Tapahtui pukuhuoneessa

Laura loves

Pudotin saippuan lattialle ja--

eiku ei. Ei tämä ollutkaan sen tyyppinen blogi.

 

Suuntasin tänään hiukan nuutuneena Elixiaan kuntosalille. Aleksi ja Sulo lähtivät kalorikylläiseltä kahvila-aamiaiseltamme kotiin päiväunille, ja olisin kovin mieluusti hypännyt samaan bussiin ja viettänyt hiljaisen parituntisen sohvalla läppärin ja glögimukin kera. Mutta pakotin itseni kuntoilemaan. Jeesus palkitsi minut, hallelujaa!

Pukuhuoneen viereisellä kaapilla nimittäin hääräsi kaunis nuori nainen, sellainen täydellinen ihminen. Tiedättekö: niitä, jotka näyttävät keskellä talveakin ihanan päivettyneiltä, joilla on Louis Vuittonin kassi kuntosalillakin mukana, joiden kropassa ei ole grammaakaan ekstrarasvaa ja joiden kasvoilta paistaa mieletön freesiys. Niitä, jotka säteilevät jotakin kummallista elinvoimaa, joka on aina kartellut minua... Loin kadehtivia katseita tähän kauniiseen alusasuun verhoutuneeseen jumalattareen, kun tämä yhtäkkiä puhutteli minua: "Kirjoitaksä blogia? Mä luen sun blogia! Mulle on jäänyt mieleen se letturesepti!"

Häkellyin täysin. Keskustelimme hetken letuista ja hyvästelimme. Hymyilin koko voimailusessioni ajan. Kiitos, sinä salaperäinen pukuhuoneen kaunotar! Pelastit päiväni. Paista itsellesi tänään aimo kasa lettuja!

 

Ps. Epäilen, että merkinnän otsikko tuo palstalleni hekumallisia fantasiastooreja etsivää lukijakuntaa. Pahoittelen tuottamaani pettymystä.

Kommentit

JenniK (Ei varmistettu)

Iiiks! Punastunut nainen täällä! Tänään sä pelastit mun päivän - et voi uskoa kuinka tarpeeseen se nimeomaan tänään tuli! Kiitos!

laurafree
Laura loves

Iiiiik! Ihana JenniK! Olen sun fani! Törmätään taas alusvaatteisillamme!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.