Ladataan...

Oon tosi pitkään halunnut värjätä hiukset sellaiseksi haalean vaaleanpunaiseksi, mutta ehämmie uskalla. Ja itseni tuntien, vaikka haluaisin sellaiset hiukset, niin se väri on sen verran erikoinen, et se rupeais mua kuitenkin ärsyttään ja vituttaan jo viikon jälkeen. Mutta kappas vaan löysin Itiksestä L' Orealin Colorista -hiusvärejä, jotka kestää muutaman pesun verran. Just sopiva aika mulle, ettei ehdi kyllästyä! Osalle varmaan tuttu tuote, mutta multa ainakin menny täysin ohi.

Ite nappasin sieltä mukaan sekä sprayn, että 2-3 pesua kestävän hiusvärin, koska en osannut päättää, että uskallanko värjätä vai vedänkö pelkällä spraylla. Päädyin sitten rykäseen päähän tän 2-3 pesua kestävän #PINKHAIRin. Väri ei kylläkään oo täysin tasasesti levittynyt, koska ei mulle mitään parturikampaajan lahjoja ole suotu. Näitä värejä on vaikka mitä erilaisia, jos tää pinkki ei sinnuu miellytä.

Tuubi on sen verran pieni, että se hädintuskin riitti mun lyhyisiin hiuksiin. Ilmeisesti näillä on tarkoitus tehdä hetkellisiä liukuvärjäyksiä vaan latvoihin, mut mä halusin vetää koko päähän. Mikäli sulla on siis enemmän karvaa päässä kuin mulla ja halajat vetää koko päähän, osta useampi putelli! 

Itse annoin värin vaikuttaa vaan noin 10 minuuttia, vaikka paketissa luki 15-20 min. En halua sellaista tumman pinkkiä ja se väri rupes märkänä jotenki näyttään niin pelottavalta, et oli pakko pestä pois. Lopputulos ois varmasti siis ollut vielä tummempi jos olisin antanu sen olla pidempään. 

Tältä väri näytti heti laiton jälkeen.

Ja tässä ois ensimmäisen pesasun jälkeen. Kyl mää sanosi, että tää kerran pesty on se väri mitä hain! 

Tältä näyttää laventerin värinen spray tummissa hiuksissa. I-H-A-N-A!

Yhteistyössä: Kauppakeskus Itis

Share
Ladataan...

Ladataan...

Sain Facebookin inboxiin viestin tuntemattomalta mieheltä, "Meinasin kusta housuun ku kuuntelin teidän Lettukestejä ku sä sanoit et sun naamalle on fartattu ku sä oot ottanu suihin. Tuskin tää tai moni muukaan teidän jutuista on totta, mut ihan sama pitääkö paikkansa vai ei niin oon nauranu niin että kusen joka kerta melkeen housuun." Eikä hän ole ainoa. Snäpissä aina uuden jakson tullessa saan viestejä, kuinka ihmiset haluaa tulla varmistamaan, että "oliko tämä muuten tositarina?"

Kun neuvoteltiin ja ideoitiin Tiian ja Nelosen kanssa omaa radio-ohjelmaa Suplaan, meidän ydin koko hommassa oli se, et me halutaan tuoda ilmi kaikki sairaat tarinat mitä meille ja meidän ystäville on tapahtunut. Mitä hauskaa siinä olis, että jokaisen kuulijan pitäis koko ajan kyseenalaistaa, että onko tämäkin keksitty vai oikeasti tapahtunut? Eihän me mitään teatteria olla tekemässä. Meidän ohjelma pohjautuu siihen, että me kerrotaan muille vinkkejä tai omakohtaisia kokemuksia niiden seksielämään, parisuhteisiin, deittailuun ja muihin Dear Eki -tyyppisiin ongelmiin. Minusta ajatuskin tuntuu typerältä, että mä kertoisin jollekin jonkun vinkin kuinka mulle kävi näin viime kesänä, mut ei mulle oikeesti ees ois käyny niin. Vaan olisin keksinyt sen omasta päästäni tai kertoisin vauva.fistä jotain yh-äidin tarinaa omanani. Ei me mitään näyttelijöitä olla. Me halutaan kertoa mitä meille on oikeasti tapahtunut. Onneksi meille on sattunut ja tapahtunut, niin tarinoita ei tarvi keksiä.

