Ladataan...

Hajamielinen sekoilija. Se kuvastaa mua parhaiten.

Kaikella sanotaan oleva joku tarkoitus. Nyt oli tarkoitus, että mun lompakko hävisi. Tervetuloa oikeasti seuraamaa snäppiin (@lauransnappi) mun elämää, tää on yhtä sekoilua viikko toisensa jälkeen. Harkitsen parhaillaan, että hankin itselleni omaishoitajan. Mun snäppiseuraajat on varmasti tasan sitä mieltä, että toi on paras idea mitä oon tähän mennessä ikinä sanonu ääneen.

Kerroinkin tästä asiasta jo somessa, mutta koska tarina saa jatkoa, niin päivitetäämpäs tätä blogiakin välillä. Huomasin 2 viikkoa sitten perjantaina lähtiessäni lounaalle, että missäs mun lompakko on? Oon nähnyt sen viimeksi torstai-iltana, kun kävin kaupassa. Lompakkoa ei löydy mistään, vaikka käänsin koko asunnon ja auton viikonlopun aikana ylös alaisin. Etsin sitä myös töistä, soitin jokaiseen paikkaan missä olin torstaina käynyt. Ei missään. Kerroin tästä työkaverilleni maanantaina, kun lompakko oli ollut torstaista asti hukassa. Hän kyseli, että mitä mä oon torstaina tehnyt. No empäs kummempia, olin töissä ja kävin ruokakaupassa. Ruokauppaan soitettuani ja todettua, että ei se ole sielläkään työkaverini sanoi, että ootkos katsonut jääkaapista? Hänen tyttärensä on kuulemma ajatuksissaan kauppareissun jälkeen latonut kaappiin asioita mitkä sinne ei kuulu.

Töistä ryömittyä kotiin avaan jääkaapin ja toivon sormet ristissä, että se todella on siellä. Viikon päästä on lähtö San Franciscoon, enkä kovin mielelläni sulje kaikkia kortteja JOS se jostain löytyykin, koska en ehdi viikossa saamaan uusia kortteja. No siellähän se on ollut jäähyllä 4 päivää vihanneslokerossa. Kyllä sai taas lyödä käsiä yhteen. Hienoa Laura! Jälkikäteen muistinkin, että puhuin parhaan ystäväni kanssa puhelimessa samalla kun tyhjensin ruokakassia. Olin siis latonut vihanneslokeroon lompakon, enkä 4 päivän aikana sitä nähnyt, koska sen edessä oli nektariinirasia ja kokonainen ananas. Vaikka en ole mies, niin ei näköjään minunkaan kapasiteetti riitä siihen, että tekisin kahta asiaa yhtäaikaa: puhua puhelimessa & tyhjentää ruokakassia.

No, ennen kuin tää lompakko löytyi, soitin Handelsbankeniin, että onko mun kortilta tehty ostoksia. Nainen puhelimessa hätääntyi, että jos se on ollut 4 päivää hukassa niin mun täytyy sulkea se. No miksi tää sitten oli hyvä juttu, että tää lompakko katosi ja ehdin sulkea yhden kortin ja juurikin sattumalta sen oikean?

Sain tänään aamulla Bongo nimiseltä yritykseltä sähköpostia, että "Oops our records indicate that your payment was not received. Please sign in to My Account  to update your payment information at your earliest convenience." Kaikki varmasti ymmärsivät, että Bongo niminen yritys ei ole tässä kuussa pystynyt tekemään veloitusta tililtäni. Syy tähän on tietysti se, että kyseinen luottokortti on suljettu. Tiesin heti mikä kyseinen firma on. Sen kautta voit ostaa Wi-Fin useammassa maassa, yleensä se toimii lentokentillä. Olen käyttänyt useasti lentokentillä näitä firmoja, koska on "pakko" päästä someen.

Tänään asiaa selvitellessä kävi ilmi, että tää kyseinen kioski on viimeiset 2 vuotta veloittanut 10 vitun euroa mun tililtä. Oon tässä tätä nyt päivän selvitellyt, koska olen useasti ostanut netin ulkomailla tietyksi ajaksi, enkä tiennyt, että milloin ja missä mä oon just tän Boingon kuukausiveloituksen aloittanut. No näyttäisi siltä, että  pari vuotta sitten Miamin lentokentällä oon ostanut tunniksi Wi-Fin, enkä ole ilmeisesti jokaista pikku yksityiskohtaa lukenut, vaan ostanut tunniksi netin, niin kuin monessa muussakin tilanteessa ulkomailla ja näköjään tilannut itselleni oikein kuukausiveloituksen. ÄKKIÄ NYT SE NETTI ETTÄ PÄÄSEE SOMEEN EI MULLA OLE AIKAA JOKAISTA KOHTAA LUKEA! Pienenä vinkkinä siis kun lähdet seuraavan kerran näitä Wifejä ostamaan, ne yleensä lyö siihen todella pitkät tekstit mitä kukaan ei luonnollisestikaan jaksa lukea (tai aikanaan minä). Lueppas ensikerralla, jos et halua, että sua veloitetaan jatkossakin. 

Omaa huolimattomuutta ja idioottimaisuuttani tästä voi taas syyttää. Olen mä mun luottokorttilaskujakin tarkistanut, mutta lähinnä tarkistanut isot veloitukset, ettei sieltä ole yhtäkkiä mitään 1000 euron veloitusta lähtenyt, mitä en ole edes tehnyt. Ei tämmönen 10 euron veloitus ole herättänyt huomiota koskaan. No "onneksi" se on vain 10 euroa kuussa ja tällä hetkellä 240 euroa köyhempänä. Mutta vituttaapas oma huolimattomuuteni silti. 

Vois ottaa esimerkiksi syksyn tavoitteeksi keskittyä asioihin pikkasen enemmän. Nyt kone kiinni ja suuntaan lentokentälle, empäs muuten osta yhtäkään WiFiä tällä reissulla...

Ihanaa syksyä tyypit! <3

 

Share

Ladataan...

Olen suositellut teille aiemmin May Beautyn tuotteita ja suosittelu senkun jatkuu. Viimeksi kun tarjosin teille alekoodia kasvonaamioon, sain jopa MIEHILTÄ snäppiin kuvia, kun heillä on kasvonaamio naamalla ja kiitteli, kun on päässyt mustapäistä eroon. Siis mitä? Suosittelu on siis menny perille jopa miehille. Uskomatonta. 

Tuote johon mulla ois teille nyt alekoodi on May Beautyn Face Gel. Geeli poistaa kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ihohuokoset, poistaa ylimääräistä talia ja rasvaa sekä tekee ihosta pehmeämmän. Mun iho reagoi kaikkeen tosi nopeasti; mitä olen suuhuni lappanut, sää (erityisesti pakkanen), alkoholi ja yks ongelma on ja pysyy; kuollut ihosolukko. Mulle ihonhoitorutiinit on juurikin tämän takia todella tärkeitä, koska ihoa reagoi kaikkeen niin helposti.

