Ladataan...

Viimeinen lomaviikko lähtenyt siis käyntiin ja ensiviikolla pääsen aloittamaan oikeat lähihoitajan hommat jipii! Heti aamusta sain poikaystävältä piristävän soiton. Ensinnäkin tiesin, että hän oli menossa hakemaan itelleensä autoa. No kuinka ollakkaan tuli puhelin soitto "Nyt on muuten sullekki täs pieni ja punainen auto mil pääset töihin" :D Okei ei se ole ihan semmoinen auto mistä oon puhunu ja muutenki oltii tultu siihe päätöksee etten tarvitse edes autoa, koska meijän pihalla kuitenkii on lähemmäs parikymmentä autoa... Lisäks tästä punaisesta pienestä autosta on takalasi hajalla ja peltii parist kohtaa rutussa, mutta ehkä saan sen parin viiko päästä viimeistään ajoon :D

Ja jos sitten asian ytimeen. Päätin minäkin tänään aloittaa kuntokuurin, kuitenkin kesä tulossa ja varmasti hyvin kuuma sellainen. Aamu alkoi raikkaalla mysli-hedelmä-jogurtti sekoituksella sekä kahvilla.

 

Tuossa yhden aikaa lähdin sitten tämän kevään ensimmäiselle rullaluistelu lenkille. Valitettavasti kuvaa en itsestäni saanut, kun ei löytynyt ketään kuvaajaa kotoa :( Päällä Puman takki, jonka olen jo aiemmin blogissani esitellytkin. Juoksu trikoot olen ostanut Tampereen stadiumista viime syksynä.

 

Lenkki kesti tunnin ajan ja matkaa kertyi vähän reilu 15 kilometriä. Lenkin jälkee jouduin itselaukaisimella räpsäsemään nämä kuvatkin, joten taustakaan ei ole kovin hääppönen :D Tein sitten välipalaksi itselleni mustikka-maitorahka-appelsiini herkun.

 

Illalla jos jaksaisi vielä lähteä yhden sakemannin kanssa juoksulenkille, kun omaa pikkuistani vaivaa kennelyskä :/ <3

~Memmu

Share
Ladataan...

Ladataan...

Sain valmistujais lahjaksi Nikon D3100 + lisäputken, joten päätin lähtä kuvailemaan koiruuttani tuohon lähi mettään. Enemmin valokuvausta harrastaneet, älkää välittäkö, olen vielä ihan amatööri tässä valokuvauksen ihmeellisessä maailmassa! Joten valokuvaajat, jotka olette erikoistuneet koirien kuvaukseen, antakaa minulle vinkkejä minkälaisilla asetuksilla noita vikkelä jalkaisia kannattaa kuvata, että saa tarkkoja kuvia :) Olen nyt lähinnä harjoitellut lähikuvausta, joten osa kuvistani on vielä epäselviä kun toista päivää vasta valokuvailen tuolla.

Tässä parit otokset:

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Kaikki alkoi syksyllä 2010 Etelä-Karjalan ammattiopistolla sosiaali- ja terveysalalla ja nyt se päättyi, huhtikuun perjantaina 13.päivänä 2012.  Nyt olen siis ammatiltani lähihoitaja. Opiskelin ylioppilas linjalla, jonka vuoksi kouluni kesti vajaan 2 vuotta.

Lauantaina juhlistimme minua kera lähisukulaisteni, kummien sekä ystävieni lapsuuden kodissani.

 

Minun tekemä voileipäkakku nro. 1

 

Ja voileipäkakku nro.2

 

Omena-kinuski kakku nro.1

 

Kyllikin onnen pusut mamille <3

 

Neiti lähihoitajan on nyt hyvä hymyillä.

 

~Memmu

Share
Ladataan...

Ladataan...

