Tvistiponnari

Laura loves

Kun nyt eilen pääsin Saara Sarvaksen ylistämisen makuun, jatketaan vielä minuutti tai kaksi.

Tukkani on kasvanut holtittoman pitkäksi (yli olkapäiden! iik!) mutta en tajua kampauksista tuon taivaallista. Minulla on pikkumyynuttura tai tukka liukkaana, piikkisuorana roikkolurttina auki. Ei vaihtoehtoja. Kunnes uskaltauduin kerrankin klikkaamaan tutoriaalivideon play-nappulaa. Saara se siinä sepusti, että teepä sivuponnari, siihen reikä, kiepauta ponnari reiästä läpi.

Tein perässä ja pidän nyt itseäni kovana kampausguruna. Sivuponnari with a twist. Näytän mielestäni astetta hienostuneemmalta. Kunnon ihminen kaivaisi nyt Saaran palstalta videon ja linkittäisi. Minä en jaksa. Penkokaa ja tonkikaa, ette pety. Samassa postauksessa oli opastus Lady Gaga -henkiseen megarusettikampaukseen. Voi pojat, vielä jonain päivänä kokeilen sitä!

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Kunnon ihminen jaksaa kuvata kokeilemansa kampauksen ja tehdä siitä jutun tänne. -Minä en jaksanut ;)

Kokeilin myöskin tätä samaa kampausta, joka onnistui yllättävän helposti myös ilman sitä yhdeksänkymmentäluvun TV-shopin lenkkiä (joka kyllä, saatiin siskon kanssa kinuttua meille). Muistatko? Siinä tuli tietty kauan päälle vielä sellainen manuaalikin, jossa opetettiin noin 99 uutta kampausta sillä ihme-lenkillä. Voi tsiisus.

Karoliin (Ei varmistettu)

Mindekan tavoin ainakin tämä lukija muistaa sen TV-shopin ihmelenkin hyvin... Mun äiti ei tosin suostunut ostamaan sitä aitoa vekotinta, vaan askarteli mulle karvalakkimallin vanhasta tv:n antennijohdosta ja teipistä...

Lauralle kiitos blogista; tässä siis yksi lukija ilmoittautuu, joka ei koskaan muista kommentoida. Tähän tarvittiin näemmä TV-shop-nostalgian herkistämä mieli. :)

laurafree
Laura loves

Ei jeesus :D Nyt mäkin muistan sen ihmelenkin! Voi, minäkin olisin niin kovin halunnut sellaisen. Yllättävää kyllä, minunkaan äitini ei suostunut sellaista tilaamaan. IHMELENKKI TAKAISIN - NYT VOIN OSTAA SEN OMILLA RAHOILLA!

PilviF

Heei, nyt täytyy penkoa.. mihinköhän mä oon sen lenkkihässäkän tunkenut.. ihanaa, kun nää kaikki ysikytluvun innostukset tulee taas muotiin :)

 

Mindeka
Ma-material Girl

;) Mä lyön vetoa, että Tallinnasta sais sellaisen ihmelenkin tänä päivänäkin! Lähdetäänkö tytöt risteilylle? :D

Hans (Ei varmistettu)

ihmelenkki tallessa! olispa vielä se learn 99 new hairdos lippulappu...
Mutta. Okei, jotain jänniä uudistuksia on tapahtunu, mutta mitä on käyny sun arkistolle! Löysin sun palstan vasta pari kuukautta sitten ja oon kahlaillu sitä alusta kohti tätä päivää. and then. oon poissa kaks viikkoa ja se arkisto katoaa! what!

ahaa! ja tarkoitukseni ei oo valittaa ja olla länkyttävä anonyymikommentoija, vaan kertoa että palattuani pitkältä reissulta suomeen ja kotiin, eli siis tuntiessani älytöntä tänne kuulumattomuuden tunnetta, tämä nimenomainen palsta on saanut mut yksinkertaisesti vaan hyvälle tuulelle. että kiitos.

niin et se arkisto. kröhmm. hhehe!

laurafree
Laura loves

Häh, min'en tiä mistään arkistoista. En mä ite oo ainakaan muuttanut mitään. Eikö se oo ihan saatavilla yhä? Tai muutin tän palstan leveyttä, katosiko silloin jotain ominaisuuksia. Voi kun tietäis. Sorppa! Ja ole hyvä hyvästä tuulesta! :D heh.

Mindeka
Ma-material Girl

Se arkisto tosiaan katoaa automaattisesti, kun muuttaa palstan leveyden maksimiin. Sen saa lisättyä kyllä, mutta joutuu käydä fiksaamassa uudelleen Palstan ulkonäköasetuksista.

nansk

Tosi kauniin väriset hiukset sulla! (: Kokeilen ihan varmasti noita kaikkia Saaran vinkkejä kunhan tukkaa kasvaa tarpeeksi. Nyt polkka ei mene edes kunnolla ponnarille. Päh.

kevjumbaforever

Ihana blogi oikeest ! Mul on iha hassu blogi… Oon itte tehny fanisivuu Kevin Wu:lle, se on yks Youtube julkkis :) toivon et ehk joku päivä se näkee mun blogin ja tällee :) tsekkaa!!
http://www.kevjumbaforever.blogspot.fi

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Laura, lue tämä ohjeistus (erityisesti kohta 1), täällä kerrotaan kaikki. Kaikesta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.