Käyn aika ahkerasti saunassa, noin kolme kertaa viikossa. Rapsuttelen siellä mun naamasta joka kerta ruokalusikallisen verran kuollutta ihoa, siis pelkästään mun kasvoista. En käsitä miten se ei vaan koskaan lopu. Kuorin mun kasvoja, käyn Hydrafacial kasvohoidossa, jossa imetään sitä sontaa munnaamasta, mutta ei se siltikään vaan lopu. Ehkä mulla on jotenkin super uusiutuva iho? Mua kiinnosti tää tuote juuri sen takia, kun se lupaa poistaa kuollutta ihosolukkoa.

Ja kuinka tätä mäskiä sitten käytetään: pesin ensin meikit, kuivasin ihon ja levitin geelin kasvoille. Annoin sen olla noin 10 minuuttia. Ohjeissa ei kylläkään käsketty jättää sitä kasvoille, mutta se vähän niinku unohtu, kun rupesin siinä jotaki touhuamaan. Oon sitten käyttänyt tuotetta jatkossakin niin, että oon antanut sen hetken olla kasvoilla. Sitten kastelin kädet ja rupesin pyörittelemään geeliä pitkin kasvoja ja pesemään sitä pois. SIIS HYI HELV... Aluksi kädet on täynnä sitä geliä, mutta loppupeleissä kun jatkan ihon pyörittelyä, niin huomaan kuinka ihoa rullaantuu loputtomasti irti. Sormet ja kasvot on täynnä ihoriekaleita. Oon käyttänyt tätä tuotetta koko kesän ja huomannut oikeasti eron: ei muuten rullaannu ihoa enää samalla tavalla!

Nää "riekaleet" mun kasvoilla on kuollutta ihoa.

Jos sun iho näyttää samealta ja meikit ei levity tasaisesti, niin luultavasti sulla on turhan paksu kerros kuollutta ihosolukkoa naamassa. Se voi myös olla kuivan ihon syy: rasvaat ja rasvaat sun naamaa, mutta liian paksun kuolleen ihosolukon läpi sun läträämät kalliit voiteet ei pääse imeytyyn. Kaikki tuotteet mitä käytät imeytyy paremmin, kun iholla ei ole sentin iho- ja paskakerrosta päällä. Ja näimpä kuiva iho voi sitten myös aiheuttaa finnejä. Pieni tämmönen L. Ollilan ihonhoito-ohje aivan ilmaiseksi...

Jos haluat kokeilla tuotetta saat sen 30 % alennuksella koodilla: logel. Tällä alennuskoodilla saat myös ostettua alennuksella muita May Beautyn tuotteita! 

www.maybeauty.fi

 

- kaupallinen yhteistyö - 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Enään ei swaipata vasemmalle Tinderissä, vaan ollaan koukussa Jodeliin. Siis juorupalstaan, joka on kuin Vauva.fi 2.0. Yksi aloittaa keskustelun jollain otsikolla, ja siihen sitten lukematon määrä ihmisiä kommentoi. Täysin sama idea kuin vauva.fissä, mutta se on äppi. Tottakai, koska nykyään jokaiselle toimenpiteelle on applikaatio. Odotan sitä hetkeä, kun joku äppi pyyhkii mun perseen vessassa käymisen jälkeen.

Mä oon saanu mun kavereilta ja tutuilta viime kuukausien aikana print screeneja, kuinka Jodelin foorumeilla puhutaan tuhansien eri juorujen lisäksi minusta ja minun koirasta. Siis mun koirasta omia keskusteluita? Hauskaahan se on ei siinä mitään, senkun jatkatte. Enkä kiellä ettei siitä saisi puhua, onhan se niin ihana! Olen myös saanut print screeneja keskusteluista, joissa puhutaan pelkästään minusta. Lähes kaikki keskustelut ovat alkaneet otsikolla "LAURA OLLILA ON PARAS JA HAUSKIN SNÄPPÄÄJÄ" ja sitten niihin jengi kommentoi. No eipä siinä mitään, oon yllättyny, että noin 95% näistä jutuista minusta ovat olleet pelkkää positiivista. Luultavasti tämä johtuu siitä, että iso yleisö ei minua tiedä, joten pahimmat nettitrollaajat eivät ole jaksaneet osallistua "Laura Ollila - keskusteluihin", koska olen täysin neva höödi heille. 

Tässä aamukahvia juodessa ( kello 14.00 ah viikonloput)  latasin sen Jodelin. Rupesin sitä selaamaan, et mikä tää juttu oikeen on, kun kaikki on tähän muka koukussa. No eipä se mikään positiivisuusfoorumi ollutkaan. Mitä edes kuvittelin. Ihan hirveitä kommentteja julkisuuden henkilöistä, bloggaajista ja vloggaajista lukiessa tuli asioita mieleen mitä en ole koskaan oikein ymmärtänyt. 

Kuvitellaan nyt tähän julkisuuden henkilö nimeltä Sanna. 

Sä meet pläräilemään Jodelia ja etsimään sieltä päivän kuumimpia juoruja. Huomaat, että hei hei hei täällä on keskustelu siitä ärsyttävästä Sannasta, jonka otsikkona on "Ootteko huomannu kui vitun iso perse Sannalla on nykyään?"

Luet kommentteja ja kommentoit itsekin jonon jatkeeksi: "Joo hyi vittu näin sen kerran Stokkalla iha vitun hirvee selluliittiperse"

Mun ensimmäinen kysymys tässä kohtaa on, että mikä ihme on sun henkilökohtainen tarve mennä haukkumaan jonkun täysin tuntemattoman vaikkakin julkisuudesta tutun Sannan persettä? Vaikka Sannalla olisi niin iso perse, että se ei mahtuisi sen kanssa enää Stokkan ovista sisälle, niin mitä vaikutusta sillä on sun elämään? Mikä ihme on sun tarve puhua muista ihmisistä pahaa, jotka ei vaikuta millään tavalla sun elämään, etkä heitä edes tunne. Sulla on ehkä Sannasta joku "mielikuva" sen julkisuuskuvan ja somen perusteella, mutta ei se vielä kerro monestikaan mitään. 

Ihmiset jotka työskentelevät julkisuudessa ja esillä ovat kyllä tietoisia siitä, että heistä kirjotellaan, kuvataan salaa, juoruillaan ja heidän elämään puututaan. Sillä että sä oot esillä julkisuudessa on toki kääntöpuolensa ja blaa blaa blaa, mutta miksi juuri sun täytyy lähteä siihen paskanjauhantaan? Mitä mielihyvää sä saat toisen ihmisen lyttäämisestä? Onko sulla niin huono olla sun omassa kropassa tai elämässä, että sulla on tarve haukkua muita ihmisiä, niiden ulkonäköä tai toimintaa? Voin luvata, että se toisten ihmisten lyttääminen ei kyllä sun omaan elämääsi onnea tuo. Ja ei mä en nyt puhu itseni puolesta, mun persettä ei toistaseksi ole Jodelissa haukuttu. Tämä oli täysin keksitty esimerkki. 