Ihana päivä ollu kun aurinko paistanu kokoajan. Harmi vain etten ole ehtinyt vielä hetkeksikään ulos kun on pitänyt hoidella idioottia krapulaista poikaystävää kuka taisi "unohtaa" että tänään olis tarkotus mennä minun mummille syömää. No onneksi ei ole minun ongelma kun sai mitä tilasi. Ruokaahan se mättää suuhunsa tai tämä akka voi muuttua hyviki vihaseks. 

Eilen käytiin anopin kanssa vielä Prismassa ostoksilla ja minäpä löysin sieltä halvat kengät itselleni! Ihanan pirtsakan väriset ja maksokohan 19,90e.

 

Sitten vielä parempaa kuvaa tukasta jossa siis on vaalennus projekti käynnissä.

 

Eilen päivällä satuin huomaamaan, että hairstoren sivuilla on todella paljon hyviä alennuksia monista eri tuotteista! Teimpä sitten 80e tilauksen, mikä sisälsi tuotteita itselleni, äidilleni sekä anopilleni. Lisäksi sain tilaajalahjaksi tuotepaketin, mikä sisälsi 5 erilaista hiustenhoito tuotetta. Suosittelen, että käykää pikaisesti katsomassa!! Tuotteet menevät hyvin nopeasti.

 

~Memmu

Share
Ladataan...

Ladataan...

Eilinen ilta menikin sitten karkkia ja sipsiä mässätessä kera poikaystävän, anopin, appiukon sekä kahden karvaisen sakemannin sekä sika staffin kanssa! Tänään tekikin hyvää käydä 7,5km juoksulenkillä heti lauantai aamun alkajaisiksi. Iltapäivällä suuntaamme poikaystävän perheen kesken heidän mummulle syömään pääsiäis ateriaa. 

 

Olen tässä varmaan puolen vuoden ajan haaveillut tuommoisesta kokopuvusta kuin OnePiece. Harmi vain, että opiskelijana ei ole varaa aitoa semmoista ostaa, joten tein sitten ihanan löydön Stadiumilta mikä ajaa mielestäni aivan saman asian.

 

 

Tuossa viimeviikon lauantaina rupesin miettimään, kun olin koiran kanssa lenkillä että minullapa ei ole tuulipuvuntakkia ollenkaan. Oli vielä semmoinen päivä, että aurinko porotti suoraa taivaalta ja tuulesta huolimatta kevyt toppatakissa tuli melkoisen kuuma. Äidin kanssa olimme muutenkin sinäpäivänä menossa ostamaan minulla valmistujais mekkoa, joten päätimpä sitten käyttää äipän kukkaroa hyväksi ;D Tämä Puman takki on ostettu inter sportista. Mielestäni sopii hyvin lenkki käyttöön, mutta hengittämättömyyden vuoksi ohuesta materiaalistaan huolimatta on ehkä turhan lämmin juoksulenkeille. Mutta ulkonäöltään on hyvin tyylikäs takki ja sopii mihin tahansa vapaa-ajan käyttöön!! Suosittelen! Näitä löytyy mustana sekä valkoisena ainenkin :)

 

Sitten kuva valmistujais mekostani mikä on ostettu Kouvolan Haloselta. Istuu nätisti päällä ja tykkään erityisesti tuosta satiini nauhasta. Vielä kun oppisi tekemään nätin rusetin selkäpuolelle. Tosiaan, valmistun lähihoitajaksi perjantaina 13.4. Onneksi en ole taikauskoinen... Ainakaan paljoa. Sen verran kuitenkin huonoja kokemuksia perjantai 13. päivästä oli vanhojen päivänä kun illan viimeisessä näytöksessä helma ratkesi.. :D No pidetään peukut pystyssä!

 

Tämä kiva beige laukku on ostettu ale-laatikosta Lappeenrannan Aleksi 13:sta. Minusta kivan kokoinen ja vahvan oloinen laukku. Vielä ei ole päässyt kunnolla käyttöön, ainoastaan muuttamisen merkeissä saanut jotai sisuksiinsa kannettavaksi. :D

 

~Memmu

Share
Ladataan...

Pages