Toipilas

Laura loves

Vaikka kuinka yrittäisi hokea, etteivät mitkään perheytymiskliseet koske minua ja meitä, kyllä ne koskevat. Esimerkiksi päivähoidon alun liikkeelle sysäämä sairastelukierre. Nyt ollaan jo tänä vuonna sairastettu karseat flunssat ja oksennustauti. Pliis, antakaa breikki.

Ei ole pahempaa kuin yrittää sairastaa hirvittävässä olossa, kun lapsi vaatii huomiota ja huolenpitoa. Eikun onhan: katsoa, kun lapsi on sairas, pahoinvoiva, kurjaoloinen, eikä ymmärrä miksi eikä osaa tehdä sille mitään. Vi-haan.

Kuvasarjassa zombiemainen poika tapittaa televisiota, koska tv:hen liittyvät kasvatusperiaatteetkin tulee mökkihöperyyden suonsilmäkkeessä heitettyä hiivattiin. Kuumeiset silmät pysyivät vain puoliksi auki, yksikään lihas ei liikahtanut aikoihin. Onneksi kuvasta on jo jokunen viikko.

Toivottavasti tämä kaikki on tämän talven osalta ohi.

 

Kommentit

Hosuli
Hömppäblogi

Lapsi näyttää hurjan söpöltä ja sohva mukavalta. Mutta huh huh oksennustaudit ja muut - uskomatonta, miten vauhdilla ne liikkuvat pikkuisten keskuudessa.

laurafree
Laura loves

Mmh, ajastin tämän merkinnän toissailtana. Tänään oltiinkin taas lääkärissä hakemassa korvatulehdusdiagnoosi & antibioottikuuri..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.