Oletko ajatellut, että täntyyppinen toiminta tekee susta kiusaajan?

Jos sä jotain julkisuuden henkilöä, artistia, bloggaajaa tai tubettajaa "vihaat" vaikka et edes tunne, niin miksi ihmeessä sä haluat käyttää sun elämästä aikaa ja energiaa siihen, että lyttäät sitä jossain Iltasanomien keskustelupalstoilla, Jodelissa tai somessa ylipäätään? Eikö olisi kivempaa käyttää se aika järkevämmin, ja tehdä esimerkiksi niitä kivoja asioita mitkä tekee sut onnelliseksi?

Ihmisten mollaaminen keskustelupalstoilla ja nykyään Jodelissa ei nyt toki ole uusi juttu. Mikäli nettitrollaaja on sulle aivan uusi käsite, niin käyppä lukemassa minkä tahansa sivuston kommenttikenttiä. Varmasti jokaiselta sivustolta löytyy näitä nimettömänä möyhääviä hulluja. Anonyymina netissä räyhääminen on helppoa, koska kukaan ei tiedä, että kuka siellä ruudun toisella puolella sormet syyhyten räyhää. Ympäri maailmaa eri mediat ja vloggaajat ovat sulkeneet niitten kommenttikenttiä. Enkä ihmettele yhtään. Monien uutisten paikkansapitävyyttäkin kyseenalaistetaan, koska ihmiset lukevat uutisen lisäksi vielä näitä kommenttikenttiä, jonne joku kylähullu Savitaipaleelta on pistänyt omat faktansa tiskiin. Yleensä ne on omia mielipiteitä, jotka kirjotetaan tietenki faktoina.

Olen saanut oman osani myös blogissani näistä trollaajista erityisesti,  kun kirjoitin kuinka haluaisin, että Uberin toiminta olisi Suomessa laillista. Sain valtavan vihan kymmeniltä taxikuskeilta, jotka muun muassa nimittelivät minua persettä jakavaksi huoraksi. Jos haluan taxialalle tervettä kilpailua, tekeekö se minusta todella persettä jakavan huoran?  Tämä koko kirjoitus nyt oli sinänsä täysin turha postaus, koska nettitrollaaminen tästä universumista ei lopu koskaan. No, mutta sainpahan sanottua mitä oli sanottavaa.  Mutta yritän nyt vielä kuitenkin: mitä jos jokainen meistä keskittyis positiivisten asioiden tekemiseen ja jätettäis se toisista ihmisistä paskan puhuminen vähän vähemmälle?  <3

Pus,

Laura

ps. Oletko jo lukenut listani heikkojen hetkien varalta? Tai mielipiteeni Facebookin kirpputoreista?

 

 

 

 

 

 

Share

Ladataan...

Oon tosi pitkään halunnut värjätä hiukset sellaiseksi haalean vaaleanpunaiseksi, mutta ehämmie uskalla. Ja itseni tuntien, vaikka haluaisin sellaiset hiukset, niin se väri on sen verran erikoinen, et se rupeais mua kuitenkin ärsyttään ja vituttaan jo viikon jälkeen. Mutta kappas vaan löysin Itiksestä L' Orealin Colorista -hiusvärejä, jotka kestää muutaman pesun verran. Just sopiva aika mulle, ettei ehdi kyllästyä! Osalle varmaan tuttu tuote, mutta multa ainakin menny täysin ohi.

Ite nappasin sieltä mukaan sekä sprayn, että 2-3 pesua kestävän hiusvärin, koska en osannut päättää, että uskallanko värjätä vai vedänkö pelkällä spraylla. Päädyin sitten rykäseen päähän tän 2-3 pesua kestävän #PINKHAIRin. Väri ei kylläkään oo täysin tasasesti levittynyt, koska ei mulle mitään parturikampaajan lahjoja ole suotu. Näitä värejä on vaikka mitä erilaisia, jos tää pinkki ei sinnuu miellytä.

Tuubi on sen verran pieni, että se hädintuskin riitti mun lyhyisiin hiuksiin. Ilmeisesti näillä on tarkoitus tehdä hetkellisiä liukuvärjäyksiä vaan latvoihin, mut mä halusin vetää koko päähän. Mikäli sulla on siis enemmän karvaa päässä kuin mulla ja halajat vetää koko päähän, osta useampi putelli! 

Itse annoin värin vaikuttaa vaan noin 10 minuuttia, vaikka paketissa luki 15-20 min. En halua sellaista tumman pinkkiä ja se väri rupes märkänä jotenki näyttään niin pelottavalta, et oli pakko pestä pois. Lopputulos ois varmasti siis ollut vielä tummempi jos olisin antanu sen olla pidempään. 

Tältä väri näytti heti laiton jälkeen.

Ja tässä ois ensimmäisen pesasun jälkeen. Kyl mää sanosi, että tää kerran pesty on se väri mitä hain! 

Tältä näyttää laventerin värinen spray tummissa hiuksissa. I-H-A-N-A!

Yhteistyössä: Kauppakeskus Itis

Share
Ladataan...

Ladataan...

Sain Facebookin inboxiin viestin tuntemattomalta mieheltä, "Meinasin kusta housuun ku kuuntelin teidän Lettukestejä ku sä sanoit et sun naamalle on fartattu ku sä oot ottanu suihin. Tuskin tää tai moni muukaan teidän jutuista on totta, mut ihan sama pitääkö paikkansa vai ei niin oon nauranu niin että kusen joka kerta melkeen housuun." Eikä hän ole ainoa. Snäpissä aina uuden jakson tullessa saan viestejä, kuinka ihmiset haluaa tulla varmistamaan, että "oliko tämä muuten tositarina?"

Kun neuvoteltiin ja ideoitiin Tiian ja Nelosen kanssa omaa radio-ohjelmaa Suplaan, meidän ydin koko hommassa oli se, et me halutaan tuoda ilmi kaikki sairaat tarinat mitä meille ja meidän ystäville on tapahtunut. Mitä hauskaa siinä olis, että jokaisen kuulijan pitäis koko ajan kyseenalaistaa, että onko tämäkin keksitty vai oikeasti tapahtunut? Eihän me mitään teatteria olla tekemässä. Meidän ohjelma pohjautuu siihen, että me kerrotaan muille vinkkejä tai omakohtaisia kokemuksia niiden seksielämään, parisuhteisiin, deittailuun ja muihin Dear Eki -tyyppisiin ongelmiin. Minusta ajatuskin tuntuu typerältä, että mä kertoisin jollekin jonkun vinkin kuinka mulle kävi näin viime kesänä, mut ei mulle oikeesti ees ois käyny niin. Vaan olisin keksinyt sen omasta päästäni tai kertoisin vauva.fistä jotain yh-äidin tarinaa omanani. Ei me mitään näyttelijöitä olla. Me halutaan kertoa mitä meille on oikeasti tapahtunut. Onneksi meille on sattunut ja tapahtunut, niin tarinoita ei tarvi keksiä.

