Toivetukka purkista

Laura loves

Olen käynyt koko elämäni kampaajalla turhaan. Olen hakenut tukkasalongista hiuksia, joita minulla ei ole: karheita, taipuisia, rasvattomia, muokattavia. Olen luullut, että niiden avain on oikea leikkaus. Ej. Mallista viis, tukkani on aina liukas, lasimainen ja lättänä. Minulla on paljon hiuksia, mutta niissä ei ole volyymia.

Viime kampaajavisiitillä yritin taas pyörittää epätoivoista kampaajasmalltalk-karusellia. Mikä on niinku sun mielestä kaikista paras muotoilutuote? Erja lausui nimen, minä tietysti ostin. Ja voi luoja. Tämä on tukanpesua päivittäin lykkäävän laiskimuksen ja lättätukan unelma. Suihhhhhh ja tukkani on ilmava, tuuhea, kuohkea, karhea, "kuiva", mahdottoman muokkaushaluinen ja -kykyinen. Imaisee rasvat sekunnissa. Taipuu miten tahdon ja pysyy. Ihan jonkun muun kuontalo. Aivan käsittämätöntä. Hinta oli jotain alle kympin. Ylistän!

Merkki on kotimainen Four Reasons, jonka lanseeraus ei voinut mennä keneltäkään kaupunkilaiselta ohi joskus vuosi tai puolitoista sitten. Huomasin silloin ensimmäistä kertaa, kuinka hitosti kampaamoita Suomessa (ja Turussa) on. Kuin nämä mainokset olisivat peittäneet puolia kaupungin liiketilojen ikkunoista. Ehkä hauska visuaalinen ilme vain sai minut panemaan merkille.

En toki vielä tiedä, onko tuo kama päänahalle ollenkaan mieluisaa. Ja jotenkin tuollainen ponnekaasupullo epäilyttää. 90-luvun otsonivalistus tykyttää vieläkin takaraivossa.

 

Mutta silti. En ole ollut näin innoissani muotoilutuotteesta sitten ala-asteen, kun L'Orealin stu-stu-stu-stu-studio line -mainokset olivat cooleinta ikinä! Kaikista kuuminta oli se suoraan ylöspäin suihkutettava volyymilakka. Muistatteko, muistattehan? Olin kuolla onnesta, kun sain sellaisen. Sillä väännettiin ihan parhaat tortut luokkakuvaan. Krhm.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ooh, kuulostaa epärealistisen hyvältä. Mikä Four Reasonsin puteleista on nyt siis kyseessä?

terv. eräs jolla on hius kuin siimaa, ja tuollainen tuote ratkaisisi kaikki ongelmani

laurafree
Laura loves

Tuo kuvan keltakorkki. Mikä lie nimi. Suihkutettava hiuspuuteri? En jaksa googlata, en jaksa kävellä kylppäriin... :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyseessä siis hiuspuuteri limenvihreällä korkilla, tämä:
http://www.villikihara.fi/cat/product_details.php?p=759

Todella hyvä ja hintansa väärtti tuote! Sopii tummalle tukalle (kunhan muistaa harjata hiukset läpi) ja miehillekin tuoksunsa puolesta. Saa kampaamojen lisäksi ainakin Sokokselta.

-Np

laurafree
Laura loves

Tjaaha, tosiaan: limenvihreä se korkki on, ei keltainen. Ja tosiaan: hintansa väärti on! Ja mulla siis tumma tukka.

Mindeka
Ma-material Girl

Muistan ja myöskin omistin kyseisen volyymilakan! Stu-stu-stu-stu-studio line! Oli muuten cooleimmat stailauksetkin kyseisessä mainoksessa. Ja tanssiliikkeet!

anne (Ei varmistettu)

kun tuo loppuu, suosittelen testaamaan jotain jauhemaista puuteria. kevin murphylta kai löytyy, ois:ilta samoin. ei huolta niistä ponnekaasuista ;)

Vanquish
Vanquish

Mä oon kans tän tuotten fani! :D Omistan juurikin pitkät, kuivat, suorat, ohuet, sähköiset ja liukkaat hiukset! Tämän ansiosta voi käydä illalla suihkussa, ja aamulla pörröttää tukan söpöksi :) Kolmas purkki menossa, ei uskalla kokeilla enää muita ;)

laurafree
Laura loves

Jihuu! Tää on siis suosittu - ja syystäkin. Söpö tukka on vihdoin minun - 31-vuotispäivän kynnyksellä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.