Vanhat reivit

Laura loves

Tää nu rave -juttu ja atsteekkivillitys (saatika sitten leggaritrendi) niin menivät jo. Perävalot vaan näkyvät horisontissa.

Joten tapojeni mukaisesti hyppään kärryille nyt. American Apparelin mustavalkoiset trikoot (kuten äitini sanoisi) ovat lomasesonkini ykköspökät. Hieman tuotekehittelyä toivoisin Los Angelesin suuntaan: ihan empiirisesti on nyt todettava, että nokkoset polttavat puuvillan läpi! Tiheempää neulosta perkele, sano suamalainen, kun kesäheinikossa tarpoi.

Kehnoa nokkoskestävyyttä kompensoi korkea vyötärö, joka imaisee kitaansa mahamakkarat.

Kaiken kaikkiaan vahva ysi miikka!

Kommentit

Iso-Rova (Ei varmistettu)

Minäkin hyppään nyt mukaan, ajattelin korvata myöhsätymisen määrällä. Hankin Monkista KAHDET aivan kertakaikkiaan kammottavan räikeät ja kuviolliset leggingsit (se kudos saattaa itseasiassa torjua nokkosetkin, se on paksu ja kiiltävä). Plus mulla on samanlaiset sukat, saatanpa hyödyntää tätä ideaa. Moikkaillaan jos leggingseillään samassa pitäjässä :D

Tallulah Bankhead (Ei varmistettu)

Miksi nuoret tytöt viitsitte edelleen käyttää American Apparelin vaatteita, eikö teitä häiritse yhtään miten huono maine tolla puljulla on:( Itsekin tykkäsin ennen merkistä mutta silmät aukeni viimeistään pari vuotta sitten, toivoin jo että AA olis mennyt konkkaan? Vai eikö eettisyydellä ole mitään arvoa vaatevalinnoissa..

laurafree
Laura loves

Mä ostan satunnaisesti henkkamaukasta ja kinatrikoosta, joten vaatekaappini ei kestä eettisen silmän syynäystä. Pääosin koitan ostaa eettisesti tuotettua ja oon tuudittautunut siihen uskoon, että AA ois tän suhteen ok. Jonkun kohun muistan, mutta en selvästi oo tarpeeksi hyvin kartalla? Valaisevat linkit alle, kiitos!

Tytöttely taas on vähän pöljää, kun kirjoittaja on iältään jo reippaasti täällä kolmenkympin paremmalla puolen :) Toki 30 on uusi 20, että sinänsä toki nuori..

Limppu (Ei varmistettu)

http://enblommigtekopp.se/2013/may/de-ar-bra-pa-det-dar-med-unisex-de-da...

Vaikka tämä?

Minäkin YRITÄN kuluttaa eettisesti mutta, mutta...

laurafree
Laura loves

Juu, tämän kohun muistin. Luulin vain, että ylläoleva kommentoija viittasi jotenkin vaatteiden valmistuksen epäeettisyyteen. Ei sillä, että tää seksipeppugate ois ollut ihan ongelmaton juttu..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.