Mutta se, että mistä mä löydän näitä erikoistapauksia vuosi toisensa jälkeen on toinen kysymys. No siihenkin oikeastaan löytyy syy meidän ohjelmasta... Mä olen mun kaveriporukassa se yleinen naurunkohde, koska mulle sattuu tapahtumaan niin paljon, että en tiedä mitä varten karma mua panee perseeseen. Tiian kanssa ollaan tunnettu vasta muutaman vuoden, mutta niin näyttää hänellekin sattuvan ja tapahtuvan kaikenlaista. Mutta kiitokset kaikille miehille, jotka tämän ohjelman mahdollistaa. Ilman sitä pierua kesken suihinoton tai montaa muutakaan "ihanaa kokemusta" köyhempänä tämä ohjelma ei olisi mahdollinen, koska ei meillä olisi mitään kerrottavaa. Kiitos siis, vaikka traumat ovat läsnä edelleen. <3

Tänään Suplaan tuli meidän Lettukestien toiseksi viimeinen jakso ensimmäiseltä tuotantokaudelta! Suaapi nähä saako ohjelma jatkoa! www.supla.fi 

ps. Kiitos eilisille ostelijoille, kaikki meni vartissa!

 

Pus,

Mie

 

Share

Ladataan...

Taas aika vähän konmarittaa kaappeja. Laitahan mulle siis sähköpostia osoitteeseen laura.ollila@gmail.com tai kommentoi alle, että vad vill du ha! Kirjoitathan viestiin vaatteen numeron niin suattaapi helpottaa minua. Treffit onnistuu Helsingin keskustassa tai saa tulla Lauttasaarestakin hakemaan. Postituskin onnistuu, jos hoidat postikulut! <3

Helpomminhan näistä varmaan pääsis FB-kirppiksellä eroon, mutta mun mielenterveys ei monen muun asian lisäksi enää kestä niitä. Syy löytyy tästä!

1. Adidaksen t-paita. Koko on S, mut löysä S. Ei oo mikää pinkeä ihonmyötänen. Tätä ei oo käytetty ollenkaan. Hp. 15e. MYYTY!

2. Farkkutakki, oiskohan Bershkasta. Pari kertaa ollu päällä. Koko 34. Hp. 7e MYYTY!

 

3. Olkapäistä avonainen mekko, H&M ja näyttäis hintalappukin olla vielä kiinni.. eli ei oo käytetty. Koko 36. Hp. 7e MYYTY!

 

4. Toppi, Asos. Kerran käytetty. Koko 36, hp. 5e. MYYTY!

 

5. Olkapäistä avonainen paita, Forever 21. Kerran ollu piäällä. Koko M hp. 7e. MYYTY!

 

6. Toppi, Topshop. Koko 34, hp. 3e.

 

7. Kukkatakki, Bershka. Ollu kerran päällä. Kokolapussa on M, mutta sanoisin S. Hp. 10e. MYYTY!

 

8. Kukkahaalari. Ei mittä haijuu merkistä, ostettu Losista. Käyttämätön tämäkin. Koko S. Hp. 8e

 

9. Valkoinen pusero, H&M. Koko 36. Hp. 3e. MYYTY!

 

10. Villatakki. Koko L. Hp. 5e. MYYTY!

 

11. Trikoomekko, Gina Tricot. Kerran käytetty. Koko , hp. 2e.

 

12. Takki, KappAhl. Käytetty max 5 kertaa. Koko XS, hp. 12e.

 

13. Kipparilakki, Brixton. Pari kertaa käytetty. Koko M / 58cm, hp. 8e.  MYYTY!

 

14. Mekko, Vila. Pari kertaa käytetty. Koko M, hp. 6e. MYYTY!

 

15. Mekko, ei mitään hajua merkistä. Ostettu Miamista. Kerran oli reissussa päällä. Koko varmaan S. Hp. 5e.

 

16. Mekko, NOOM. Koko 36. Vyö lähtee irti. Käytetty max. 5 kertaa. Hp. 6e. MYYTY!

 

17. Toppi, H&M. Koko 38. Käytetty kerran. Hp. 4e.

 

18. Neule, Monki. Käytetty kerran. Koko M, hp. 10e. MYYTY!

 

19. Laskutakki, Roxy. Taitaapi olla laskettelukelit kohta ohi, mutta jospa ens talveksi. Koko M, 20e.

 

20. Tumman sininen toppi, Mango. Koko XS, hp. 3e. MYYTY!

 

21. Olkapäistä avonainen toppi, Bikbok. Kerran ollu päällä. Koko XS, hp. 5e. MYYTY!

 

22. Musta bomber, JC. Koko S, hp. 5e. MYYTY!

 

23. Pusero, Bikbok. Kerran käytetty. Koko M, hp. 5e. MYYTY!

 

24. Mekko, Asos. Koko 40, hp. 6e.

 

25. Toppi, Zara. Koko XS, hp. 5e. MYYTY!

 

26. Lyhyt paita, H&M. Hintalaputkin paikallaan. Koko 34, hp. 8e. MYYTY!

 

27. Oversize mekko, Vila. Koko M. Menee kyllä mun mielestä S-XL kokoiselle. Käytetty pari kertaa. Hp. 8e. MYYTY!

 

Share

Ladataan...

Mulle kävi viikonloppuna Köpiksessä jotain niin kiusallista, että pakko jakaa se teille. Nauran tälle edelleen ääneen!

Harrastin nuorempana unissakävelemistä. Pitkään aikaan sitä ei ole kuitenkaan tapahtunut. Ainakaan tietääkseni? Aikoinaan kun asuin kotona, äiti on muun muassa herännyt yöllä siihen, että joku rymistelee kotimme alakerrassa, vaikka kaikkien makuuhuoneet oli silloin yläkerrassa. Äiti oli kävellyt alakertaan ja löytänyt mut meidän eteisen kaapista pissalta. Olin kaiken lisäksi samaan aikaan nauranut hysteerisesti. Kyllä. Kyykkypissalla meidän eteisen isossa vaatekaapissa minne mahtuu menemään sisälle. Kaikkien perheenjäsenten kenkien päälle. Luultavasti olin ainoa ketä se seuraavana aamuna nauratti.

