Ladataan...

Sain Facebookin inboxiin viestin tuntemattomalta mieheltä, "Meinasin kusta housuun ku kuuntelin teidän Lettukestejä ku sä sanoit et sun naamalle on fartattu ku sä oot ottanu suihin. Tuskin tää tai moni muukaan teidän jutuista on totta, mut ihan sama pitääkö paikkansa vai ei niin oon nauranu niin että kusen joka kerta melkeen housuun." Eikä hän ole ainoa. Snäpissä aina uuden jakson tullessa saan viestejä, kuinka ihmiset haluaa tulla varmistamaan, että "oliko tämä muuten tositarina?"

Kun neuvoteltiin ja ideoitiin Tiian ja Nelosen kanssa omaa radio-ohjelmaa Suplaan, meidän ydin koko hommassa oli se, et me halutaan tuoda ilmi kaikki sairaat tarinat mitä meille ja meidän ystäville on tapahtunut. Mitä hauskaa siinä olis, että jokaisen kuulijan pitäis koko ajan kyseenalaistaa, että onko tämäkin keksitty vai oikeasti tapahtunut? Eihän me mitään teatteria olla tekemässä. Meidän ohjelma pohjautuu siihen, että me kerrotaan muille vinkkejä tai omakohtaisia kokemuksia niiden seksielämään, parisuhteisiin, deittailuun ja muihin Dear Eki -tyyppisiin ongelmiin. Minusta ajatuskin tuntuu typerältä, että mä kertoisin jollekin jonkun vinkin kuinka mulle kävi näin viime kesänä, mut ei mulle oikeesti ees ois käyny niin. Vaan olisin keksinyt sen omasta päästäni tai kertoisin vauva.fistä jotain yh-äidin tarinaa omanani. Ei me mitään näyttelijöitä olla. Me halutaan kertoa mitä meille on oikeasti tapahtunut. Onneksi meille on sattunut ja tapahtunut, niin tarinoita ei tarvi keksiä.

Mutta se, että mistä mä löydän näitä erikoistapauksia vuosi toisensa jälkeen on toinen kysymys. No siihenkin oikeastaan löytyy syy meidän ohjelmasta... Mä olen mun kaveriporukassa se yleinen naurunkohde, koska mulle sattuu tapahtumaan niin paljon, että en tiedä mitä varten karma mua panee perseeseen. Tiian kanssa ollaan tunnettu vasta muutaman vuoden, mutta niin näyttää hänellekin sattuvan ja tapahtuvan kaikenlaista. Mutta kiitokset kaikille miehille, jotka tämän ohjelman mahdollistaa. Ilman sitä pierua kesken suihinoton tai montaa muutakaan "ihanaa kokemusta" köyhempänä tämä ohjelma ei olisi mahdollinen, koska ei meillä olisi mitään kerrottavaa. Kiitos siis, vaikka traumat ovat läsnä edelleen. <3

Tänään Suplaan tuli meidän Lettukestien toiseksi viimeinen jakso ensimmäiseltä tuotantokaudelta! Suaapi nähä saako ohjelma jatkoa! www.supla.fi 

ps. Kiitos eilisille ostelijoille, kaikki meni vartissa!

 

Pus,

Mie

 

Share

Ladataan...

Taas aika vähän konmarittaa kaappeja. Laitahan mulle siis sähköpostia osoitteeseen laura.ollila@gmail.com tai kommentoi alle, että vad vill du ha! Kirjoitathan viestiin vaatteen numeron niin suattaapi helpottaa minua. Treffit onnistuu Helsingin keskustassa tai saa tulla Lauttasaarestakin hakemaan. Postituskin onnistuu, jos hoidat postikulut! <3

Helpomminhan näistä varmaan pääsis FB-kirppiksellä eroon, mutta mun mielenterveys ei monen muun asian lisäksi enää kestä niitä. Syy löytyy tästä!

1. Adidaksen t-paita. Koko on S, mut löysä S. Ei oo mikää pinkeä ihonmyötänen. Tätä ei oo käytetty ollenkaan. Hp. 15e. MYYTY!

2. Farkkutakki, oiskohan Bershkasta. Pari kertaa ollu päällä. Koko 34. Hp. 7e MYYTY!

 

3. Olkapäistä avonainen mekko, H&M ja näyttäis hintalappukin olla vielä kiinni.. eli ei oo käytetty. Koko 36. Hp. 7e MYYTY!

