Ladataan...

Selailin tammikuussa mun Instagram kuvia ja havahduin siihen, että voi luoja miltä mä näytän. Niin epäluonnollisen näköiset ripsienpidennykset, että näyttää kun mulla ois ollut katuharjat molemmissa silmissä. Aluksi mulla oli tosi luonnolliset klassiset pidenykset, mut niiden kanssa käy vähän samoin kuin joillakin botoxin kanssa. Koko ajan haluaa vaan näyttävämmät, pidemmät ja tuuheammat ja lopputulos on sitten ihan kauhea. Mahdollisimman isot volyymiripset, jotka näyttää katuharjoilta silmissä. Pidennykset mulla on ylipäätään ollut sen takia, että mun ripset on niin piikkisuorat, että niitä pitää olla taivuttelemassa tunnin välein. Otin tammikuussa ripset pois ja annoin niiden muutaman kuukauden kasvaa, koska aikamoiset nysät siellä oli jäljellä. 

Mikäli suunnittelet samaa, niin ripsien kasvua nopeuttaa Risiiniöljy tai jos haluat kokeilla tätä ökyseerumia Revitalashia niin varmasti ripset kasvaa nopeammin. Itse ostin Revitalashia ja sain kyllä omat pitkät ripseni takaisin muutamassa viikossa. Näillä ei kuitenkaan saa vielä kaarevuutta ripsiin, joten päätin kokeilla Lash liftia, koska kyseistä toimenpidettä on niin paljon kehuttu!

Kävin Kauneushoitola L-Beautyssa Lash liftissa, joka on siis ripsien täysin uudenlainen tyvikohotus. Vanhasta kunnon ripsipermanentista lash lift eroaa siten, että ripset taivutetaan silikonityynyjä vasten, eikä niitä käherretä joka suuntaan kiharaksi. Ripsien kasvuvauhdista riippuen lash lift kestää 6-8 viikkoa. Ripset myös värjätään samalla, joten omat ripseni näyttävät ilman meikkiä nyt siltä, että olisin taivuttanut ripsiä ja laittanut niihin vähän ripsiväriä. Itse olen ainakin lopputulokseen todella tyytyväinen ja katsekin muuttui. Silmät ei ole niin "väsyneen näköiset".

Eikös näytäkin siltä kuin olisin vähän sipaissut ripsiväriä ja taivuttanut ripsiä? No empäs ole, vaan tää on täysin lash liftin ansiota. Jos haluat päästä kokeileen lash liftia, niin käyhän kommentoimassa mun Instagram tilillä (@ollilalaura) kuvaan, jossa on arvonta meneillään. Arvon jollekin teistä Helsingin Vuorikarun L-Beautyyn lahjakortin Lash liftiin. Lahjakortti on voimassa vuoden loppuun.

Alla kuvat ennen ja jälkeen käsittelyn:

Yhteistyö w/ http://l-beauty.fi/

Ladataan...

Lupasin kirjotella muistakin mun luottotuotteista, joita ilman ei pystyisi elämään (henki tuskin kulkisi ilman näitä). Mä oon suhteellisen hysteerinen sen suhteen, että mun meikki pysyy hyvänä ja viimeistellyn näköisenä koko päivän. Elähtänyt ja pitkin naamaa levinnyt meikki öljysellä iholla on kyllä suoraan sanottuna aivan karsean näköinen. Ja sellaiseksihan se päivän mittaan menee, erityisesti jos tekee yhtään fyysistä työtä. No eipä muuten mene, jos käyttää oikeita tuotteita. 

Mun kasvot oli juuri yllämainitun näköiset ennen. Mun piti olla korjailemassa meikkiä suurin piirtein tunnin välein, koska meikkipohja vaan suli mun iholta pois. Ja syy siihen oli? Varmaan se, että käytin täysin vääriä tuotteita. Muun muassa Apteekin Decubal merkin helvetin rasvaista mänkkiä naamaan ennen meikkaamista. Onko ihme, että naama on tunnin päästä kuin voipaketti? No ei.  

Kaikista tärkeintä on varmaan se, että mitä kosteusvoidetta sä laitat aamulla kasvoille ennen meikkiä. Kaksi hyvää rasvaa, jotka sopii mun iholle ennen meikkaamista (jättää ihon mattapintaiseksi, imeytyy nopeasti ja silti kosteuttaa tarpeeksi) on The Body Shopin Seaweed Oil-control gel cream. Olin unohtanut koko Body Shopin olemassaolon, kunnes eksyin ostamaan tätä rasvaa. Toinen hyväksi havaittu on Påre Skincare kosmetiikkasarjan 24h-kasvorasva. Kumpikaan näistä ei jätä ihoa rasvaiseksi, mutta silti kosteuttaa tarpeeksi. 

No mitäs ne muut tuotteet sitten on? Moni teistä varmaan käyttääkin Essencen ripsivärejä, sillä kun otin ripsienpidennykset pois, kyseisen merkin muutaman euron ripsareita suositteli mulle ihan hurja määrä ihmisiä. Kävinkin sitä ostamassa ja ihan vaikuttunut olin, mutta pystyn kyllä ilman kyseistä tuotetta elämään. Mutta se mikä tältä merkiltä on aivan käsittämättömän hyvä ja edullinen on You Better Work! Gym proof pohjustusvoide. Siis jumankauta tää tuote on kuin liimaa! Se itseasiassa tuntuukin kuin levittelisit kasvoille vanhaa kunnon Eri Keepperiä. En edes halua tietää mitä tuote sisältää, kun siitä on saatu niin liimamainen, mutta kyllä muuten toimii. Laitan siis ensin kasvorasvan, annan ihon vähän aikaa olla ja sitten tätä pohjustusvoidetta. Ja kyllä muuten meikki pysyy. Ja mistä tätä sitten saa? Itse ostin Citymarketista. Näin olen ymmärtänyt, että kyseistä merkkiä saa ihan perus marketeista.

Mä en käytä kovinkaan paljoa meikkiä iholla, esimerkiksi meikkivoidetta mun meikkipussista ei ole löytynyt koskaan. Yks mun luottotuote, jota olen käyttänyt viimeisen 3 vuoden ajan on MAC Pro Longwear Concealer. Se on siis nestemäistä peitevoidetta, joka on myös kuin maalia. Itse käytän sävyä NW20. MAC:n myyjä sanoi mulle, että tää tuote pysyy kasvoilla vähintään 15 tuntia. Mietin mielessäni, että älä nyt jauha paskaa, mutta tää muuten oikeasti pysyy! Ja ihan ilman pohjustusvoiteitakin. Mä käytän tota silmien alle, nenän pieliin ja leukaan. Mikäli jotain epäpuhtauksia on naamaan pukannut, peitän ne myös tuolla. Ja peittyy ihan ongelmitta. Jos kärsit tummista silmänaluksista tää tuote sopii varmasti siihen todella hyvin, koska toi peittää jopa pisamat. Vaikka toi on tosi peittävää maalia, se näyttää silti iholta ohuelta eikä siltä, että olisi levittänyt muutaman sentin kerroksen pakkelia. Muuta en sitten iholle laitakaan, paitsi aurinkopuuteria. Eräs kosmetologi on neuvonut mua, että meikit pitäisi pestä aina iholta kaksi kertaa, koska ensimmäisellä kerralla vain levität sitä pitkin ihoa ja toisella kerralla se vasta lähtee. Ja tämän tuotteen kanssa se on pakollista. Toi on niin pysyvää maalia ainakin mun kasvoilla, että pesen naaman 2 kertaa ja vielä kasvovedellä pyyhkiessä sitä jää vähän pumpuliin. Mielestäni vain hyvä asia: pysyy iholla koko päivän, ei tarvi lisäillä ja korjailla meikkiä koko ajan. 

