees ollu hyvä siinä. Mutta ekana aamuna ripsien jälkeen itkin ja olin tarttumassa oliiviöljypulloon, kun tuntu että kaikki näkee että ne on feikit ja koska oon aika naturel muuten niin pelkäsin olevani tuksu/jordan/missi-wannabe. Mutta mutta, harva on huomannu. Sellainen vinkki: Pyydä maltillisia pituuksia! Mulla kun ei oo mitkään pitkät ripset niin mulla on 8-10millisiä, välillä laitatan 11-millisiä reunoihin. Tuksu-tyyliset on 11mm lähteviä pituuksia, siis 11mm lyhyin..! Hyvä kosmetologi älyää laittaa sen pituiset, millainen sopii tyypille, ja keskustelee sun kanssa. Kuule voit ihan kaarevuudenkin päättää :D

Ja toi citydeal, voi herrajestas joo mitä kaikkea on sen ansiosta tehny. Kaikki tää säästäminen saa mut vararikkoon...

Las Zapatillas Rojas

Ekaksi kiitti kivasta palstasta! Seurailen aina mielelläni sun elämää.

Sitten pieni kysymys. Mä oon pohtinut näitä tekoripsiä (ja rakennekynsiä) ja haluaisin kysyä sun mielipidettä. Eli eikö sun mielestä ole ongelmallista, että tämmöset lisäosat vakiintuu mimmeille vaatimustasoksi? En nyt yhtään halua moralisoida ja myönnän, että oon ehkä vähän vanhanaikainen ja jonkun epämääräisen luonollisuuden puolustaja. Mutta mun mielestä on ihan ok herätä aamuisin valmiiksi kohentelemattomana - se on mun mielestä inhimillistä.

Ja olenko väärässä, jos epäilen että bloggaajat (ja citydeali) on jotenkin normalisoineet nämä operaatiot?

No joo, ehkä ihmisen joka ei arkisin käytä kuin vähän ripsiväriä ei pitäisi kommentoida näitä kosmetiikkaa liippaavia asioita... Mut kai tohon citydeal-asiaan on tosiaan pakko lähteä messiin! :D

laurafree
Laura loves

Muriel, onhan se todella ongelmallista, jos ne vakiintuvat vaatimustasoksi. Silloin varmaan kapinoisinkin voimalla vastaan. Ainakaan mun ystäväpiirissä näin ei ole onneksi käynyt - en tunne ketään, jolla olisi nää ripsihässäkät, enkä kyllä oikein ketään rakennekynttäkään: olen tuttavapiirini hullu kokeilijakameleontti.

Mulle meikkaaminen on leikkiä, enkä ota tätä ripsikokeiluakaan kovin vakavasti. Jos siis tulos on tuksumainen, revin saman tien jokaisen ripsosen irti. Haavenaani on juuri sellainen "synnyin tällaisten ripsusten kanssa" -feikkiluonnollisuus. En itsekään meikkaa ripsaria enempää kuin kerran viikossa/kahdessa viikossa/kuussa juhlailtoina. Että jännää ja outoa on. Ne kynnet siis ainakin osoittautui aivan fiaskoksi ja ei-minuksi.

En myöskään lue blogeja joissa ripsienpidennyksiä esiintyisi, joten en osaa sanoa, kuka nämä normalisoi. (Mulle nää ei oo vieläkään normaaleja jutuja.) Ei CityDealinkaan valta ehkä niin kovin huikea oo. Mutta siis all in all, onhan kosmeettiset operaatiotkin nykyään ihan neutraalisti ja myönteisesti esillä keski-ikäisille naisille suunnatuissa lehdissä, eli kreisiksihän tää on mennyt.

Ihana krapulatajunnanvirta, ei päätä eikä häntää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.