Suvimuisto

Laura loves

Yksinkertainen käsky kellolle: pysähdy!

En tajua, miten tässä kävi näin. Puen lapsia haalareihin, vaikka mielestäni eilen hyppelimme pihalla läpsytossuissa ja uima-asuissa. Mitä helvettiä? Sata miljoonaa kesäpostaustakin on jemmassa, mutta vähän kreisiltä niitä tuntuu enää tänne puskea.

Mutta ei näitä kertomatta ja kuvittamattakaan voi jättää! Eli siis niin, "eilen" (vai oliko se heinäkuussa) kävin ystävän uudessa kodissa, joka palautti uskoni siihen, että asun kuin asunkin Euroopassa enkä Siperiassa. Sisäänkäynti oli etelämaalainen ja elegantti, ja taianomaiselle terassille katotut tarjoilut noudattivat samaa linjaa. Ihana ilta, jonka aikana tehtiin hyviä suunnitelmia.

Mutta tota. Ne suunnitelmat on jo ehditty toteuttaakin. Koska nyt ei tosiaan ole enää keskikesä, Laura. Se juna meni jo. Tuota saatte hokea minulle vielä monta viikkoa, sillä jessus, nämä kesäfotot ovat ihania ja niitä on tolkuttomasti. Summer -13 revisited.

Kommentit

Ihan hyvin voi kesäpostauksia tehdä myös talvella! Eikä vielä edes ole talvi, ihan vähän vasta syksy ;) 

Hosuli
Hömppäblogi

Joo, kesäkuvat kyllä kelpaa edelleen! Ei lämpimien päivien muistelun tarvi olla katkeraa. Kaikki vuodenajat on kivoja, vain kliseet vaihtuu. Nyt on kynttilät ja viltit ja hämärät illat. Okei, kesä on ehkä paras, mutta kyllä se kohta taas tulee. Hämmästyttävän nopeasti.

Mäkään en voi tajuta että on lokakuu, kun eiks vielä oo kesä? Ulko-oven avaaminen paljastaa kyllä karun totuuden.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.