Word, Maria!

Laura loves

Neiti Veitola sen sanoi.

Ja tuo pätee muuten kakkoskiekallakin.

Paskan pizzalaatikon ääreltä, Uupunut -80Mutta on niitä onnen hetkiäkin, joka päivä. Kukkalähetit pimpottelevat ovikelloa, isoveli jakaa pusuja pikkuveljelle, pikkuveli tapittaa maailmaa lautasenkokoisilla silmillä ja koisaa villavilttipesässä. Ja kuopuksen kohdalla tietää, että tuolla jossain odottaa vielä elämä, jossa on tilaa laadukkaalle kokkailulle ja paremmille yöunille. Se tieto riittää. Jaksaa, jaksaa.

 

Ja rakas kärsivällinen lukija -- tulee vielä päivä, jolloin tämä palsta saa taas muitakin sävyjä äitiyshorinan rinnalle. Pysykää linjoilla.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat pojat ja niillä ihanat vaatteet! Tykkään pukea omat poikanikin pirteän värikkäästi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuskaisista sivujuonteista huolimatta nää äitiyskirjoitukset lisäävät omaa vauvakuumetta n. 200%. Voi mitä palleroita sulla on! Iiiiih!

Mutta mitä ihmettä, onko Evitassa täysin sama juttu kuin Trendissä oli vähän aikaa sitten? Siis tuo "oletko sinäkin huolehtija". (Vai olikohan se Oliviassa..?)

Hampaat irvessä

Jaksaa jaksaa, nimenomaan. Pian sulla on ihana taapero! Sanoin juuri miehelle, että ottaisin toisen lapsen mieluiten valmiiksi 1-vuotiaana. Joku vauvoista tykkäävä vois hoitaa sitä sen ensimmäisen vuoden.

laurafree
Laura loves

Nna, Mulla on ihan sama toive. Oikeastaan jo puolivuotiaat on musta aika siistejä, mutta parasta olisi kyllä saada suoraan se vuosikas (mammapalstasana, apua).

 

Vierailija kakkonen, kieltämättä pisti myös silmään, sama teema juu -- toteutus kyllä ihan erilainen. Trendissä oli ihanan Emmi Laukkasen mainio juttu just. (Ja juttujen tilausaikataulu on kyllä sellainen, että sattumasta tuossa on kyse siis.)

J

Kui toi vauva voi olla noin nätti! Ihana ruttuvaari. Jämäkkyyttä katseessaan!

suloylermi (Ei varmistettu)

Hei Laura! Muistan jossain blogipäivityksessä mainitsevasi, että et muista ensimmäisen lapsosesi ensimmäisistä kuukausista onnellista hetkeä. Toivottavasti näin ei käy nyt! Blogistasi saa kuvan, että olet rento, huolehtiva ja omasta jaksamisesta huolta pitävä äiti! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.