Hävikkiruoasta ja aamukahvista

Lempiruoka

 

Ruokahävikistä on puhuttu viime aikoina paljon. Ruokakaupat ovat olleet isosti esillä, vaikka suurempi osa ruokahävikistä tulee kotoa ei kaupoista. Kauppojen ruokahävikille myös tehdään tällä hetkellä paljon. Ruoka-apua antavat järjestöt hakevat hävikit monista kaupoista, tuotteita myydään alennuksella, löytyy aplikaatio, joka kertoo näistä tuotteista, Vaasankadulle on avattu maaliskuun ajaksi pop-up ravintola From Waste to Taste, jossa kokataan hävikkiruokaa herkuksi. Ja varmasti paljon muuta. Hävikkiruoka on trendikästä. Ja se ei ole mikään pöllömpi juttu.

Kauppiaan puolisona teen parhaani hävikin syömisessä. Varsinki maito, juusto ja hapanmaitotuotteet päätyvät yleensä kotiimme myyntiajan päätyttyä. Ja arvatkaa mitä? Tuotteet ovat todella pitkään täysin syömäkelpoisia. Luotan tässä haju-, näkö- ja makuaistiini. Tänään aamulla kaadoin kahvin joukkoon maitoa, jonka Parasta ennen -päivä oli 28.2.2016. Ja ihanaltahan se kahvi aamulla maistui.

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.