RSVP

Laura loves

Pikkuveli ehti ennen minua. Hääkutsu liihotti perhosen siivin postilaatikkoomme. Elokuun viimeisenä päivänä luovutan armollisesti veljen armastettunsa huomaan (luulitteko, että vain nainen on omaisuutta avioliittokysymyksissä?) ja juon toivottavasti Virosta roudattua viintä davidbeckhamtukkaisten, kantahämäläisten lätkän- ja sählynpelaajien keskellä. Mahtava larppi ja aidosti liikuttava ilta tiedossa.

Tähän eventtiin liittyen kyselen, josko kellään on kampaaja- tai meikkaajasuosituksia Hämeenlinnasta. Onko? Parasta oisi paikka, josta saisi kummatkin saman katon alta. Olen jäänyt ihan koukkuun ammattilaisten hyödyntämiseen ennen isoja juhlia. Olen itse homssuinen mämmikoura, ja olo on ihan erilainen, kun professionaalit puunaavat pirskekuosiin. No, viime kerrallahan poistuin salongista metrin korkuisen vanhojentanssinutturan ja pakkomyydyn huulikiillon kanssa (Nimim. Myös jälkimmäisestä yhä katkera), mutta olo oli silti jotenkin spesiaali. Nyt olisi tavoitteena vielä ihanampi look.

Mutta oli look mikä tahansa, nyt jo vollotuttaa. Jo kutsun lukeminen aiheutti näkökentän sumenemista -- saa nähdä, miten kirkossa käy. Mun pikkuriikkinen veli. Byääää!

Kommentit

Nekkutyttoe (Ei varmistettu)

Olen kuullut hyvää Hämeenlinnan Glohair-kampaamosta, hinnatkin ovat ihan kohtuulliset :) Kannattaa kysyä Mari-nimistä meikkaajaa. Itse en ole kokeillut kyseistä kampaamoa, vaan kokemusta on Glohairista Tampereelta.

laurafree
Laura loves

Mikäs velho tämä Mari on, kun toiseltakin suunnalta häntä kehuttiin! Muistaakseni kolmanneltakin. Oi. Kiinnostaa.

Tepa (Ei varmistettu)

Salon Violet Palokunnankadulla. Hoituu meikit ja tukat saman katon alla, erityisesti suosittelen Pilviä!

pumpulisalonki sibeliuksenkadulla! Itse kävin saaralla ja olin tyytyväinen, itse tosin kävin vain hiustenlaitossa mutta mielestäni sieltä saa meikinkin.

Mulla ois serkun haat Turun saaristossa 10. elokuuta. Mista tuli mieleen etta osaisiko joku taalla suositella todella, todella edullista majoituspaikkaa 1-3 henkilolle Turusta? Tai Norrskatan saaren lahelta...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.