Ladataan...
Laura loves

Ponchopäätös kypsyi. Kyllä, se on saatava.

Kliksauttelin tieni Net-A-Porterin poncho-osastolle. Siellä on vain Missonin tuhannen euron (anteeksi, 1845 euron ja 98 sentin) migreenikuosisia härpäkkeitä! Yhtäkkiä ei yhtäkään Aubin & Willsin ruudullista kaunotarta. Sold out. Kuka tunnustaa vieneensä minun ponchoni!

Kyseinen tuote on loppu myös Aubin & Willsin omasta nettikaupasta. (Jossa on muuten nyt mahtavat alet. Sunnuntaihin asti promokoodilla EXTRA alehinnoista ropsahtaa vielä 20 prossaa pois. Ette kuulleet tätä minulta. Saatoin jouluostostella vähän. Tai paljon. Esimerkiksi tämä paitahan on kuin luotu imettämiseen, siinä on piilonapit!)

Ladataan...
Laura loves

Olin keksinyt Joulupukille toistaiseksi vain yhden toiveen: syksyn The Keittokirjan eli Safkaa. Joulun ihme tapahtui kuukautta etuajassa, kun Stella Harasekia suuresti muistuttava Joulupukki kysyi, tahdonko kirjan. Koska olen lahjuksia vimmaisesti vastustava, kaupallisesti riippumaton palstanpitäjä, vastasin, että TOTTA MOOSES. (Ällös peljätkö, olen silti hyvien puolella: en ole kirjoittanut palstalleni sanaakaan saamastani ihmeseerumista tai laktoosittomasta suklaasta. Seerumi oli ihan hyvää ja suklaa samoin. Äh, nyt kirjoitin kuitenkin!)

Nyt lahjalistani on olematon, sillä Safkaa saapui postilaatikkoon tänään. Se on livenä vielä kauniimpi kuin kuvittelin! Syötävän tyylikäs.

Täten julistan alkaneeksi Julie & Julia* -tyyppisen projektin. Aion kokata kirjan läpi. Kaikki alkaa kuhacevichestä. Avot. Raportoin, miten projekti etenee.

 

* Onko ihanampaa feel good -leffaa olemassakaan? Tuskin.

Pages