Mikäli peitevoide sinne tänne ei riitä sun iholle, vaan tarvitset hyvän ja kestävän meikkivoiteen, väittäisin että ratkaisu siihen on Estee Lauderin Double Wear. Itsellä ei ole ollut tarvetta käyttää meikkivoidetta, mutta kun kyselin mun someseuraajien luottotuotteita liittyen kosmetiikkaan, hyvin hyvin moni suositteli tätä. Useampi minun entinen työkaveri lentoyhtiöstä sanoi, että tää tuote on hikoilevien työpäivien pelastus. Kokemuksesta kun tiedän, että kesällä kun oli lennoilla, naama oli niin öljytty samantien kun astui koneeseen, koska kesäisin siellä ei oikeen ilma meinannut vaihtua. Tämä kuulemma pysyy myös vaikka kuinka hikoilisi töissä. 

Yksi tärkeimmistä meikkaukseen liittyvistä tuotteista mulle on ollut viimeisen vuoden setting sprayt! Olen jopa kilometrin päästä kotoa tajunnut, että unohdin suihkaista sitä ja kääntynyt takaisin kotiin. Ilman tätä en lähde minnekään. Kicksin sivuilta löytyy oikeastaan jokainen setting spray mitä multa löytyy kotoa: Mac Prep + Prime Fix +, Urban Decay de-slick oil control, NYX Matte Finish Fini Mat ja Smashboxin Photo Finish Primer Water. En ole huomannut näissä tuotteissa mitään ihan älytöntä eroa toisiinsa, mutta ehkä Smashboxin ja Urban Decayn on tuntunut mulle parhaimmalta. Macin primer jättää selkeästi iholle hehkun, kun taas muut jättää ihon mattapintaiseksi. Eli jos tykkäät, että iho hää hehkuvaksi, suosittelen Macin primeria siihen! Itse en ole mikään meikkauksen asiantuntija, joten kuulin koko setting spraysta vasta vähän reilu vuosi sitten. Jos tuote ei oo sulle tuttu, sitä siis suihkitaan valmiin meikin päälle ja se kiinnittää sen. Uskomaton keksintö, en lähde minnekään ilman tätä. Kicksin sivuilta löytyy myös Lorealin setting spray, jota en ole vielä itse kokeillut, mutta tosi moni on kehunut sitä parhaaksi meikin kiinnittäjäksi! Ehkä käytän nämä putelit ensin ja kokeilen sitten sitä. 

 

 

Ladataan...

Ladataan...

Kun on 12 vuotta kärsinyt aivan hirveistä vatsavaivoista (keliakia + ärtyneen suolen oireyhtymä) kaikki suositukset ja keinot on otettava käyttöön. Olen saattanut muutamia kertoa kysellä ihmisiltä vinkkejä somessa, että mikä auttaisi vatsavaivoihin kun olen omasta mielestäni kaiken voitavani jo kokeillut. Eräs mun seuraaja (GOD BLESS SINÄ IHANA NAINEN <3 ) suositteli mulle, että käyppäs ostamassa aloe vera mehua. Mietin hetken, että noniin eikös toi ole se sama kusetustuote, mitä tupperware tyyppiset myyjät koittaa ihmisille kaupata. Mutta koska sodassa ja ripulissa kaikki keinot on sallittu, mä päätin antaa tälle tuotteelle mahdollisuuden, koska se ei mitään kallistakaan ole, että menisi satoja euroja hukkaan. Ennen kuin aloin käyttämään tätä tuotetta, oli olemassa n. 5 ruoka-ainetta joista minulla ei mennyt maha sekaisin. Alotin juomaan tätä mehua viime joulukuussa ja sen jälkeen mun KAIKKI VATSAVAIVAT ON KADONNUT! En käsitä mikä tossa tuotteessa on? Ja suosittelen tätä täysin vilpittömästi, ilman kaupallisia yhteistyöjuttuja. ( Tuntuu että ihmiset luottavat suosituksiin enemmän kun ne eivät ole kaupallisia yhteistöitä) Juon sitä siis joka päivä semmosen reilun shotin verran ja pystyn nykyään syömään mitä vaan. Ihan kuin normaali ihminen. Käsittämätöntä. Tekee mieli suudella tätä purkkia joka aamu kun sitä lasiini kaadan. 

Kirjoitin vuosia sitten mun blogiin vatsavaivoista ja osaa postaus varmaan nauratti (onhan se nyt hauskaa kun on ripulista kyse), mutta tarpeeksi kauan kun niistä vaivoista kärsii se ei oikeasti enää naurata. Kun pääset nauttimaan päivittäin vesiripulista, vatsakivuista ja siitä, että maha on turvonnut kuin jalkapallo se vaikuttaa aika helkkarin moneen asiaan. Sen sata kertaa olen joutunut perumaan menoja, olemaan saikulla tai miettimään, että mitä mulla on kalenterissa seuraavat 3 päivää, koska jos tätä syön, se tietää niin hirveitä vatsavaivoja seuraavaksi 3 päiväksi, etten viitsi niitä sen tarkemmin tähän edes avata. Menojen perumisen lisäksi voit kuvitella, että ne vaikuttaa myös seksielämään: kun joudut lähinnä puristamaan pakaroita yhteen ettei kakka valu housuun, siitä on seksuaalisuus kaukana. 

Mä suosittelen sua kokeilemaan tätä tuotetta. Kerroin Instagramin puolella tästä muutama kuukausi sitten ja oon saanut paljon palautetta, että muidenkin vatsavaivat on kadonnut. Sen lisäksi, että aloe vera auttaa vatsavaivoihin on sillä muitakin terveysvaikutuksia kuten: se uudistaa ihosoluja, parantaa ravinteiden imeytymistä, vahvistaa vastustuskykyä, toimii puhdistavana detox-tuotteena ja se sisältää runsaasti A-, B- ja C-vitamiineja, öljyjä, rasvahappoja ja aminohappoja.