Mutta se, että mistä mä löydän näitä erikoistapauksia vuosi toisensa jälkeen on toinen kysymys. No siihenkin oikeastaan löytyy syy meidän ohjelmasta... Mä olen mun kaveriporukassa se yleinen naurunkohde, koska mulle sattuu tapahtumaan niin paljon, että en tiedä mitä varten karma mua panee perseeseen. Tiian kanssa ollaan tunnettu vasta muutaman vuoden, mutta niin näyttää hänellekin sattuvan ja tapahtuvan kaikenlaista. Mutta kiitokset kaikille miehille, jotka tämän ohjelman mahdollistaa. Ilman sitä pierua kesken suihinoton tai montaa muutakaan "ihanaa kokemusta" köyhempänä tämä ohjelma ei olisi mahdollinen, koska ei meillä olisi mitään kerrottavaa. Kiitos siis, vaikka traumat ovat läsnä edelleen. <3

Tänään Suplaan tuli meidän Lettukestien toiseksi viimeinen jakso ensimmäiseltä tuotantokaudelta! Suaapi nähä saako ohjelma jatkoa! www.supla.fi 

ps. Kiitos eilisille ostelijoille, kaikki meni vartissa!

 

Pus,

Mie

 

Share

Ladataan...

Taas aika vähän konmarittaa kaappeja. Laitahan mulle siis sähköpostia osoitteeseen laura.ollila@gmail.com tai kommentoi alle, että vad vill du ha! Kirjoitathan viestiin vaatteen numeron niin suattaapi helpottaa minua. Treffit onnistuu Helsingin keskustassa tai saa tulla Lauttasaarestakin hakemaan. Postituskin onnistuu, jos hoidat postikulut! <3

Helpomminhan näistä varmaan pääsis FB-kirppiksellä eroon, mutta mun mielenterveys ei monen muun asian lisäksi enää kestä niitä. Syy löytyy tästä!

1. Adidaksen t-paita. Koko on S, mut löysä S. Ei oo mikää pinkeä ihonmyötänen. Tätä ei oo käytetty ollenkaan. Hp. 15e. MYYTY!

2. Farkkutakki, oiskohan Bershkasta. Pari kertaa ollu päällä. Koko 34. Hp. 7e MYYTY!

 

3. Olkapäistä avonainen mekko, H&M ja näyttäis hintalappukin olla vielä kiinni.. eli ei oo käytetty. Koko 36. Hp. 7e MYYTY!

 

4. Toppi, Asos. Kerran käytetty. Koko 36, hp. 5e. MYYTY!

 

5. Olkapäistä avonainen paita, Forever 21. Kerran ollu piäällä. Koko M hp. 7e. MYYTY!

 

6. Toppi, Topshop. Koko 34, hp. 3e.

 

7. Kukkatakki, Bershka. Ollu kerran päällä. Kokolapussa on M, mutta sanoisin S. Hp. 10e. MYYTY!

 

8. Kukkahaalari. Ei mittä haijuu merkistä, ostettu Losista. Käyttämätön tämäkin. Koko S. Hp. 8e

 

9. Valkoinen pusero, H&M. Koko 36. Hp. 3e. MYYTY!

 

10. Villatakki. Koko L. Hp. 5e. MYYTY!

 

11. Trikoomekko, Gina Tricot. Kerran käytetty. Koko , hp. 2e.

 

12. Takki, KappAhl. Käytetty max 5 kertaa. Koko XS, hp. 12e.

 

13. Kipparilakki, Brixton. Pari kertaa käytetty. Koko M / 58cm, hp. 8e.  MYYTY!

 

14. Mekko, Vila. Pari kertaa käytetty. Koko M, hp. 6e. MYYTY!

 

15. Mekko, ei mitään hajua merkistä. Ostettu Miamista. Kerran oli reissussa päällä. Koko varmaan S. Hp. 5e.

 

16. Mekko, NOOM. Koko 36. Vyö lähtee irti. Käytetty max. 5 kertaa. Hp. 6e. MYYTY!

 

17. Toppi, H&M. Koko 38. Käytetty kerran. Hp. 4e.

 

18. Neule, Monki. Käytetty kerran. Koko M, hp. 10e. MYYTY!

 

19. Laskutakki, Roxy. Taitaapi olla laskettelukelit kohta ohi, mutta jospa ens talveksi. Koko M, 20e.

 

20. Tumman sininen toppi, Mango. Koko XS, hp. 3e. MYYTY!

 

21. Olkapäistä avonainen toppi, Bikbok. Kerran ollu päällä. Koko XS, hp. 5e. MYYTY!

 

22. Musta bomber, JC. Koko S, hp. 5e. MYYTY!

 

23. Pusero, Bikbok. Kerran käytetty. Koko M, hp. 5e. MYYTY!

 

24. Mekko, Asos. Koko 40, hp. 6e.

 

25. Toppi, Zara. Koko XS, hp. 5e. MYYTY!

 

26. Lyhyt paita, H&M. Hintalaputkin paikallaan. Koko 34, hp. 8e. MYYTY!

 

27. Oversize mekko, Vila. Koko M. Menee kyllä mun mielestä S-XL kokoiselle. Käytetty pari kertaa. Hp. 8e. MYYTY!

 

Share

Pages