Terhin kyökissä

Laura loves

Kronologia on yliarvostettua. Vuoden ensimmäisestä päivästä peruutamme sulavasti edellisen vuoden viimeiseen. Vuosi 2011 ojensi valtikan vuodelle 2012 Helsingin Kannelmäessä, Terhin ja Tabin rakkaassa, rönsyilevässä kodissa.

Sulo nukahti kuuliaisesti alkuruoan (kukkakaali-fenkolikeittoa) jälkeen ja loppuyö pälätettiin ja juopoteltiin aikuisten kesken. Meille tarjoiltiin vielä haukimurekepihvejä ja palsternakkapyreetä sekä jälkkäriksi Martha Stewartin suklaa-taatelikakkua. Kaikki oli i-ha-naa: myös ne arviolta triljoona viinipulloa, jotka kollektiivisesti tyhjensimme rupattelun lomassa.

Partasuut suunnittelivat pikkutunneilla lämpimikseen jonkinlaisen iPhone-sovelluksen, me supatimme appien sijasta seksistä. Muistaakseni. Enkä tarkoittanut tällä, että miehethän ne aina puhuu tekniikasta ja naiset tunteista. Mutta nyt kävi näin.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Järkky koti.

laurafree
Laura loves

Minimalistille varmaankin.

Julia Thurén
Toimitus

Aaaa! Terhin kyökki näyttää aivan ihanalta! Syötävän näköinen purkkihylly, kiva lamppu ja erittäin tyylikäs Hitch-juliste. Onneksi minä muutan pian ja voin riistää Terhin tyylin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.