Tuotetta myydään ainakin Life luontaistuotekaupoissa ja Fitnestukussa. Itse laitoin eilen muutaman Bringwellin pullon tilaukseen tästä, koska tuote näyttäisi olevan vähän edullisempi heillä. Ja mitä nyt olen usean eri pakkauksen etikettejä lukenut, niiden sisältö on täysin sama. Joten sinänsä ei väliä mistä ostat, koska useampi eri merkki sitä valmistaa ja tuote näyttää sisällön puolesta olevan täysin samaa. 

Jos et ollut tästä vinkistä vielä kuullut, toivottavasti mä helpotin sun elämää tällä! <3

 

Terkuin,

ex-ongelmainen

 

 

Ladataan...

Ladataan...

Lupasin Instagramin puolella jakaa teille muutamia tuotteita, joita ilman en pystyisi enään elämään. Kun tullaan ihonhoitoon, mä oon oikeasti kokeillut kaiken. Olen jopa aikoinaan tilannut ostos-tv:ltä Proactiv -merkin tuotteita, joilla muka saisi täydellisen ihon. Siis ostos-tv:ltä?!? Kyllä. Mikään ei vie mun itsevarmuutta pahemmin kuin huonossa kunnossa oleva iho. Niin kuin kerroin, että kaikkea on tullut kokeiltua, en siltikään ole löytänyt mitään luottotuotteita, vaikka on tullut vuosien mittaan kokeiltua vaikka ja minkä näköstä purnukkaa. KUNNES mulle suositeltiin Dermalogican tuotteita. Haluaisin tässä kohtaa sanoa, että kukaan ei ole tästä postauksesta minulle maksanut, joten suosittelu on täysin vilpitön.

Itse liputan luonnollisuuden puolesta siltä osin, että en tykkää meikata itselleni 10cm pakkelikerrosta, eikä se kyllä mielestäni näytä kenelläkään muullakaan hyvältä. Vähemmän on enemmän. Mun unelma on ollut aina, että mun ei tarvis käyttää iholla mitään meikkiä (jos olisi niin hyvä iho). Enkä voi uskoa, että nyt mä todella voin olla ilman mitään peitevoidetta ja pakkelia. Allaolevassa kuvassa ei ole muuta meikkiä kuin ripsiväriä ja huulirasvaa.

Kaksi tuotetta joiden ansiosta mun iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan ovat Dermalogican Daily Microfoliant ja Overnight Clearing Gel. Jos joku on hintansa väärti niin nämä kaksi tuotetta!!! Sattumoisin en ole tuotteita itse löytänyt vaan muutaman ihmisen suosituksesta, ja heillä todella on täydellinen iho. Ostin tuotteet samaan aikaan ja olen käyttänyt joulukuusta asti molempia päivittäin. En osaa sanoa, onko ihoni paremmassa kunnossa jomman kumman ansiosta vai molempien.

Overnight Clearing Gelin sanotaan tasapainoittavan talineritystä ja taistelevan epäpuhtauksia vastaan. En ole nykyisin laittanut iltaisin mitään rasvaa iholle, ainoastaan tätä. Uskoisin että tämä todella tasapainoittaa talineritystä, koska ei naamaani enää edes yritä puskea samalla tavalla epäpuhtauksia. 

Daily Microfoliant on puuterimaista jauhetta, jolla kuoritaan iho päivittäin. Huomasin ihossa selkeän eron jo muutaman pesun jälkeen. Jauhetta märkiin käsiin ja pyörittelet lärvissä minuutin ajan. Itse käytän tätä vähintään kerran päivässä, välillä myös aamuin illoin. Uskon, että tämän kuorinnan avulla mustapäät ovat lähteneet. Ennen kuin aloin käyttämään tuotetta, ei mulla toki mitään aknenaamaa ollut, mutta esimerkiksi mun otsa tuntui karhealta ovimatolta, koska siinä oli pinnassa niin paljon mustapäitä. En tiedä nouseeko jollain muullakin mustapäät ihon pintaan, mutta mulla nousee ja se tekee ihosta todella karhean. Satunnaisia finnejä kyllä myös puski naamaan silloin tällöin. Naama kun on täynnä pisamia, niin eihän niitä kukaan edes varmaan näe mutta itse tunnen t-o-d-e-l-l-a ison eron. Iho on nykyään kuin vauvanpymppä ja kaikki pienet epäpuhtaudet on lähtenyt. Niin kuin aiemmin jo kirjoitin, en ole koskaan löytänyt tuotteita joiden käytöstä huomaisin mitenkään mullistavaa eroa ihoni hyvinvointiin. En pysty näitä tuotteita tarpeeksi hehkuttamaan. Olit sitten mies tai nainen, osta, mä lupaan ettet pety. Nämä kaksi tuotetta tulee olemaan mun ihonhoidossa varmasti aina. 

Itse tilasin tuotteita lookfantastic.fi:stä, sillä tuotteet ovat esimerkiksi kyseisen sivun kautta lähes puolet halvempia kuin vaikkapa Stockmannilta ostettuna.

Pus,

Laura

 

Ladataan...

Heippuhei!

Aika taas tyhjentää kaappeja. Tuttuun tapaan laittamalla mailiin tuotteen numeron voit pusakoita ja luutuja ostella. Osoitteeseen laura.ollila@gmail.com siis postia ja varailen näitä siinä järjestyksessä kun mailit on tullut. Reffit onnistuu Lauttasaari-keskusta välillä. Postitus onnistuu myös, kun maksat postikulut. Pus! <3

1. Bomber - koko S - 7€

2. B. Young toppi - koko 40 - 6€

3. Uusi H&M mekko olkapäistä avoin - koko 36 - 6€

4. Toppi - koko S - 4€

5. Monki pitkä toppi - koko XS/S - 7€

6. Uusi Monkin kimono - koko XS/S - 12€

7. Kerran käytetty neule Marc & Spencer - koko S - 8€

8. Uusi treenipaita - kokolapussa M mielestäni pieni S - 5€

9. Zaran jakku joustavaa kangasta - koko XS - 7€

10. Uusi maximekko Bershkasta - koko S - 8€

11. Kevyesti topattu takki - koko 32 - 5€

12. Kerran käytetty Monkin pitsitakki - koko M - 10€

13. Vintage takkihepene - S kokoiselle - 8€

14. Neuletakki mikä lie - koko L - 6€

15. Monkin mekko - koko S - 6€

16. Vero Modan kukkapaita - koko S - 6€

17. Neule - koko M - 7€

18. Mekko - koko M mut sanoisin et S lähinnä - 12€

19. Noisy Mayn "farkkumekko" kerran käytetty, kangas "kulutettua" - koko XS - 5€

20. Mekko - ei oo kokolappua mut sanoisin reilu M - 8€

21. Uusi pitsitakki - koko XS/S - 8€

Ladataan...

Ladataan...

Ja markkinat senkun jatkuu! Samalla kaavalla kuin eilen, ostot emaililla osoitteeseen laura.ollila@gmail.com ja ilmoita minulle vaatteen numero mistä olet kiinnostunut!