Ton meidän Lettukestit radio-ohjelman lisäksi mä härväilen arkipäivät yhdessä levy-yhtiössä. Viime perjantaina julkaistiin useilta eri artisteilta uusia sinkkuja ja mun tehtävä on lähettää ne Encoder nimisen ohjelman kautta eri medioille eteenpäin. Käytiin Köpiksessä perjantai-iltana yhdellä keikalla. Väsymys rupes painamaan jo puolen yön aikaan, joten ei muuta kuin hotellille pötköttään. Noin 2-3 aikaan yöllä mä herään siihen, et ”mä saan tekstarin meidän toimarilta, et niitä biisejä ei ole lähetetty” ja mä lähden välittömästi aivan älytöntä ravia hotellin aulaan tästä asiasta räyhäämään. Tässä mun unessa siis ilmeisesti näiden biisien lähettäminen oli sen respan tyypin homma.

Ensinnäkin, meidän hotellihuone oli 9 kerroksessa aivan viimeinen huone. Hissille oli kävelymatkaa jo aika pitkästi, koska piti kiertää koko 9. kerros. Olen siis kävellyt heräämättä koko kerroksen läpi ja mennyt hissillä alas resepsuuniin. En muista meidän keskustelun alusta mitään, mutta muistan että jossain kohtaa alan korottamaan sille respan työntekijälle ääntä ja englanniksi syyttelemään häntä, että  ” YOU WERE SUPPOSED TO SEND THOSE SINGLES TROUGH THE ENCODER..”  Muistan myös luetelleeni hänelle artistien nimet, mistä oli kyse. Tää respan yövuorolainen katsoo mua haavi auki, et onko tänne 5 tähden Marriot hotelliin tosissaan laskettu sisään tämmösiä LSD-nistejä vai mikä tää juttu on? Onko työkaverit järjestänyt tänne jonkun piilokameran? What is Encoder?

Samaan aikaan kun mä selitän hänelle mikä on Encoder ( kun hän ei luonnollisestikaan ymmärtänyt yhtään mistä mä puhun) alan yhtäkkiä heräämään tilanteeseen. Tajuan, että oon unissaan kävellyt hotellin respaan ja sekoilen tässä kaiken lisäksi yöpaita päällä. En tiedä kummasta se työntekijä oli enemmän haavi auki, mun sekoilusta vai mun vaatetuksesta. Tajuan seisovani varpasilleen respassa mun vaaleanpunainen pitsiyöpaita päällä minkä alla mulla ei ole MITÄÄN. Siitä näkyy täysin läpi ja edessä oleva v-aukko on napaan asti. Tajuttua tilanteen mulla teki mieli kaatua suorilta jaloin selälleen siihen kivilattialle ja esittää kuollutta, koska mua ei oo ikinä elämässä hävettäny näin paljoa. Se, että pissasin joskus koulussa housuun ei oo kyllä mitään tähän verrattuna.

Seuraavaksi alkaa pahoittelu tilanteesta. Alan sönköttään sille kundille, et anteeks, mut mä taisin nyt sekoilla jotain unissaan, ja että harrastan tätä unissakävelyä jonnin verran. Kundi on edelleen haavi auki. Sit lähden käveleen hissille ja tajuan et eihän mulla oo korttia. Hotelleissa kun pääsee alas ilman korttia, mutta ylös ei. Enhän mä nyt ole korttia ehtinyt ottaa mukaan, kun olen noussut sängystä tuli perseen alla, koska asia oli erittäin urgent. Ei muuta kuin takaisin tiskille, että voisitko tehdä mulle uuden kortin? Se helvetin pitsihepene päällä. En pysty sanoin kuvailemaan paljon mua hävetti.

Unissakävelyssä hullua on se, että sä et siinä tilanteessa tajua yhtään mitä sä teet, mutta sä muistat jälkeenpäin että mitä on tapahtunut. Tai mä ainakin muistan. Mulla on jäänyt jokaisesta unissakävelystä joku kela päähän minkä pystyn jälkeenpäin kelaamaan, et mitäs äskön muuten just tapahtu. Kaikkea siitä ei muista mutta suurimman osan. Hullua. Aiemmin mun unissakävelemiset ei oo ollu tämmöstä, et mä meen puhumaan jotain älyttömyyksiä. Mä en edes tiennyt, että unissaan voi käydä noinkin pitkiä keskusteluja ennen kuin herää. Ajattelin että sekoilu, nauraminen ja joku mumina on vain mahdollista. Aiemmin mun unissakävelyt on ollut erityyppisiä sekoiluja mihin ei oo liittyny muita ihmisiä. Nyt kun asian kirjottaa ylös niin täähän on itseasiassa todella pelottavaa ja täähän kuulostaa ihan mielipuolisen skitsofreenikon käytökseltä? No mun snäppiseuraajat sen on varmaan jo huomannutkin, että sitä kai se melkein on hereillä ollessakin.. Yhtä sekoilua selvinpäin.

Mun elämä on ollut lähiaikoina aika hektistä ja oon nukkunu tosi huonosti. Yleensä kai stressi voi tämmösen sekoilun laukaista. Luin aiheesta netistä, kuinka  ” Lasten unissakävelyn taustalla ei yleensä ole psyykkisiä häiriöitä, mutta aikuisilla siihen voi liittyä psyykkiset ongelmat. Unissakävely ei ole sairaus, eikä se ole merkki mielenterveysongelmista, mutta aikuisen kannattaa kuitenkin kääntyä lääkärin puoleen.” Ok. Oliko tää joku kehotus?

Onko täällä muita hulluja jotka kävelee unissaan ja hauskoja tarinoita niistä? Aina sanotaan, että unissakävelijää ei saa herättää. Miksei? Kyllä mä ainakin toivon, että se respan tyyppi olis läpsässy mua naamalle et nainen herää nyt, mitä sä oikeen selität?

 

Ps. Huomenna maanantaina Lettukestien uudet jaksot Suplassa heti aamulla kello 6.00! Voimia maanantaihin <3

 

 

Share

Ladataan...

Ai mikä alkoi? No meidän ohjelmamme Lettukestit siis. Ohjelma löytyy Suplasta eli tästä puhelin äpistä. Jos sen lataaminen tuntuu vaivalloiselta voit myös mennä osoitteeseen supla.fi

Kerroin muutama viikko sitten mistä on kysymys, mutta jos se teksti meni sinulta ohi niin... Opiskellessani radiotoimittajaksi, luokallani oli tyttö nimeltään Heralan Tiia. Yhtä lapselliset ja sairaat jututhan meitä heti yhdisti. Aikoinaan koulun radiokanavalla luokkamme pojat kuuntelivat juttujamme korvat punaisina.. Ja opettajamme myös. Terveisiä vaan Esalle ja Jaskalle! Meidän onneksemme Suplaan kaivattiin juuri sellaista ohjelmaa mitä meidän juttumme ovat; suoraa puhetta, yhtään kaunistelematta. 

