Ladataan...

Mulle kävi viikonloppuna Köpiksessä jotain niin kiusallista, että pakko jakaa se teille. Nauran tälle edelleen ääneen!

Harrastin nuorempana unissakävelemistä. Pitkään aikaan sitä ei ole kuitenkaan tapahtunut. Ainakaan tietääkseni? Aikoinaan kun asuin kotona, äiti on muun muassa herännyt yöllä siihen, että joku rymistelee kotimme alakerrassa, vaikka kaikkien makuuhuoneet oli silloin yläkerrassa. Äiti oli kävellyt alakertaan ja löytänyt mut meidän eteisen kaapista pissalta. Olin kaiken lisäksi samaan aikaan nauranut hysteerisesti. Kyllä. Kyykkypissalla meidän eteisen isossa vaatekaapissa minne mahtuu menemään sisälle. Kaikkien perheenjäsenten kenkien päälle. Luultavasti olin ainoa ketä se seuraavana aamuna nauratti.

Ton meidän Lettukestit radio-ohjelman lisäksi mä härväilen arkipäivät yhdessä levy-yhtiössä. Viime perjantaina julkaistiin useilta eri artisteilta uusia sinkkuja ja mun tehtävä on lähettää ne Encoder nimisen ohjelman kautta eri medioille eteenpäin. Käytiin Köpiksessä perjantai-iltana yhdellä keikalla. Väsymys rupes painamaan jo puolen yön aikaan, joten ei muuta kuin hotellille pötköttään. Noin 2-3 aikaan yöllä mä herään siihen, et ”mä saan tekstarin meidän toimarilta, et niitä biisejä ei ole lähetetty” ja mä lähden välittömästi aivan älytöntä ravia hotellin aulaan tästä asiasta räyhäämään. Tässä mun unessa siis ilmeisesti näiden biisien lähettäminen oli sen respan tyypin homma.

Ensinnäkin, meidän hotellihuone oli 9 kerroksessa aivan viimeinen huone. Hissille oli kävelymatkaa jo aika pitkästi, koska piti kiertää koko 9. kerros. Olen siis kävellyt heräämättä koko kerroksen läpi ja mennyt hissillä alas resepsuuniin. En muista meidän keskustelun alusta mitään, mutta muistan että jossain kohtaa alan korottamaan sille respan työntekijälle ääntä ja englanniksi syyttelemään häntä, että  ” YOU WERE SUPPOSED TO SEND THOSE SINGLES TROUGH THE ENCODER..”  Muistan myös luetelleeni hänelle artistien nimet, mistä oli kyse. Tää respan yövuorolainen katsoo mua haavi auki, et onko tänne 5 tähden Marriot hotelliin tosissaan laskettu sisään tämmösiä LSD-nistejä vai mikä tää juttu on? Onko työkaverit järjestänyt tänne jonkun piilokameran? What is Encoder?

Samaan aikaan kun mä selitän hänelle mikä on Encoder ( kun hän ei luonnollisestikaan ymmärtänyt yhtään mistä mä puhun) alan yhtäkkiä heräämään tilanteeseen. Tajuan, että oon unissaan kävellyt hotellin respaan ja sekoilen tässä kaiken lisäksi yöpaita päällä. En tiedä kummasta se työntekijä oli enemmän haavi auki, mun sekoilusta vai mun vaatetuksesta. Tajuan seisovani varpasilleen respassa mun vaaleanpunainen pitsiyöpaita päällä minkä alla mulla ei ole MITÄÄN. Siitä näkyy täysin läpi ja edessä oleva v-aukko on napaan asti. Tajuttua tilanteen mulla teki mieli kaatua suorilta jaloin selälleen siihen kivilattialle ja esittää kuollutta, koska mua ei oo ikinä elämässä hävettäny näin paljoa. Se, että pissasin joskus koulussa housuun ei oo kyllä mitään tähän verrattuna.

Seuraavaksi alkaa pahoittelu tilanteesta. Alan sönköttään sille kundille, et anteeks, mut mä taisin nyt sekoilla jotain unissaan, ja että harrastan tätä unissakävelyä jonnin verran. Kundi on edelleen haavi auki. Sit lähden käveleen hissille ja tajuan et eihän mulla oo korttia. Hotelleissa kun pääsee alas ilman korttia, mutta ylös ei. Enhän mä nyt ole korttia ehtinyt ottaa mukaan, kun olen noussut sängystä tuli perseen alla, koska asia oli erittäin urgent. Ei muuta kuin takaisin tiskille, että voisitko tehdä mulle uuden kortin? Se helvetin pitsihepene päällä. En pysty sanoin kuvailemaan paljon mua hävetti.

Unissakävelyssä hullua on se, että sä et siinä tilanteessa tajua yhtään mitä sä teet, mutta sä muistat jälkeenpäin että mitä on tapahtunut. Tai mä ainakin muistan. Mulla on jäänyt jokaisesta unissakävelystä joku kela päähän minkä pystyn jälkeenpäin kelaamaan, et mitäs äskön muuten just tapahtu. Kaikkea siitä ei muista mutta suurimman osan. Hullua. Aiemmin mun unissakävelemiset ei oo ollu tämmöstä, et mä meen puhumaan jotain älyttömyyksiä. Mä en edes tiennyt, että unissaan voi käydä noinkin pitkiä keskusteluja ennen kuin herää. Ajattelin että sekoilu, nauraminen ja joku mumina on vain mahdollista. Aiemmin mun unissakävelyt on ollut erityyppisiä sekoiluja mihin ei oo liittyny muita ihmisiä. Nyt kun asian kirjottaa ylös niin täähän on itseasiassa todella pelottavaa ja täähän kuulostaa ihan mielipuolisen skitsofreenikon käytökseltä? No mun snäppiseuraajat sen on varmaan jo huomannutkin, että sitä kai se melkein on hereillä ollessakin.. Yhtä sekoilua selvinpäin.