Treffit onnistuu akselilla Lauttasaari - Helsingin keskusta tai postitus jos siä maksat postikulut. Koiratalous.

ps. Jos et katsonut mun eilistä blogikirppistä, selaa alas ja käy tsekkaan! Siellä on vielä muutama rytky myymättä!

41. Adidaksen pitkä toppi kokoa L. Todella pieni L kylläkin, lähinnä M mielestäni. Hp. 10€ MYYTY!

42. Kukkamekko kokoa L. Hp. 8€. MYYTY!

43. Pitkä tunika kokoa L. Hp. 8€. MYYTY!

44. H&M Conscious kokoa 36. Käytetty kerran. Hp. 6€ MYYTY!

45. Toppi kokoa 38. Hp. 4€. MYYTY!

46. Paita kokoa 36. Hp. 4€. MYYTY!

47. Weekday XS paita. Kerran käytetty. Hp. 5€.

48. Uusi Mangon XS mekko. Hp. 8€.

49. Uusi toppi kokoa M. Hp. 5€ MYYTY!

50. Marc O' Polon ohut tummansininen neule kokoa XS. Käytetty 2krt. Hp. 10€. (Ovh. 99€) MYYTY!

51. T-paita kokoa 36. Käytetty kerran. Hp. 5€.

52. Mekko kokoa 38. Hp. 7€. MYYTY!

53. Kikki Hiiri paita kokoa S. Hp. 6€. MYYTY!

54. Obey toppi kokoa S. Hp. 3€.

55. Espritin tunika. Kokoa XL mut sanoisin lähinnä M. Ei käytetty! Hp. 8€. MYYTY!

56. Kimono. Hihassa pieni jälki, ei häiritsevä ainakaa minusta. Kokoa 36. Hp. 5€ MYYTY!

57. Vero Modan S kokoinen paita. 2krt käytetty. Hp. 10€.

58. Tiger of Sweden laukku. Sisältä tosi hyvässä kunnossa ja puhdas. 40€ MYYTY!

59. UUDET Björn Borg liivit. Hintalappu repästy pois, ei käytetty ollenkaan koska malli ei istu. Koko L. Hp. 15€ (ovh. 79€) MYYTY!

60. Ihanat Halla x Hallan bikinien alaosa. Kuvassa näkyy peppupuoli. Koko on M, mut se on todella pieni. Mielestäni koko on enemmänkin S. Ei käytetty luonnollisestikaan kun laput kiinni. Hp. 20€ (ovh. 35€) MYYTY!

61. Laukku jota käytetty kerran. Hp. 15€.  MYYTY!

Ladataan...

Ladataan...

Aika taas tyhjentää kaappeja.

Suoraan sanottuna hävettää laittaa myyntiin vaatteita missä on vielä hintalaput kiinni. Enivei, monen kokoisia vaatteita olis alla. Ostaminen onnistuu ainoastaan lähettämällä sähköpostia laura.ollila@gmail.com jonne kirjoitat vaatteen numeron. Treffit mieluiten Lauttasaaressa tai Helsingin keskustassa. Postitus onnistuu myös, kunhan maksat postikulut! Ja koska mul mäni hermot tähän silittämiseen tän päivän osalta, laitan vielä toisen Blogikirppiksen huomenna!

Allergisille tiedoksi, että koiratalous.

1. Tässä ihanassa lerppahihaisessa mekossa on edelleen hintalaput kiinni. Mekko on kokoa 36, mutta sanoisin, että tooooodella pieni 36 enemmän ehkä 34 mielestäni. Hp. 15e. MYYTY!

2. Rayban aurinkolasit joita on käytetty max 3 kertaa (ovh. 210e) Hp. 60e MYYTY!

3. Rayban Clubmaster, suhteellisen vähällä käytöllä nämäkin. Hp. 30e MYYTY!

4. Mekko kokoa 34. Hp. 4e MYYTY!

5. Mekko kokoa S. Hp. 5e. MYYTY!

6. R/H college, reilu S. Pari kertaa ollut päällä. Hp. 25e MYYTY!

7. Mannapuuron värinen takki, ollut päällä noin. 5 krt. Koko M. Hp. 25e MYYTY!

8. 4kpl treenipaitoja. Kaikkia muita käytetty vain kerran, mutta sininen ollut päällä muutamia kertoja. Vaikka paidat on eri kokoisia, ne on kaikki mulle sopivia, joten menee siis yhdelle henkilölle. Hp. 20e (4kpl)
Casall sininen toppi 36
Nike raidallinen M (pieni M)
Adidas Running ClimaLite XS
Nike Dri-Fit toppi S

9. Zaran mekko kokoa M. Hp. 15e

10. Mekko kokoa L. Hp. 7e. MYYTY!

11. Ei ikhään ole tätäkään käytetty. Kokoa 34. Hp. 7e

12. Kerran ollut tämä pusero piäällä. Kokoa M. Hp. 5e. MYYTY!

13. Muutamia kertoja käytetty Zaran kauluspaita. Koko M, mutta mielestäni kyllä enemmänkin S. Hp. 10e MYYTY!

14. Uusi Espritin haalari, keskellä resori, kokoa XS. Hp. 12e.

15. Zaran mekko, kokoa S. Hp. 5e. MYYTY!

16. Kevyesti topattu takki kokoa 32. Hp. 8e. 

17. Asoksen mekko kokoa 40. Hp. 5e. 

18. Marc by Marc Jacobsin kello. Hp. 20e. MYYTY!

19. H&M kerran käytetty neule. Kokoa S. Hp. 3e.  MYYTY!

20. Mekko, käytetty muutaman kerran. Koko L mut sanoisin enemmänkin M. Hp. 7e. MYYTY!

21. Zaran uusi kauluspaita jonka alaosa hametta. Koko S. Hp. 7e.

22. Tämäkään reppana ei ole koskaan päässyt päälle... Hintalaput kiinni, kangas joustava, koko S ja hp. 20e. 

23. Monkin kimono kokoa XS. Hp. 10e.  MYYTY!

24. H&M lasten osastolta kokoa 170cm. Hp. 5e. MYYTY!

25. XS kokoinen hepene. Hp. 10e.  MYYTY!

26. Monkin mekko joustavaa kangasta kokoa M. Hp. 7e.  MYYTY!

27. Punainen mekko kokoa L. Hp. 5e. MYYTY!

28. Mekko kokoa 38. Hp. 5e. MYYTY!

29. Kukkamekko kokoa L. Hp. 6e. MYYTY!

30. Kimono kokoa 36. Hp. 7e. MYYTY

31. Käyttämätön Zaran pipo. Hp. 3e.

32. Vilan bomber kokoa reilu S. Hp. 10e.

33. Uudet Niken salikengät kokoa EUR 37.5. Hp. 25e. MYYTY!

34. Uudet Steve Madden korkokengät kokoa 37. Hp. 30e.  MYYTY!

35. Takki kokoa S. Hp. 5e.  MYYTY!

36. Nämä XIT merkkiset kengät pääsi kerran tanssimaan kanssani häihin, kokoa 38. Hp. 20e. MYYTY!

37. Retro merkkiset nilkkurit, max 5krt ollut jalassa, kokoa 5 (lähinnä 37). Hp. 7e.  MYYTY!

38. Tää ihana MOSS COPENHAGEN paita ei nyt oikeen pääse oikeuksiinsa kuvissa! Lyhyt ja leveä malli vihreää samettia (ovh. 89e) Koko M. Hp. 15e.  MYYTY!