Koska emme jaksaneet keksiä pyörää uudestaan, haluamme olla sinun 2017-luvun Dear Eki. Otamme kysymyksiä vastaan naiseuteen liittyvissä ongelmissa, parisuhteeseen, seksiin ja miehiin liittyvissä asioissa. Emme kuitenkaan missään nimessä ole mitään psykologeja, joten ilmaista ammattiapua on turha odottaa. Sen sijaan kuitenkin voit saada kysymykseesi vinkin, omakohtaisen kokemuksen tai jonkun tarinan jos pystymme sinuun samaistumaan. Toivottavasti piristetään sun tulevia maanantaipäiviä. Uudet jaksot tulee joka maanantai aina 6 aamulla, mutta Supla toimii kuin Netflix. Voit kuunnella ne sieltä kun sulle parhaiten sopii!

Kysymyksiä otamme vastaan lettukestit@outlook.com <3 Voit jättää kysymyksen myös kommenttikenttään tai mulle somessa! Pus!

Share

Ladataan...
Iho

Kiitos teille kaikille, kun olitte käyneet syksyllä Eira Esteticassa Hydraracial kasvohoidossa. Mikäli asia on mennyt ohi, niin tein hoidosta viime syssynä postauksen alekoodin kanssa. 

Aloin itse käymään tässä hoidossa silloin ja käyn siellä varmasti koko loppuelämäni! Mikäli et ole käynyt, niin tätä hoitoa ei pysty liikaa ylistämään, sun vaan pitää käydä siellä niin tiedät mistä puhun. Jos sulla ei ole hajuakaan mistä on kyse, niin käy lukemassa mun postaus Jos Beyonce, tietysti minäkin. Sieltä löytyy tarkempi selitys mistä hoidossa on kyse. Lyhykäisyydessään hoidossa imetään laitteen avulla kaikki sonta sun naamasta, kuoritaan ja sen jälkeen syötetään tehoaineita syvälle ihon alle. Mulle myös opetettiin Eira Esteticassa, että meikit kannattaa pestä "kaksi kertaa." Ensimmäisellä kerralla luultavasti vain levität ne meikit pitkin naamaa, mutta toisella kerralla ne vasta lähtee. Ja tietysti mitä isompi kerros pakkelia sitä suuremmalla syyllä kannattaa pestä kasvot kahteen kertaan!

Kovan kysynnän vuoksi alekoodi tähän parhaaseen mahdolliseen hipijänhoitoon olisi taas voimassa! Jos ehdit jo käydä hoidossa, niin mene ihmeessä uudestaan, sillä se kannattaa ottaa yhdeksi ihonhoitorutiiniksi. Erityisesti näin talvella, kun monen iho on sään takia pintakuiva ja kuivuus aiheuttaa monelle sitten taas finnejä. Itse olen käynyt nyt hoidossa kaksi kertaa ja huomaan jo selkeästi ihossa eroja vaikka hoitoja on vasta takana kaksi.

Koodilla Lauran blogi pääset hoitoon 15% alennuksella 28.2.2017 asti. Nettiajanvaraukseen pääset tästä.

 

pus <3

 

 

Share

Ladataan...

Hillolla vai ilman? Ei vaan.. Laitoin viime viikolla instaan kuvan johon kirjoitin, että ensi viikolla paljastan teille jotain. Osa ehkä alkoi seuraamaan mun blogia tai mun somea, kun olin Suomipopin Aamulypsyssä. Ja vähän niin kuin sen tyyppisiä juttuja olis tulossa. Oletko kuullut Suplasta? Supla on Nelosen puhelin App, jonne tulee päivittäin kaikkien heidän radiokanavien podcastit. Siellä on myös viikottain ilmestyviä ohjelmia ja tänttädä dänttäntää meillä alkaa siellä ohjelma Tiia Heralan kanssa helmikuun alussa. Ohjelma sai nimekseen Lettukestit.

Moni on ehkä mun somesta huomannutkin, ja ehkä pikkusen kuittia antanutkin, että en todellakaan ole mikään kodinhengetär. Multa onnistuu melkeempä vedenkin pohjaan polttaminen. Ohjemassa ei siis vaihdella leivontareseptejä vaikka se nimensä puolesta voikin kuulostaa siltä. Lettukestit on vanha synonyymi naisten juorukerholle.

Ohjelmalle meillä on kyllä idea, mutta jotta me voimme viikottain teille turista, tarvitsemme sinun apuasi. Tarkalleen ottaen ongelmia tai ihmetyksen aiheita sun elämästä tai miksei vaikka sun ystävien elämästä jos he eivät itse kehtaa meiltä kysyä. Aihealueina; naisten elämä, miehet, parisuhteet ja seksi. Jokainen podcastimme siis käsittelee aina yhden kysymyksen, johon me annamme sinulle jonkin vinkin omasta elämästämme tai muuten vaan keksimme sinulle asiaan jonkin ratkaisun. Emme missään nimessä ole kumpikaan koulutukseltamme psykologeja, joten älä odota saavasi meiltä ilmaista ammattiapua... Mutta omia kokemuksia ja tarinoita valitettavasti riittää..toivottavasti et halua missata niitä! Lyhykäisyydessään siis, ohjelma on K18, mutta tarkoitettu lapsellisille aikuisille.

                                      Kysymyksiä otamme vastaan osoitteeseen lettukestit@outlook.com

Julkisesti emme missään nimessä tule paljastamaan kysyjän kokonimeä, joten sitä ei tarvitse peljätä. Toivottavasti saadaan kysymyksiä myös miehiltä. Onko jokin asia mitä et vaikkapa naisissa ymmärrä? No okei, tää oli typerä kysymys ja huono esimerkki, koska aivan varmasti on. Kysyhän sitä meiltä, niin me avarretaan sinun silmiäsi ja ehkä opit ymmärtämään naisia vähän paremmin. Mikä on kylläkin hankalaa kenelle tahansa.

Ennen vanhaan elämä aikataulutettiin sen mukaan, että monelta se lemppari ohjelma tulee töllöstä. Kotona oltiin 19.30 mennessä kun Salatut Elämät alkoi. Nykyään ihmiset haluavat katsoa sarjansa kuin se itselle parhaiten sopii, eikä aikatauluttaa elämäänsä niiden mukaan. Miksei myös radio-ohjelmia voisi kuunnella kun se itselle parhaiten sopii. Siitäpä tämä Supla onkin helkkarin hyvä keksintö. Ilmottelen vielä ennen helmikuuta tarkemman päivämäärän siitä, että milloin ensimmäinen jakso tulee ulos. Lataahan siis Supla puhelimeesi, mikäli se ei ole sulla vielä käytössä. Me jäädään nyt venttailee teiltä kysymyksiä Tiian kanssa! 

Tervetuloa siis Lettukesteille helmikuusta alkaen <3

KUVA: Liina Caselius

 

 

 

 

 

 

Share

Ladataan...

