Still alive, nigga!

Laura loves

"Päivitä!" "Mikset sä koskaan päivitä sun blogia!" "Vittu päivitä!"

Koska en jaksa kuunnella ystävieni vonkumista, päivitän nyt tätä mun blogia. Huomasin, että ainoa hetki, jolloin tähän pystyn, on aamukahvimuki (tänään pahvimukiin lorotettu versio) kourassa vietetty aamupäivän hetki, kun en ole vielä aloittanutkaan töitä. Kun työpäivä alkaa, ei ole enää mitään tsäänssiä löytää itsestään rentoa bloggaajaa. Tahtoo keskittyä hommiin. Ja kun työpäivä loppuu -- niin, nyt on syksy, lapset aloittivat päiväkodin ja minä taas työhuone-elämän, ja siihen kuului lupaus: läppäri jää yöksi työhuoneelle, eikä tule koskaan kotiin. Illalla omistaudun perhe-elolle, kuntoilulle, kavereille ja muulle harrastamiselle. Se on ollut mahtipäätös ja vapauttanut illat.

Mutta tässä yhtälössä bloggaaminen on väliinputoaja. Totta puhuakseni tämä ei vieläkään tunnu innostavalta. Uskomatonta kyllä, Google Readerin katoamisella oli valtava vaikutus koko blogiharrastukselleni: kun lakkasin lukemasta blogeja, katosi myös oma innostus kirjoittaa. Joo joo, Bloglovinit sun muut, mutta en ole jotenkin vain omaksunut niitä samalla tapaa. Ehkä se on syysprojektini. Rakastu blogeihin uudelleen. Mutta kun sekin on ongelmallista, kun koko kulttuuri yhä vituttaa. En halua identifioitua bloggaajaksi. Pidän sitä loukkauksena. Olen toimittaja. Ihminen. Mutsi. Kahvinjuoja. Jopa turkulainen mieluummin kuin bloggaaja.

Ehkä projektini pitäisikin olla ennen kaikkea sen sisäistäminen, että on eri tapoja olla bloggaaja. Ja että bloggauskulttuuria voi muokata sisältäpäin olemalla fiksu bloggaaja. Että oma ääneni sopii tänne siinä missä muidenkin.

Huudan nyt siis omalla äänelläni, että moi! Mitäs tässä. Kesäloman mitta oli yhdeksän viikkoa, mutta silti tuntuu, että odottelen yhä kesän alkua. En yksinkertaisesti käsitä, että se meni jo. Koitan suggeroida itseäni syysihmiseksi. Rakastan kyllä arkea, ja ennen kaikkea rakastan työhuone-elämää, mutta pimeys ja kylmyys eivät inspaa yhtään. Kattellaan.

Aloitin maanantaina Superdieetin. Niin, Fitfarmin Superdieetin. Jutta Gustafsbsbsbfsfpefoepresjgeogiengin Superdieetin. Jotenkin näistä yli kymmenestä ekstrakilosta on päästävä. Tai sama se, mikä lukema vaa'assa on, mutta tämä täysin voimaton olo on voitettava. Ja vanhat vaatteet saatava päälle. Jos siinä avittaa kahden maitorahkapurkin päivittäinen lusikoiminen ja himokas juttatreenaaminen salilla, niin so be it. Saa nähdä, kuinka kauan tätä jaksaa: neljän päivän jälkeen tuntuu, että olisin kitkutellut tällä kuurilla jonkun neljä viikkoa. Vielä viisi viikkoa ja risat? Ei jumalauta. Pitää katsoa vain päivä eteenpäin. Nälkä ei tule: ruokaa syödään hullu määrä päivittäin. Mutta hiilariorgiat, olutillat, juustokekkerit -- niiden aika on myöhemmin syksyllä.

 

Työt ovat kivoja ja niitä on hemmetisti. Perhe-elämä on ihaninta ja kamalinta ja sitä on hemmetisti. Lempivaatteeni on lippis. Palataan pian, tsau.
 

Ps. Jos haluat roikkua mukana päivittäin, Instagramille minulla on aina aikaa! Löydät minut sieltä kekseliäästi ristimänimelläni laurafriman.

Kommentit

Hosuli
Hömppäblogi

Fiksuja bloggaajia tarvitaan! Sinua tarvitaan!

Ja hei, suosittelen Feedlyn kokeilemista. Se sai minut taas innostumaan blogien seuraamisesta, kun toimii niin kätevästi sekä selaimessa, puhelimessa että iPadissa.

laurafree
Laura loves

Oho, kiitos vinkistä! En oo jaksanut yhtään perehtyä vaihtoehtoihin.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Feedly on mun mielestä kännyllä parempi kuin greader tai bloglovin. Sit koneella luen bloglovinia :P

Toimitus
Toimitus

"Jopa turkulainen mieluummin kuin bloggaaja." <3

laurafree
Laura loves

No, ehkä tuo oli vähän liioittelua.. :D

Londra (Ei varmistettu)

Mäkin suosittelen Feedlyä. Ei se yhtä hyvä ole kuin Google Reader, mutta en ole parempaakaan keksinyt, joten sitä käytän toistaiseksi.

Olli T (Ei varmistettu)

TheOldReader on ilmainen ja melko toimiva vastine Google Readerille. Tykkään enemmän kuin Feedlystä.

laurafree
Laura loves

Täytyy testata!

Vierailija (Ei varmistettu)

...ja otsikosta saa vähemmän rasistisen ja enemmän UG:n vaihtamalla viimeisen sanan tilalle "ninja".

laurafree
Laura loves

Mutta ei Musta Barbaari puhu ninjoista mittään >:(

Mindeka
Ma-material Girl

Great minds think alike, vaimitensenytmenikään.

laurafree
Laura loves

No selkeesti! Äh. Ehkä vielä joskus. Oi inspiraatio ja aika, where art thou..

Mun mielestä Laura oot kyllä paras.

Jos noin niinku yhtään vaiks tämä tieto inspirois päivittämään useammin.

laurafree
Laura loves

No voi kiitos. Yyyyyritän kovasti ammentaa näistä lämpimistä sanoista päivitysvoimaa.

SP (Ei varmistettu)

"... smart blogger:"?! Maybe don't use racially offensive words in the title of your blog. ....... Actually, there's no 'maybe' about it.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.