39. Tämäkin ollut vain pari kertaa päällä! Merkkiä Soft Rebels ja kokoa L. Hp. 15. MYYTY!

40. 4kpl shortseja 36/S kokoiselle. Hp. 5e yhteensä. MYYTY!

 

 

Iho

Ladataan...

Multa kysellään useasti mun ihonhoitorutiineista somessa, ja oonkin kysyjille useasti näyttänyt mitkä on mun luottotuotteita. Yks ainoa hyvä tuote multa on kuitenkin puuttunut, ja se on kasvorasva, jota voi käyttää arkisin meikin alla.

Mun iho on kesällä rasvainen, talvella kuiva ja se reagoi todella herkästi kaikkeen. Välillä tuntuu, että en tiedä pitäisikö mun ostaa kuivalle vai rasvaiselle iholle tarkoitettuja tuotteita. Erityisesti mun ongelma on ollut se, että en löydä kasvorasvaa, jota vois laittaa aamuisin meikin alle. Kun lisään aamuisin päivävoiteen päälle meikkiä, niin mun iho on rasvainen koko päivän, vaikka annan sen päivävoiteen imeytyä jopa puolituntia ennen meikkaamista. Arkisin kiireisinä aamuina, tiedät varmaan hyvin, että harvalla on aikaa antaa kasvorasvan imeytyä puolta tuntia, mutta olen kokeillut tätä viikonloppuisin. Ei hyödytä mitään, vaikka antais kuinka kauan imeytyä.

Kun en ole löytänyt mitään sopivaa rasvaa, olen tullut siihen tulokseen, että en laita mitään rasvaa kasvoille aamuihin, koska muuten mun naama näyttää voipaketilta koko päivän. Se nyt ei kuitenkaan ole pidemmän päälle hyvä ratkaisu, koska jos en kosteuta ihoa aamuin illoin se tietysti kuivattaa mun ihoa, joka loppupeleissä tuo mm. finnejä. Finnejä kun syntyy myös kuivaan ihoon, se ei ole pelkästään rasvaisen ihon ongelma, niin kuin moni luuleepi.

 

Sain kokeiluun Påre Skincaren juuri lanseeratun kotimaisen ihonhoitosarjan, johon kuuluu kasvorasva ja puhdistusgeeli. Nämä tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille sukupuolesta riippumatta. Tätä rasvaa kokeiltua oon huomannut, että tää on ensimmäinen kasvorasva, jota mä oikeasti voin laittaa kasvoihin aamuisin. Kosteuttaa sopivasti, imeytyy todella nopeasti, eikä jätä mun naamaa rasvaiseksi koko päivän ajaksi. Tätä käyttäessä ei myöskään tarvitse miettiä, että no onko se iho rasvainen vai pintakuiva, koska tämä sopii kaikille ihotyypeille.  Tuotesarjan teho perustuu hedelmähappoihin, jotka kannustavat ihoa uusiutumaan. Jos siellä siis on jollain tämä sama ”öljynaama-ongelma” niin voin kyllä suositella kokeilemaan tätä rasvaa!

Saat Påren ihonhoitosarjan tänään maanantaina CYBER MONDAY tarjoushintaan -25% osoitteesta www.pareskincare.com

Pus,

Laura

 

 

*Kaupallinen yhteistyö

Ladataan...

Ladataan...

Meillä tuli eräässä porukassa pieni sanaharkka aiheesta ”Tekeekö raha onnelliseksi?” En ole koskaan ymmärtänyt, miten joku voi täysin kirkkain silmin sanoa, että se ei tekisi millään tavalla onnelliseksi. Uskon, että monelle on vaikeaa myöntää se ääneen, onhan koko sana "raha" tabu suomalaisille. Enkä tarkoita tällä sitä, että onnea voisi ostaa pelkästään rahalla, mutta väitän että se lisää jokaisen onnellisuutta. Mun mielestä ihmisen on vaikea tyydyttää sen perustarpeita ilman rahaa. Liitän itse ainakin perustarpeet onnellisuuteen. Yksi oli tähän kuitenkin täysin eri mieltä. 

Muutama ketkä keskustelussa oli mukana, minä mukaan lukien sanoimme, että raha tekee onnelliseksi, ja muutama sanoi ettei raha tai rahalla ostettavat asiat tee millään tavalla onnelliseksi. Emmekä puhuneet siis tilillä olevasta rahamäärästä vaan rahasta ylipäätään. Raha on se millä me ostamme itsellemme asioita ja kokemuksia. Rahalla olet ostanut sen millä tätä blogitekstiäkin luet. Jos luet tätä vaikkapa puhelimellasi, kai se tekee sinut onnelliseksi, että sinulla on puhelin, mikä helpottaa elämääsi? Itse ainakin lasken elämää helpottavat asiat onnellisuuden tekijöiksi.

Tottakai minut tekee myös muut asiat onnelliseksi. Kirjoituksen tai tämänpäiväisen keskustelun pointti aiheesta ei ollut se, että mikä tekee kenetkin eniten onnelliseksi vaan se, että tekeekö raha onnelliseksi?

Jos tuntematon ihminen hymyilee minulle kadulla, tulen onnelliseksi, eikä se maksa mitään. Minut tekee päivittäin onnelliseksi myös se, että tulen kotiin, jossa koirani odottaa minua aina yhtä innoissaan. Koiran ostin kuitenkin rahalla. Jos minun pitäisi laittaa tärkeysjärjestykseen ne asiat jotka minut tekevät onnelliseksi, ei raha missään nimessä olisi ensimmäinen. Ennen rahaa menevät terveys, rakkaus, perhe ja ystävät.

Mielestäni rakkauteen, perheeseen ja ystäviin ei liity raha, mutta joissain tapauksissa terveyteen se voi liittyä. Itse kuntoutan tällä hetkellä selässä olevaa välilevynpullistumaa. Luonnollisesti sen kuntoutus maksaa rahaa ja se, että huomaan että selkäni on paremmassa kunnossa tekee minut onnelliseksi. Jos minulla ei olisi rahaa, en pystyisi käymään kuntoutuksessa.

En oikein saanut tältä ihmiseltä perusteluita siihen, että miksi hän sitten matkustaa tai harrastaa tai tekee ylipäätään kivoja asioita elämässä, jos ne eivät tee onnelliseksi? Ne kun valitettavan moni liittyvät rahaan.