Kaikki meistä sortuu tekemään ennakkoluuloja mistä milloinkin. Siinä kohtaa kun nämä ennakkoluulot kohdistuvat sinuun, eikä ne pidä alkuunsakaan paikkansa rupeaa miettimään, mistä ihmiset tekevät päätelmiään? Kirjoituksen tarkoituksena mä toivoisin ihmisten lopettavan lapsellisen paskanjauhannan ja lopettaa olemasta niin ennakkoluuloinen. Myös huora sanan käyttöä toivoisin ihmisten vähentävän.

Mä juttelin hetki sitten erään miehen kanssa, joka on mulle entuudestaan tuttu. Muutetaan hänen nimensä vaikka Villeksi.

En ole ollut Villen kanssa vuosiin tekemisissä. Hänellä on iso kaveripiiri, joista olen suurimman osan nähnyt kerran ja osan muutaman kerran. Kenestäkään heistä en keksi itse mitään pahaa sanottavaa, koska en heitä sen koommin tunne. Eivätkä hekään tunne minua. Niinkin "hyvin" heidät tunnen, että en taida tietää edes suurimmankaan osan sukunimeä. Mutta haluatko kuulla, mitä mieltä nämä kundit ovat minusta? 

Ville kertoi minulle muutama päivä sitten mitä mieltä hänen kaverinsa ovat minusta ja miten he minua kommentoivat jos minä tulen heidän kesken puheeksi. Tähän väliin pakko sanoa, että mulla ei ole hajuakaan miksi mä tulen heidän keskuudessaan silloin tällöin puheeksi, kun en ole kenenkään heidän kanssaan edes tekemisissä. Hän sanoi, että kaverini puhuvat sinusta aina näin: "vittu sitä on varmaan vedetty"  ja "vittu mikä huora". Siis kaikkea sen tyyppistä kuinka heidän mielestään minä olen lettu levällään ympäri kyliä ja heidän keskuudessaan se tunnettu helpponakki. Ville kysyi minulta, että oletko sä tosiaan tollainen? Ja tässä kohtaa vielä tarkennan, että nämä hänen kaverit, jotka minusta näin puhuvat eivät yksikään tunne minua eikä yksikään heistä ole ollut minun "ihollani" koskaan. En ole myöskään koskaan tehnyt kenellekään heistä mitään pahaa. Monestihan miehet huorittelevat myös naista joka ei ole lämmennyt heidän iskuyrityksiin. Huorahan on myös se joka ei anna. Ainakin joidenkin mielestä... Minun ymmärtääkseni kuitenkaan yksikään heistä ei ole minua koskaan yrittänyt. Mikäli on en ole sitä iskuyritystä ymmärtänyt.

Tässä kohtaa herää kysymys, jonka esitän lähinnä miehille: Millä perustein te teette näitä ennakkoluuloja naisista ja annatte jonkun etuliitteen tai kavereiden kesken lempinimen ( esim. huora/helpponakki) ihmiselle jota te ette edes tunne? Tai ylipäätään yhtään kenestäkään? Ja mikä on teidän mielestä peruste sille, että joku nainen on huora?

Nyt mennään aika henkilökohtasuuksiin, mutta en näe asian ääneensanomisessa mitään hätkähdyttävää, koska tämä tieto ei sinun elämääsi mitenkään muuta. Paskalla joudut kuitenkin käymään jatkossakin. Mä olen tiennyt nämä kundit keväästä 2013. Tämän toistemme tietämisen aikana, eli 3 vuoden ja 9 kuukauden aikana mun seksikumppanit on laskettavissa yhdellä kädellä. Ja muistuttaisin vielä, että yhdessä kädessä on 5 sormea. Siis v-i-i-s-i sormea. Enkä yhdeltäkään perinyt maksua. Olenko siis huora? Mielestäni en. 

Mä en jaksa hirvesti missään treffeillä ravata, etkä varmasti näe minun lähtevän baarin jälkeen taxitolpalta samaan pirssiin kenenkään miehen kanssa. En näe siis itseäni miesmarkkinoilla mitenkään älyttömänä "hulivilinä" toisin kuin tämän kundin ystävät minusta olettavat. Tähän kohtaan melkein tekisi mieli pyytää muutamalta ihmiseltä pieni haastattelu, mutta mun ei tarvi kun mä jo tiedän mitä ne musta sanois. "Voi v*ttu kuinka hankala tyyppi, saatana puhelinnumeronki saamiseen meni 8 viikkoa..."  Tai kuinka "Yritin taluttaa Lauraa 3 kertaa narikkaan, että mehän lähdemme samaan osoitteeseen, mutta ei..." ja aivan helvetin ihana mies muuten olikin. Kyse ei oo siis siitä...Että en kuulosta ainakaan omaan korvaan kovin helpoltanakilta? Ja mitä sitten vaikka joku nainen harrastaisikin seksiä vaikka jumalauta joka päivä eri miehen kanssa? Ihan yhtä lailla naisilla on oikeus seksiin kuin miehillä. 

 

Tää viesti ei ole tämän Villen ystäville, vaan tämä on kaikille. Miksi te ihmiset olette niin ennakkoluuloisia ja teette jostain ihmisestä jotain kuvitelmia päähänne ketä te ette edes tunne? Tai ylipäätäänsä huorittelette naisia, kun teille miehille vastaavaa haukkumasanaa ei ole edes olemassa?

Mä en ole pahoittanut mieltä, vaan minua lähinnä ihmetyttää aikuisten ihmisten käytöstapojen puute. Nämä kundit ovat siis iältään 30-35 -vuotiaita. Kuka hyväkäytöksinen ihminen huorittelee ensinnäkään yhtään ketään? Harmittaa, että ette saaneet kotoa parempaa kasvatusta. Jokainen joka jaksaa puhua päätöntä paskaa tuntemattomista ihmisistä selän takana, mulla on teille yksi vinkki; hankkikaa harrastus. Jos joku tosissaan jaksaa käyttää aikaansa esimerkiksi tässä tapauksessa minusta jauhamiseen, eikä edes tunne mua, niin mä otan sen tavallaan aika mieltä ylentävänä asiana. Siis jos joku tosissaan jaksaa käyttää aikaansa ja energiaansa minusta puhumiseen vaikka ei edes tunne minua? Minusta se on jopa hauskaa. En tosissaan tiennyt olevani NIIN kiinnostava ihminen, että minusta ihmiset jaksaa jauhaa ja tehdä omia päätelmiä. 

Mutta... palataampas siihen, että mistä nämä ihmiset ovat tehneet tuon kuvitelman minusta omaan päähänsä, koska se mua vähän jopa kiinnostaa. Se ei kiinnosta minua siksi, että heidän mielipiteillään olisi väliä vaan siksi, että mulla herää kysymys; annanko itsestäni kaikille jostain syystä sellaisen kuvan? Miten ihmeessä ja kuinka, kun mun seksielämäkin on kuin kasikymppisellä sotaveteraanilla?

