Viime päivien vieraita

Laura loves

Ring-ring! "Avaa sä." "Ei, avaa ." "avaat." "Odotaksä jotain?" "En." "Sä avaat." "Eiku sä avaat." "Mulla on pelkät bokserit." "No okei sitten, mä avaan!"

Mutta mitä! Helsingin harvinaisuuksia! Sisään pöllähtävät hra & nti Kesäheinä, jotka ovat päättäneet lähteä Tukholman-risteilylle ex tempore.

Neiti Kesäheinä on rouviintumassa vinhaa vauhtia. Nämä ovat nimittäin ne toiset ihanat, joiden häihin emme pääse elokuussa typerän Toscanan takia. Toisaalta tämä hääpari lentää heti häidensä jälkeen typerään Toscanaan kahdeksi viikoksi lomailemaan - sanoisinko, että ihan ok sattuma. Järjestetään sitten yksityiset uusintahäät ja vihkivalain kertaamiset nilkkoja myöten viinirypäleissä jonkun Vittorion takapihalla. Sopii.

 

Samana aamuna ovikello lauloi ring-ring, mutta sillä kertaa odotetusti. Sieltä poksahti Pyry, jonka kanssa jaamme rakkauden puuroon ja vuoden 2009 Big Brother -kauteen. (Vaiolikse2008?)

Olin lähettänyt etukäteen tekstarin "Mulla ei sit oo mitään tarjottavaa", johon Pyry oli vastannut "Loukkaannutko jos tuon omat puurohiutaleet?", johon olin vastannut "On meillä nyt puurohiutaleita, hullu". Neljän viljan puuro tulelle siis ja sitten veden kanssa kilpaa kiehuvia juoruja. Uuuu!

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.