Mun mielestä on tekopyhää sanoa, että raha ei tekisi onnelliseksi. Enkä tarkoita, että ilman rahaa ei voisi olla onnellinen. Enkä nyt missään määrin puhu rahan määrästä, vaan ylipäätään rahasta. Ne jotka ajattelevat niin, että raha ei tee millään tavalla onnelliseksi niin miksi sitten:

Olet ostanut itsellesi paksun talvitakin? Lieneekö syy siinä, että sinulla ei olisi talvella kylmä? Eikö se tee sinua onnelliseksi, että sinun ei tarvitse palella pakkasella, koska sinulla on päällä lämmin takki? Itse olen ostanut itselleni lämpimän talvitakin, koska se tekee minut onnelliseksi, että minun ei tarvitse palella talvella. Enkä tule kipeäksi, koska olen pukeutunut lämpimästi.

- Takin ostin rahalla.

 

Miks halusit upgreidata itsellesi isomman tai kivemman ja kalliimman asunnon jos et sen takia, että se tekisi sinut onnellisemmaksi?

- Asunnon ostit/vuokrasit rahalla.

 

Harrastatko jotain? Tekeekö se sinut onnelliseksi, että sulla on mahdollisuus vaikka käydä viikottain pelaamassa lätkää, kuntosalilla, ratsastamassa tai mitä ikinä? Jos se ei tee sinua onnelliseksi niin miksi sitten harrastat?

- Harrastuksetkin maksetaan rahalla.

 

Tuletko onnelliseksi siitä, että saat työpäivän jälkeen köllähtää sohvalle (mielellään tietysti mukavalle sohvalle) ja katsoa vaikka TV:tä tai Netflixiä?

- Sen sohvan ja television ostit rahalla. Netflix ei myöskään toimi ilmaiseksi.

 

Tuletko onnelliseksi siitä, että saat tehdä kotona hyvää ruokaa tai mennä ravintolaan syömään ystävien kanssa?

- Ruokaakaan ei saa ilman rahaa eikä ravintoloistakaan saa ruokaa tiskaamalla.

 

Oletko hankkinut itsellesi auton helpottaaksesi elämää? Jos autolla kulkeminen ei tee sinua onnelliseksi, myy se ihmeessä ja kulje julkisilla tai kävellen. Tai tekeekö se sinut onnelliseksi, että heität talvella pyörän varastoon ja kuljet julkisilla töihin/kouluun?

- Autoa eikä sitä bussikorttiakaan saa ilman rahaa. Apostolinkyyti ei maksa mitään, mutta uskoisin, että kengät joilla on hyvä kävellä tekevät sinut onnelliseksi. 

 

Tuletko onnelliseksi siitä, että kävit kasvohoidossa tai kampaajalla värjäämässä hiukset? Jos et tullut, miksi ihmeessä värjäsit hiuksesi? Itse en ainakaan käy kampaajalla sen takia, että saisin itselleni onnettoman olon.

- Kauneuspalveluitakaan ei saa ilmaiseksi.

 

Tulitko onnelliseksi siitä, että kaupassa oli täydellisen kypsiä avokadoja? Itse tulen tästä hyvin useasti. Tulisitko onnelliseksi siitä, että kävisit ruokakaupassa vain toteamassa, että täällä on täydellisen kypsiä avokadoja, mutta et voisi viedä niitä kotiin? Tai ostitko kaupasta ihanan kimpun kukkia kotiin?

- Ilman rahaa ne avokadot ja kukat jäisivät sinne kauppaan.

 

Matkusteletko? Mikä on sun syy matkusteluun? Itse ainakin matkustan sen takia, että se tekee minut onnelliseksi. Uusien paikkojen näkeminen ja kokeminen tekevät minut onnelliseksi.

- Lentolippujakaan ei jaeta ilmaiseksi.

 

Kävitkö viimekesänä festareilla? Jotta voisit pitää hauskaa ystäviesi kanssa ja nähdä hyviä artisteja?

- Harva selviää festivaaleista ilman rahaa.

 

Oletko ollut joskus siinä tilanteessa, että vanhempasi ovat pystyneet tukemaan sinua, jotta olet saanut keskittyä pelkästään kouluun, eikä sinun ole tarvinnut käydä opintojen ohella töissä?

- Sen ylimääräisen vapaa-ajan ja täyden keskittymisen kouluun vanhempasi soivat sinulle rahalla.

 

Jos yllämainutut esimerkit ja sen tyyppiset asiat eivät tee sinua onnelliseksi, niin miksi teet tai ostat niitä? Ja painotan vielä, että ihminen voi olla onnellinen ilman näitäkin asioita. Mutta en lähtökohtaisesti pysty ymmärtämään ihmistä, joka sanoo ettäkö nämä asiat mitä ihmisellä on hankittuna ei toisi onnellisuutta. Jos ne eivät tuo, miksi ihmeessä niitä sitten on itselle hankittu? Rakastan kyseenalaistaa asioita, ja ois kiva kuulla jos joku muu on samaa mieltä kuin tää ihminen kenen kanssa kävin asiasta keskustelua, että miksi elämässä sitten ostaa asioita tai kokemuksia, jos ne eivät tee onnelliseksi? 

Itse tulin tänään onnelliseksi siitä, että sain juoda aamulla monta kuppia hyvää kahvia ilman, että oli kiire minnekään. Tämänkin mahdollisti minulle raha.

 

Ladataan...

Ladataan...

Tää on kaikista henkilökohtaisin teksti, mitä koskaan oon kirjoittanut, mutta oon niin sinut asian kanssa, etten koe häpeää sanoa sitä ääneen. Jos satut kuuntelemaan meidän radio-ohjelmaa, tiedät että lauon siellä kyllä kaikki kokemukset liittyen miehiin, mutta en sinänsä siellä kovin syvällisesti ole puhunut mun tunne-elämästä. Meidän radio-ohjelma pohjautuu siihen, että ihmiset lähettävät meille kysymyksiä tai no, lähinnä ongelmia heidän parisuhteista ja seksielämästä. Me vastaillaan niihin omien kykyjemme ja kokemuksiemme mukaan. Emme missään nimellä millään ammattitaidolla. Mä ajattelin, että jos nyt olis mun vuoro kysyä jotain teiltä? 

Hei sinä,

Olen 28-vuotias sinkku ja asun Helsingissä. Oon viimeisen 3,5 vuoden aikana tavannut monen monta ihanaa miestä, joiden kanssa olisin nähnyt itseni parisuhteessa. En kuitenkaan halua sitoutua keneenkään, koska en osaa päästää irti yhdestä ihmisestä. (Jos joku mun someseuraaja alkaa tässä kohtaa miettimään kuka se voi olla. Ei, et ole koskaan häntä mun somekanavissa nähnyt.)