Sitä aloin sitten miettimään ja ensinnäkään; en ota itsestäni rohkeita tai puolialastomia kuvia Instagrammiin. En pukeudu paljastavasti, enkä käyttäydy muutenkaan mitenkään niin, että musta voisi saada sellaisen kuvan, että mun alakerrassa olisi avoimet ovet joka jampalle. En edes omista yhtäkään luutua missä tissivako olisi esillä. En näe tarvetta sitä kylillä kenellekään esitellä. JA HUOM! Mun henkilökohtainen mielipide tähän väliin; paljastavasti pukeutuminen ja rohkeiden kuvien ottaminen ei todellakaan tarkoita sitä, että sellainen nainen olisi helppo hupakko. Asia ei todellakaan ole näin, mutta valitettavasti useammat miehet ymmärtävät helposti niin. Minä en ajattele näin. Minulle nainen joka pukeutuu paljastavasti tai ottaa belfieitä ei tarkoita mitään helppoa hupakkoa. Henkilökohtaisesti en liputa liian paljastavan pukeutumisen puolesta, mutta ei se naisesta silti huoraa tee. Minusta tuollainen ajatusmaailma on lapsellista ja itse ajattelin noin 15 vuotta sitten. Onneksi oma ajatusmaailmani on sentään mennyt eteenpäin siitä. Toivon että sinäkin ajattelisit toisin, jos ajatuksesi ovat jääneet tuolle tasolle. 

Miehet mieltävät helposti myös lumpuksi ne naiset, jotka ovat TODELLA, siis todella hyvännäköisiä. Tuotakaan pointtia mä en ymmärrä, koska mä en näe ulkonäöllä ja perseenjakamisella olevan mitään yhteyttä. Toki se, että se hyvännäköinen nainen on miesmarkkinoilla vähän kovempaa huutoa, kuin se ei niin hyvännäköinen, mutta eikai se sitä tarkoita, että hän on silti jokaiselle antamassa jos näyttää nätiltä? No, tämän en usko olevan se ennakkoluulo mun kohdalla, koska ehämmie mikään missi kuitenkaan ole. 

Ainoa asia mitä mä keksin mistä he ovat voineet tehdä päätelmänsä on se, että mä olen naiseksi jutuiltani hyvin suorapuheinen ja härski. Mun snäpin seuraajille tää on varmaan jo ilmi käynytkin, että juttujen taso on mitä on. En kuitenkaan näe yhteyttä näidenkään asioiden välillä. Onko nainen tosissaan huora, jos jutut on härskit? Ja munkaan härskit jutut ei ole sellaisia härskejä juttuja, että mä ehdottelisin tuolla joka jampalle jotain likasia. Vaan lähinnä lapsellisia pissakakkajuttuja. Suosittelen siis jokaista tarkistamaan sanakirjasta mitä huora tarkoittaa, mikäli huomaat väärinkäyttäväsi tätä sanaa. Monesti asia on sitä paitsi ihan päinvastoin. Ne kellä on härskeimmät jutut ei välttämättä olekaan niitä "villeimpiä" tapauksia. Siitä puhe mistä puute, eikö se vanha sanontakin mene niin. 

Mitä jos jokainen tehtäis itsellemme uudenvuodenlupaus ennakkoluulojen ja huorittelujen suhteen? Älä puhu ihmisistä pahaa jos et heitä tunne. Älä tee ihmisistä ennakkoluuloja niiden ulkonäön tai minkään muunkaan suhteen, ihan vaan siksi koska susta tuntuu että asia vois ehkä olla näin. Tutustu ihmiseen ensin ja muodosta mielipiteesi vasta sitten. Ja lopuksi, mitä jos haudattais tuo huora sana ihan kokonaan? Kukaan nainen ei ole huora.

 

Ps. Kuitenkaan asiaa yhtään yleistämättä, ei tietysti kaikki miehet ajattele näin! Luitko jo mun mielipiteen FB-kirppareista? 

 

 <3 Laura

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Hei hei hei! Mitä sinä pervo siellä mietit, ei se mikä sinulla tuli ensimmäisenä mieleen, vaan makoilla tuntitolkulla saunassa ja kuunnella samaan aikaan hyvää musiikkia. Eikä mitä tahansa musiikkia vaan kutumusaa. Toisin sanoen rauhallista musiikkia. Kutsuisin tätä ilmaiseksi terapiaksi. Tätä ei vaan pysty tekemään hirveästi muulloin kuin silloin kun on sinkkuna. Aina kun elämään tulee joku mies, se pilaa tämän, koska sitten ei saa enää saunoa yksin. Ai, että mulla onkin ollut ikävä tätä!

Tässä on siis mun Spotifystä Kutumusalista. Menehän lataamaan ja sauna päälle! Jos sinulla ei ole mahdollisuutta mennä saunaan, niin toimii myös hyvänä terapiana joulun alla. Mene hetkeksi toiseen huoneeseen sukulaisista ja laita musiikit soimaan. Kyllä ne hermot tasaantuu ja verenpaine laskee, usko mua.

 

LIGHTS - Runnin With the Boys

Yuna - Lullabies

Future Islands - A Dream of You and Me

The xx - Angels

Coldplay - Always In My Head

MS MR - Hurricane

Banks - Warm Water

MO - Pilgrim

The xx - Islands

Sia - Bird Set Free

Jessie Ware - Wildest Moments

Backstreet Boys - As Long as You Love Me KYLLÄ!!! Eikä ees hävetä myöntää.

London Grammar - Hey Now

Those Dancing Days - Hitten

MS MR - Fantasy

Petter - Se på mig nu

Sia - Big Girls Cry

Tove Lo - Talking Body 

Mumford & Sons - Believe

Lorde - Team

Rihanna - California King Bed

Chisu - Polte 

Sia - Be Good To Me

Marlene - Stay Awake

Ben Howard - Only Love

The 1975 - Pressure

M83 - Midnight City

First Aid Kit - My Silver Lining

Marlene - Indian Summer

Angus & Julia Stone - Mango Tree

MS MR - Think of You

Haloo Helsinki - Vihaan kyllästynyt

Jose Gonzalez - Heartbeats

Angus & Julia Stone - Big Jet Plane

SANNI f. Paperi T - Oo se kun oot 

Radical Face - Welcome Home, Son

Chromatics - I'm On Fire

John Mayer - Free Fallin'

Shawn Lee - Kiss the sky

J. Karjalainen - Telepatiaa

Lissie - When I'm Alone

James Morrison - This Boy 

Ben Howard - Dept Over Distance

The xx - Intro 

Yuna - Favorite Thing

Ben Howard - Keep Your Head Up

 

Ihanaa joulua kaikille ja palataan ensi vuonna jonkin sortin uutisten kanssa! Ja ei... en ole raskaana. 

 

 

 

Share

Pages