A new week started in sport

Ladataan...

Viimeinen lomaviikko lähtenyt siis käyntiin ja ensiviikolla pääsen aloittamaan oikeat lähihoitajan hommat jipii! Heti aamusta sain poikaystävältä piristävän soiton. Ensinnäkin tiesin, että hän oli menossa hakemaan itelleensä autoa. No kuinka ollakkaan tuli puhelin soitto "Nyt on muuten sullekki täs pieni ja punainen auto mil pääset töihin" :D Okei ei se ole ihan semmoinen auto mistä oon puhunu ja muutenki oltii tultu siihe päätöksee etten tarvitse edes autoa, koska meijän pihalla kuitenkii on lähemmäs parikymmentä autoa... Lisäks tästä punaisesta pienestä autosta on takalasi hajalla ja peltii parist kohtaa rutussa, mutta ehkä saan sen parin viiko päästä viimeistään ajoon :D

Ja jos sitten asian ytimeen. Päätin minäkin tänään aloittaa kuntokuurin, kuitenkin kesä tulossa ja varmasti hyvin kuuma sellainen. Aamu alkoi raikkaalla mysli-hedelmä-jogurtti sekoituksella sekä kahvilla.

 

Tuossa yhden aikaa lähdin sitten tämän kevään ensimmäiselle rullaluistelu lenkille. Valitettavasti kuvaa en itsestäni saanut, kun ei löytynyt ketään kuvaajaa kotoa :( Päällä Puman takki, jonka olen jo aiemmin blogissani esitellytkin. Juoksu trikoot olen ostanut Tampereen stadiumista viime syksynä.

 

Lenkki kesti tunnin ajan ja matkaa kertyi vähän reilu 15 kilometriä. Lenkin jälkee jouduin itselaukaisimella räpsäsemään nämä kuvatkin, joten taustakaan ei ole kovin hääppönen :D Tein sitten välipalaksi itselleni mustikka-maitorahka-appelsiini herkun.

 

Illalla jos jaksaisi vielä lähteä yhden sakemannin kanssa juoksulenkille, kun omaa pikkuistani vaivaa kennelyskä :/ <3

~Memmu

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...