En oikeastaan osaa sanoa, että onko kysymys siitä, että en halua päästä yli? Vai etten pysty siihen vieläkään? Näinkään monen vuoden jälkeen. Tavallaan olen päästänyt hänestä irti, koska emme me päivittäin tekemisissä ole, mutta mun ajatukset ei päästä irti. Annetaan hänelle nimeksi vaikka Janne. 

En halua sitoitua keneenkään, koska mietin aina, et jos nyt sitoudun häneen, niin mites sitten Janne? Sitten en voisi olla Jannen kanssa?

Aina kun meen treffeille tai näen jotain miestä useamman kerran, odotan että mulla tulis samanlainen fiilis mitä mulla tuli Jannesta. Sen takia mun pettyminen treffien jälkeen on aina aika suuri, kun koskaan sitä samaa fiilistä ei tule, mitä tuli Jannen kanssa. Vertaan loputtomasti sitä fiilistä mikä mulla treffeillä tulee, et mimmonen fiilis mulla tuli Jannen kanssa. Kun totean et ei tää ollu niinkuin Janne, en jaksa nähdä toista kertaa. Mikäli se tyyppi hurmaa mut niin, että jaksan nähdä useamman kerran, totean yleensä parin kerran näkemisen jälkeen itsekseni ja ystävilleni "mutta kun ei sen kans ollu samanlaista kuin Jannen kanssa".

Mä vertailen miehiä loputtomasti Janneen, enkä sen takia edes anna mahdollisuutta kenellekään. En anna myöskään itselleni mahdollisuutta tutustua tai ihastua keneenkään, koska takaraivossa on aina vilkuttelemassa Janne. Musta tuntuu, etten edes pysty ihastumaan keneenkään tai en anna itseni ihastua. Mistä ihmeestä tää johtuu? Miten joku ihminen voi näin pitkään olla mun takaraivossa ja niin sanotusti hänen takiaan monta hyvää tyyppiä on mennyt ohi, koska olen jäänyt haikailemaan, että ei tää ollut kuin Janne.

Vertaan tätä tilannetta mun päässä kuolemaan. Kun Janne ei ole mun elämässä, se on periaatteessa "kuollut" mun elämästä. Jos joku mun läheinen ihminen kuolisi, enhän mä sitäkään unohtaisi koskaan? Onko Jannessa jotain niin erityistä mulle, että en pysty häntäkään unohtamaan? Aiheuttiko Janne mussa niin voimakkaita tunteita, että odotan loputtomiin, että tapaisin miehen, joka aiheuttaisi minussa yhtä voimakkaita tunteita kun Janne? Ja sitten kun he eivät aiheuta, totean et ei kiinnosta? 

Voinko koskaan tyytyä mieheen, joka ei aiheuta minussa yhtä voimakkaita tunteita kuin Janne?

Romantisoinko mä liikaa sitä, että minkä fiiliksen Janne mussa sai aikaan ja odotan, että joku aiheuttaisi mussa isompia väristyksiä vai enkö mä todella ole päässy tästä ihmisestä yli? Missä kohtaa menee se ultimaattinen raja, että tää ihminen unohtuu? Vai onko meillä ihmisillä vaan elämässä sellaisia ihmisiä, jotka vaan on niin erityisiä, että ne ei unohdu koskaan? Mut kuinka sen voi laittaa sivuun, jotta parisuhde jonkun toisen kanssa voisi onnistua?

Jotta sä et pidä mua ihan säälittävänä nyyhkyttelevänä sinkkuna. Emmä Jannen takia itke sohvalla viltin alla joka viikko koira kainalossa. Mä voin oikein hyvin yksin. Tää nyt on vaan ollut sellainen asia, mikä tulee esille kerta toisensa jälkeen ja haluaisin asialle jonkun päätöksen. Ja jännintähän tässä on se, että en edes tiedä että haluaisinko oikeasti Jannen kanssa enää mitään. Suurin ongelma mulle on se ajatus Jannesta ja siitä, että kenenkään kanssa oleminen ei tunnu niin hyvältä kuin Jannen. Miten voisin tutustua ihmiseen, etten edes vertaisi sitä Janneen? Kuinka päästä omista ajatuksista yli junnaamatta paikallaan? Tai ehkä mä vaan oon koukussa kaipaamiseen. Emmä tiedä.

Vaikeita kysymyksiä. Ehkä joku on joskus ollut samassa tilanteessa.

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...

Hajamielinen sekoilija. Se kuvastaa mua parhaiten.

Kaikella sanotaan oleva joku tarkoitus. Nyt oli tarkoitus, että mun lompakko hävisi. Tervetuloa oikeasti seuraamaa snäppiin (@lauransnappi) mun elämää, tää on yhtä sekoilua viikko toisensa jälkeen. Harkitsen parhaillaan, että hankin itselleni omaishoitajan. Mun snäppiseuraajat on varmasti tasan sitä mieltä, että toi on paras idea mitä oon tähän mennessä ikinä sanonu ääneen.

Kerroinkin tästä asiasta jo somessa, mutta koska tarina saa jatkoa, niin päivitetäämpäs tätä blogiakin välillä. Huomasin 2 viikkoa sitten perjantaina lähtiessäni lounaalle, että missäs mun lompakko on? Oon nähnyt sen viimeksi torstai-iltana, kun kävin kaupassa. Lompakkoa ei löydy mistään, vaikka käänsin koko asunnon ja auton viikonlopun aikana ylös alaisin. Etsin sitä myös töistä, soitin jokaiseen paikkaan missä olin torstaina käynyt. Ei missään. Kerroin tästä työkaverilleni maanantaina, kun lompakko oli ollut torstaista asti hukassa. Hän kyseli, että mitä mä oon torstaina tehnyt. No empäs kummempia, olin töissä ja kävin ruokakaupassa. Ruokauppaan soitettuani ja todettua, että ei se ole sielläkään työkaverini sanoi, että ootkos katsonut jääkaapista? Hänen tyttärensä on kuulemma ajatuksissaan kauppareissun jälkeen latonut kaappiin asioita mitkä sinne ei kuulu.

Töistä ryömittyä kotiin avaan jääkaapin ja toivon sormet ristissä, että se todella on siellä. Viikon päästä on lähtö San Franciscoon, enkä kovin mielelläni sulje kaikkia kortteja JOS se jostain löytyykin, koska en ehdi viikossa saamaan uusia kortteja. No siellähän se on ollut jäähyllä 4 päivää vihanneslokerossa. Kyllä sai taas lyödä käsiä yhteen. Hienoa Laura! Jälkikäteen muistinkin, että puhuin parhaan ystäväni kanssa puhelimessa samalla kun tyhjensin ruokakassia. Olin siis latonut vihanneslokeroon lompakon, enkä 4 päivän aikana sitä nähnyt, koska sen edessä oli nektariinirasia ja kokonainen ananas. Vaikka en ole mies, niin ei näköjään minunkaan kapasiteetti riitä siihen, että tekisin kahta asiaa yhtäaikaa: puhua puhelimessa & tyhjentää ruokakassia.