 

4. Toppi, Asos. Kerran käytetty. Koko 36, hp. 5e. MYYTY!

 

5. Olkapäistä avonainen paita, Forever 21. Kerran ollu piäällä. Koko M hp. 7e. MYYTY!

 

6. Toppi, Topshop. Koko 34, hp. 3e.

 

7. Kukkatakki, Bershka. Ollu kerran päällä. Kokolapussa on M, mutta sanoisin S. Hp. 10e. MYYTY!

 

8. Kukkahaalari. Ei mittä haijuu merkistä, ostettu Losista. Käyttämätön tämäkin. Koko S. Hp. 8e

 

9. Valkoinen pusero, H&M. Koko 36. Hp. 3e. MYYTY!

 

10. Villatakki. Koko L. Hp. 5e. MYYTY!

 

11. Trikoomekko, Gina Tricot. Kerran käytetty. Koko , hp. 2e.

 

12. Takki, KappAhl. Käytetty max 5 kertaa. Koko XS, hp. 12e.

 

13. Kipparilakki, Brixton. Pari kertaa käytetty. Koko M / 58cm, hp. 8e.  MYYTY!

 

14. Mekko, Vila. Pari kertaa käytetty. Koko M, hp. 6e. MYYTY!

 

15. Mekko, ei mitään hajua merkistä. Ostettu Miamista. Kerran oli reissussa päällä. Koko varmaan S. Hp. 5e.

 

16. Mekko, NOOM. Koko 36. Vyö lähtee irti. Käytetty max. 5 kertaa. Hp. 6e. MYYTY!

 

17. Toppi, H&M. Koko 38. Käytetty kerran. Hp. 4e.

 

18. Neule, Monki. Käytetty kerran. Koko M, hp. 10e. MYYTY!

 

19. Laskutakki, Roxy. Taitaapi olla laskettelukelit kohta ohi, mutta jospa ens talveksi. Koko M, 20e.

 

20. Tumman sininen toppi, Mango. Koko XS, hp. 3e. MYYTY!

 

21. Olkapäistä avonainen toppi, Bikbok. Kerran ollu päällä. Koko XS, hp. 5e. MYYTY!

 

22. Musta bomber, JC. Koko S, hp. 5e. MYYTY!

 

23. Pusero, Bikbok. Kerran käytetty. Koko M, hp. 5e. MYYTY!

 

24. Mekko, Asos. Koko 40, hp. 6e.

 

25. Toppi, Zara. Koko XS, hp. 5e. MYYTY!

 

26. Lyhyt paita, H&M. Hintalaputkin paikallaan. Koko 34, hp. 8e. MYYTY!

 

27. Oversize mekko, Vila. Koko M. Menee kyllä mun mielestä S-XL kokoiselle. Käytetty pari kertaa. Hp. 8e. MYYTY!

 

Share

Ladataan...

Mulle kävi viikonloppuna Köpiksessä jotain niin kiusallista, että pakko jakaa se teille. Nauran tälle edelleen ääneen!

Harrastin nuorempana unissakävelemistä. Pitkään aikaan sitä ei ole kuitenkaan tapahtunut. Ainakaan tietääkseni? Aikoinaan kun asuin kotona, äiti on muun muassa herännyt yöllä siihen, että joku rymistelee kotimme alakerrassa, vaikka kaikkien makuuhuoneet oli silloin yläkerrassa. Äiti oli kävellyt alakertaan ja löytänyt mut meidän eteisen kaapista pissalta. Olin kaiken lisäksi samaan aikaan nauranut hysteerisesti. Kyllä. Kyykkypissalla meidän eteisen isossa vaatekaapissa minne mahtuu menemään sisälle. Kaikkien perheenjäsenten kenkien päälle. Luultavasti olin ainoa ketä se seuraavana aamuna nauratti.

Ton meidän Lettukestit radio-ohjelman lisäksi mä härväilen arkipäivät yhdessä levy-yhtiössä. Viime perjantaina julkaistiin useilta eri artisteilta uusia sinkkuja ja mun tehtävä on lähettää ne Encoder nimisen ohjelman kautta eri medioille eteenpäin. Käytiin Köpiksessä perjantai-iltana yhdellä keikalla. Väsymys rupes painamaan jo puolen yön aikaan, joten ei muuta kuin hotellille pötköttään. Noin 2-3 aikaan yöllä mä herään siihen, et ”mä saan tekstarin meidän toimarilta, et niitä biisejä ei ole lähetetty” ja mä lähden välittömästi aivan älytöntä ravia hotellin aulaan tästä asiasta räyhäämään. Tässä mun unessa siis ilmeisesti näiden biisien lähettäminen oli sen respan tyypin homma.

