Siivekkäät korvat

Laura loves

Poola Katarynan hehkuttaminen ei ehkä ole tällä hetkellä kovin omaperäistä, mutta saisikos kuitenkin hypätä bandwagoniin? Poola Katarynan korut ja muut härpäkkeet ovat i-ha-ni-a!

Blogeissa vilahdelleet aarteet kutkuttivat jo, mutta olin lopullisesti myyty vasta, kun pääsin kosketusetäisyydelle tuotteista. Vielä Turun Logomon Uuden muotoilun markkinoilla pystyin vastustamaan kiusausta. Sitten eksyin viime viikonloppuna Helsingissä työkeikalla Kiseleffin talon Pop-up -joulukauppaan, jossa kaupiteltiin Poola Katarynan, Riivarin ja Jatulin juttuja. Virhe! Tai siis siunaus! Miten sen nyt ottaa.

Poistuin puodista Jatulin sikamakeeeeen mustan paidan (hänet esiteltäköön myöhemmin), Riivarin pitkän, väljän neuletakin ja Poola Katarynan suloisten lintusten kera. (Ei jumalauta, ostin myös turbaanihuivin, joka jäi Kaisulle. Muistin tämän just nyt.) Siinähän sitä puolet juttupalkkiosta kuluikin reippahassa vartissa. Mutta kuka piittaa, kun korvissa killuu kaksi näin söpöä sirkuttajaa?

Eikä nälkä kyllä tähän jäänyt: en saa mennä lähellekään Poola Katarynan nettikauppaa, koska siellä on vielä vaikka kuinka monta kiehtovaa pientä örkkiä, joiden kanssa tahtoisin tehdä lähempää tuttavuutta. Kun vauva muuttui taaperoksi, tajusin, ettei kukaan enää revi korvalehtiäni riekaleiksi, vaikka niihin koristeita ripustelisinkin. Nyt tekee mieli ottaa menetetyt korvisvuodet takaisin. Korkojen kera. Apua.

Kommentit

Illuusia
Mamabella

Mä en selvästi lue tarpeeksi blogeja nykyään! Olin ihan, että kukamitähäh? Kun selasin sivuja, tunnistin kyllä ne henkarit tosin heti ;) 

Mutta siis... Mahtavat korvikset! :) Ja taidan selvittää myös ketä noi muut jutussa mainitut suunnittelijat on. Oon niin out!

Hosuli
Hömppäblogi

Poola Kataryna on ihana. Mun lemppareita on just nuo puiset korvikset ja hauskat printit (erityisesti nörttipupupaita: http://hosuli.blogspot.fi/2013/12/norttipupupaita.html).

Riivari on kans kiva. Suomessa on aika monta kiinnostavaa suunnittelijaa nyt.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.