No, ennen kuin tää lompakko löytyi, soitin Handelsbankeniin, että onko mun kortilta tehty ostoksia. Nainen puhelimessa hätääntyi, että jos se on ollut 4 päivää hukassa niin mun täytyy sulkea se. No miksi tää sitten oli hyvä juttu, että tää lompakko katosi ja ehdin sulkea yhden kortin ja juurikin sattumalta sen oikean?

Sain tänään aamulla Bongo nimiseltä yritykseltä sähköpostia, että "Oops our records indicate that your payment was not received. Please sign in to My Account  to update your payment information at your earliest convenience." Kaikki varmasti ymmärsivät, että Bongo niminen yritys ei ole tässä kuussa pystynyt tekemään veloitusta tililtäni. Syy tähän on tietysti se, että kyseinen luottokortti on suljettu. Tiesin heti mikä kyseinen firma on. Sen kautta voit ostaa Wi-Fin useammassa maassa, yleensä se toimii lentokentillä. Olen käyttänyt useasti lentokentillä näitä firmoja, koska on "pakko" päästä someen.

Tänään asiaa selvitellessä kävi ilmi, että tää kyseinen kioski on viimeiset 2 vuotta veloittanut 10 vitun euroa mun tililtä. Oon tässä tätä nyt päivän selvitellyt, koska olen useasti ostanut netin ulkomailla tietyksi ajaksi, enkä tiennyt, että milloin ja missä mä oon just tän Boingon kuukausiveloituksen aloittanut. No näyttäisi siltä, että  pari vuotta sitten Miamin lentokentällä oon ostanut tunniksi Wi-Fin, enkä ole ilmeisesti jokaista pikku yksityiskohtaa lukenut, vaan ostanut tunniksi netin, niin kuin monessa muussakin tilanteessa ulkomailla ja näköjään tilannut itselleni oikein kuukausiveloituksen. ÄKKIÄ NYT SE NETTI ETTÄ PÄÄSEE SOMEEN EI MULLA OLE AIKAA JOKAISTA KOHTAA LUKEA! Pienenä vinkkinä siis kun lähdet seuraavan kerran näitä Wifejä ostamaan, ne yleensä lyö siihen todella pitkät tekstit mitä kukaan ei luonnollisestikaan jaksa lukea (tai aikanaan minä). Lueppas ensikerralla, jos et halua, että sua veloitetaan jatkossakin. 

Omaa huolimattomuutta ja idioottimaisuuttani tästä voi taas syyttää. Olen mä mun luottokorttilaskujakin tarkistanut, mutta lähinnä tarkistanut isot veloitukset, ettei sieltä ole yhtäkkiä mitään 1000 euron veloitusta lähtenyt, mitä en ole edes tehnyt. Ei tämmönen 10 euron veloitus ole herättänyt huomiota koskaan. No "onneksi" se on vain 10 euroa kuussa ja tällä hetkellä 240 euroa köyhempänä. Mutta vituttaapas oma huolimattomuuteni silti. 

Vois ottaa esimerkiksi syksyn tavoitteeksi keskittyä asioihin pikkasen enemmän. Nyt kone kiinni ja suuntaan lentokentälle, empäs muuten osta yhtäkään WiFiä tällä reissulla...

Ihanaa syksyä tyypit! <3

 

Ladataan...

Olen suositellut teille aiemmin May Beautyn tuotteita ja suosittelu senkun jatkuu. Viimeksi kun tarjosin teille alekoodia kasvonaamioon, sain jopa MIEHILTÄ snäppiin kuvia, kun heillä on kasvonaamio naamalla ja kiitteli, kun on päässyt mustapäistä eroon. Siis mitä? Suosittelu on siis menny perille jopa miehille. Uskomatonta. 

Tuote johon mulla ois teille nyt alekoodi on May Beautyn Face Gel. Geeli poistaa kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ihohuokoset, poistaa ylimääräistä talia ja rasvaa sekä tekee ihosta pehmeämmän. Mun iho reagoi kaikkeen tosi nopeasti; mitä olen suuhuni lappanut, sää (erityisesti pakkanen), alkoholi ja yks ongelma on ja pysyy; kuollut ihosolukko. Mulle ihonhoitorutiinit on juurikin tämän takia todella tärkeitä, koska ihoa reagoi kaikkeen niin helposti.

Käyn aika ahkerasti saunassa, noin kolme kertaa viikossa. Rapsuttelen siellä mun naamasta joka kerta ruokalusikallisen verran kuollutta ihoa, siis pelkästään mun kasvoista. En käsitä miten se ei vaan koskaan lopu. Kuorin mun kasvoja, käyn Hydrafacial kasvohoidossa, jossa imetään sitä sontaa munnaamasta, mutta ei se siltikään vaan lopu. Ehkä mulla on jotenkin super uusiutuva iho? Mua kiinnosti tää tuote juuri sen takia, kun se lupaa poistaa kuollutta ihosolukkoa.

Ja kuinka tätä mäskiä sitten käytetään: pesin ensin meikit, kuivasin ihon ja levitin geelin kasvoille. Annoin sen olla noin 10 minuuttia. Ohjeissa ei kylläkään käsketty jättää sitä kasvoille, mutta se vähän niinku unohtu, kun rupesin siinä jotaki touhuamaan. Oon sitten käyttänyt tuotetta jatkossakin niin, että oon antanut sen hetken olla kasvoilla. Sitten kastelin kädet ja rupesin pyörittelemään geeliä pitkin kasvoja ja pesemään sitä pois. SIIS HYI HELV... Aluksi kädet on täynnä sitä geliä, mutta loppupeleissä kun jatkan ihon pyörittelyä, niin huomaan kuinka ihoa rullaantuu loputtomasti irti. Sormet ja kasvot on täynnä ihoriekaleita. Oon käyttänyt tätä tuotetta koko kesän ja huomannut oikeasti eron: ei muuten rullaannu ihoa enää samalla tavalla!

Nää "riekaleet" mun kasvoilla on kuollutta ihoa.

Jos sun iho näyttää samealta ja meikit ei levity tasaisesti, niin luultavasti sulla on turhan paksu kerros kuollutta ihosolukkoa naamassa. Se voi myös olla kuivan ihon syy: rasvaat ja rasvaat sun naamaa, mutta liian paksun kuolleen ihosolukon läpi sun läträämät kalliit voiteet ei pääse imeytyyn. Kaikki tuotteet mitä käytät imeytyy paremmin, kun iholla ei ole sentin iho- ja paskakerrosta päällä. Ja näimpä kuiva iho voi sitten myös aiheuttaa finnejä. Pieni tämmönen L. Ollilan ihonhoito-ohje aivan ilmaiseksi...

Jos haluat kokeilla tuotetta saat sen 30 % alennuksella koodilla: logel. Tällä alennuskoodilla saat myös ostettua alennuksella muita May Beautyn tuotteita! 

www.maybeauty.fi

 

- kaupallinen yhteistyö - 

Ladataan...

Pages