Ensinnäkin, meidän hotellihuone oli 9 kerroksessa aivan viimeinen huone. Hissille oli kävelymatkaa jo aika pitkästi, koska piti kiertää koko 9. kerros. Olen siis kävellyt heräämättä koko kerroksen läpi ja mennyt hissillä alas resepsuuniin. En muista meidän keskustelun alusta mitään, mutta muistan että jossain kohtaa alan korottamaan sille respan työntekijälle ääntä ja englanniksi syyttelemään häntä, että  ” YOU WERE SUPPOSED TO SEND THOSE SINGLES TROUGH THE ENCODER..”  Muistan myös luetelleeni hänelle artistien nimet, mistä oli kyse. Tää respan yövuorolainen katsoo mua haavi auki, et onko tänne 5 tähden Marriot hotelliin tosissaan laskettu sisään tämmösiä LSD-nistejä vai mikä tää juttu on? Onko työkaverit järjestänyt tänne jonkun piilokameran? What is Encoder?

Samaan aikaan kun mä selitän hänelle mikä on Encoder ( kun hän ei luonnollisestikaan ymmärtänyt yhtään mistä mä puhun) alan yhtäkkiä heräämään tilanteeseen. Tajuan, että oon unissaan kävellyt hotellin respaan ja sekoilen tässä kaiken lisäksi yöpaita päällä. En tiedä kummasta se työntekijä oli enemmän haavi auki, mun sekoilusta vai mun vaatetuksesta. Tajuan seisovani varpasilleen respassa mun vaaleanpunainen pitsiyöpaita päällä minkä alla mulla ei ole MITÄÄN. Siitä näkyy täysin läpi ja edessä oleva v-aukko on napaan asti. Tajuttua tilanteen mulla teki mieli kaatua suorilta jaloin selälleen siihen kivilattialle ja esittää kuollutta, koska mua ei oo ikinä elämässä hävettäny näin paljoa. Se, että pissasin joskus koulussa housuun ei oo kyllä mitään tähän verrattuna.

Seuraavaksi alkaa pahoittelu tilanteesta. Alan sönköttään sille kundille, et anteeks, mut mä taisin nyt sekoilla jotain unissaan, ja että harrastan tätä unissakävelyä jonnin verran. Kundi on edelleen haavi auki. Sit lähden käveleen hissille ja tajuan et eihän mulla oo korttia. Hotelleissa kun pääsee alas ilman korttia, mutta ylös ei. Enhän mä nyt ole korttia ehtinyt ottaa mukaan, kun olen noussut sängystä tuli perseen alla, koska asia oli erittäin urgent. Ei muuta kuin takaisin tiskille, että voisitko tehdä mulle uuden kortin? Se helvetin pitsihepene päällä. En pysty sanoin kuvailemaan paljon mua hävetti.

Unissakävelyssä hullua on se, että sä et siinä tilanteessa tajua yhtään mitä sä teet, mutta sä muistat jälkeenpäin että mitä on tapahtunut. Tai mä ainakin muistan. Mulla on jäänyt jokaisesta unissakävelystä joku kela päähän minkä pystyn jälkeenpäin kelaamaan, et mitäs äskön muuten just tapahtu. Kaikkea siitä ei muista mutta suurimman osan. Hullua. Aiemmin mun unissakävelemiset ei oo ollu tämmöstä, et mä meen puhumaan jotain älyttömyyksiä. Mä en edes tiennyt, että unissaan voi käydä noinkin pitkiä keskusteluja ennen kuin herää. Ajattelin että sekoilu, nauraminen ja joku mumina on vain mahdollista. Aiemmin mun unissakävelyt on ollut erityyppisiä sekoiluja mihin ei oo liittyny muita ihmisiä. Nyt kun asian kirjottaa ylös niin täähän on itseasiassa todella pelottavaa ja täähän kuulostaa ihan mielipuolisen skitsofreenikon käytökseltä? No mun snäppiseuraajat sen on varmaan jo huomannutkin, että sitä kai se melkein on hereillä ollessakin.. Yhtä sekoilua selvinpäin.

Mun elämä on ollut lähiaikoina aika hektistä ja oon nukkunu tosi huonosti. Yleensä kai stressi voi tämmösen sekoilun laukaista. Luin aiheesta netistä, kuinka  ” Lasten unissakävelyn taustalla ei yleensä ole psyykkisiä häiriöitä, mutta aikuisilla siihen voi liittyä psyykkiset ongelmat. Unissakävely ei ole sairaus, eikä se ole merkki mielenterveysongelmista, mutta aikuisen kannattaa kuitenkin kääntyä lääkärin puoleen.” Ok. Oliko tää joku kehotus?

Onko täällä muita hulluja jotka kävelee unissaan ja hauskoja tarinoita niistä? Aina sanotaan, että unissakävelijää ei saa herättää. Miksei? Kyllä mä ainakin toivon, että se respan tyyppi olis läpsässy mua naamalle et nainen herää nyt, mitä sä oikeen selität?

 

Ps. Huomenna maanantaina Lettukestien uudet jaksot Suplassa heti aamulla kello 6.00! Voimia maanantaihin <3

 

 

Share

Pages