Mun elämä on ollut lähiaikoina aika hektistä ja oon nukkunu tosi huonosti. Yleensä kai stressi voi tämmösen sekoilun laukaista. Luin aiheesta netistä, kuinka  ” Lasten unissakävelyn taustalla ei yleensä ole psyykkisiä häiriöitä, mutta aikuisilla siihen voi liittyä psyykkiset ongelmat. Unissakävely ei ole sairaus, eikä se ole merkki mielenterveysongelmista, mutta aikuisen kannattaa kuitenkin kääntyä lääkärin puoleen.” Ok. Oliko tää joku kehotus?

Onko täällä muita hulluja jotka kävelee unissaan ja hauskoja tarinoita niistä? Aina sanotaan, että unissakävelijää ei saa herättää. Miksei? Kyllä mä ainakin toivon, että se respan tyyppi olis läpsässy mua naamalle et nainen herää nyt, mitä sä oikeen selität?

 

Ps. Huomenna maanantaina Lettukestien uudet jaksot Suplassa heti aamulla kello 6.00! Voimia maanantaihin <3

 

 

Share

Ladataan...

Ai mikä alkoi? No meidän ohjelmamme Lettukestit siis. Ohjelma löytyy Suplasta eli tästä puhelin äpistä. Jos sen lataaminen tuntuu vaivalloiselta voit myös mennä osoitteeseen supla.fi

Kerroin muutama viikko sitten mistä on kysymys, mutta jos se teksti meni sinulta ohi niin... Opiskellessani radiotoimittajaksi, luokallani oli tyttö nimeltään Heralan Tiia. Yhtä lapselliset ja sairaat jututhan meitä heti yhdisti. Aikoinaan koulun radiokanavalla luokkamme pojat kuuntelivat juttujamme korvat punaisina.. Ja opettajamme myös. Terveisiä vaan Esalle ja Jaskalle! Meidän onneksemme Suplaan kaivattiin juuri sellaista ohjelmaa mitä meidän juttumme ovat; suoraa puhetta, yhtään kaunistelematta. 

Koska emme jaksaneet keksiä pyörää uudestaan, haluamme olla sinun 2017-luvun Dear Eki. Otamme kysymyksiä vastaan naiseuteen liittyvissä ongelmissa, parisuhteeseen, seksiin ja miehiin liittyvissä asioissa. Emme kuitenkaan missään nimessä ole mitään psykologeja, joten ilmaista ammattiapua on turha odottaa. Sen sijaan kuitenkin voit saada kysymykseesi vinkin, omakohtaisen kokemuksen tai jonkun tarinan jos pystymme sinuun samaistumaan. Toivottavasti piristetään sun tulevia maanantaipäiviä. Uudet jaksot tulee joka maanantai aina 6 aamulla, mutta Supla toimii kuin Netflix. Voit kuunnella ne sieltä kun sulle parhaiten sopii!

Kysymyksiä otamme vastaan lettukestit@outlook.com <3 Voit jättää kysymyksen myös kommenttikenttään tai mulle somessa! Pus!

Share

Ladataan...
Iho

Kiitos teille kaikille, kun olitte käyneet syksyllä Eira Esteticassa Hydraracial kasvohoidossa. Mikäli asia on mennyt ohi, niin tein hoidosta viime syssynä postauksen alekoodin kanssa. 

Aloin itse käymään tässä hoidossa silloin ja käyn siellä varmasti koko loppuelämäni! Mikäli et ole käynyt, niin tätä hoitoa ei pysty liikaa ylistämään, sun vaan pitää käydä siellä niin tiedät mistä puhun. Jos sulla ei ole hajuakaan mistä on kyse, niin käy lukemassa mun postaus Jos Beyonce, tietysti minäkin. Sieltä löytyy tarkempi selitys mistä hoidossa on kyse. Lyhykäisyydessään hoidossa imetään laitteen avulla kaikki sonta sun naamasta, kuoritaan ja sen jälkeen syötetään tehoaineita syvälle ihon alle. Mulle myös opetettiin Eira Esteticassa, että meikit kannattaa pestä "kaksi kertaa." Ensimmäisellä kerralla luultavasti vain levität ne meikit pitkin naamaa, mutta toisella kerralla ne vasta lähtee. Ja tietysti mitä isompi kerros pakkelia sitä suuremmalla syyllä kannattaa pestä kasvot kahteen kertaan!

Kovan kysynnän vuoksi alekoodi tähän parhaaseen mahdolliseen hipijänhoitoon olisi taas voimassa! Jos ehdit jo käydä hoidossa, niin mene ihmeessä uudestaan, sillä se kannattaa ottaa yhdeksi ihonhoitorutiiniksi. Erityisesti näin talvella, kun monen iho on sään takia pintakuiva ja kuivuus aiheuttaa monelle sitten taas finnejä. Itse olen käynyt nyt hoidossa kaksi kertaa ja huomaan jo selkeästi ihossa eroja vaikka hoitoja on vasta takana kaksi.

Koodilla Lauran blogi pääset hoitoon 15% alennuksella 28.2.2017 asti. Nettiajanvaraukseen pääset tästä.

 

pus <3

 

 

Share

Pages